Închide meniul

Gică Hagi trage un semnal uriaș de alarmă: „Am ajuns într-o postură lamentabilă! De ce nu mai iubesc oamenii fotbalul?”

Cosmin Cioboată Publicat: 9 decembrie 2022, 19:04

Gică Hagi trage un semnal uriaș de alarmă: „Am ajuns într-o postură lamentabilă! De ce nu mai iubesc oamenii fotbalul?

Gică Hagi a avut un discurs puternic despre fotbalul românesc

Gică Hagi a avut un discurs puternic despre fotbalul românesc / Antena Sport

  • Gică Hagi trage un semnal uriaș de alarmă
  • „Am ajuns într-o postură lamentabilă! De ce nu mai iubesc oamenii fotbalul?”

Gică Hagi trage un semnal uriaș de alarmă în legătură cu fotbalul românesc. „Regele” a vorbit din nou despre situația în care se află fotbalul nostru, la ora actuală. România a ratat încă o dată calificarea la Campionatul Mondial. Ultima oară când „tricolorii” au fost prezenți la turneul final s-a întâmplat în 1998.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am ajuns într-o postură lamentabilă!”, a „tunat” Gică Hagi, la finalul meciului Farul – CFR Cluj 0-0, din Cupa României.

Gică Hagi trage un semnal uriaș de alarmă: „Am ajuns într-o postură lamentabilă!”

Așa cum a declarat în repetate rânduri, Hagi anunță că este nevoie de investiții consistente în centrele de copii și juniori, pentru a asigura dezvoltarea durabilă a fotbalului românesc.

Reclamă

„Au trecut 30 de ani. 30 de ani, nu un an. Am ajuns într-o postură lamentabilă. Trebuie să mișcăm lucrurile, altfel nu merge. Și de unde începi? De jos, infrastructură, centre de copii și juniori, investiții în tineret.

Ei sunt viitorul României, nu noi. Noi putem să-i ajutăm, să-i descoperim cum alții au făcut-o cu noi. Dacă nu facem asta…”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă, potrivit Farul Constanța TV.

Reclamă

Gică Hagi s-a arătat extrem de dezamăgit și de lipsa de interes a suporterilor români pentru meciurile din Liga 1.

Gică Hagi, dezamăgit de situația fotbalului românesc: „Eu săream gardul, dragilor!”

Managerul de la Farul a povestit că, pe vremea când era copil era în stare să sară și gardul pentru a intra pe stadion.

„La Constanța se mânca fotbal. Când era meci, n-aveai loc pe stadion de 23.000 de locuri. Nu era loc. Eu săream gardul, dragilor. Gheorghe Hagi sărea gardul, pentru că n-aveam bani să plătesc biletul. Dacă nu mă punea nea Ioji (n.r. – Iosif Bukossy, antrenorul care l-a descoperit pe Hagi) copil de mingi, trebuia să sar gardul ca să văd meciul. Nu puteam să stau eu acasă dacă juca Farul.

Reclamă 4 / 0/3

De ce nu e așa și acum? De ce s-au îndepărtat oamenii de stadion? De ce nu mai iubesc oamenii fotbalul? Asta întreabă Hagi. Nu, oamenii iubesc fotbalul, oamenii doresc fotbal. Dar trebuie să fii club, să ai și tu buget ca să aduci jucători, să le arăți ceva”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

Gică Hagi s-a dezlănțuit după meciul Farul – CFR Cluj 0-0, din Cupa României

Discursul lui Gică Hagi de la conferința de presă a venit după „explozia” de furie de la flash-interviu.

„Regele” s-a arătat extrem de nemulţumit de eliminarea suferită de Farul, în Cupa României, şi l-a găsit vinovat pe arbitrul partidei, pentru cartonaşul roşu acordat prea devreme lui Andrei Borza.

„Cum vine un jucător de la ei să vorbească aici și de la noi nu? Ce, ai mei nu au ce zice? Dacă lor le spuneți asta, să vină aici, nouă de ce nu? Ce, vă e frică că spune ce s-a văzut? Jucătorul meciului e jucătorul meciului! Apoi trebuie să vină câte unul de la fiecare echipă. Trebuie să spună și jucătorul nostru ce a simțit. De ce să nu vină și la noi căpitanul?

Mie mi s-a comunicat că doar eu trebuie să vin să vorbesc. Noi suntem nimeni… suntem Farul. Hai, spune-mi ce vrei să zic! E lipsă de respect față de munca pe care am depus-o. Mă scuzați, dar nu mai pot. Ce? Vreți să stăm drepți cum vreți voi? Ce vreți să facem? Suntem în România și trebuie să acceptăm.

Respectați-ne! Cât suntem acolo, respectați-ne! Ce a fost, a fost. Cine-s eu? Totul s-a întâmplat pentru că am luat roșu! Nu a fost fault! Acel jucător a jucat tot meciul, iar noi am avut un om în minus. Nici măcar nu s-a dus să verifice faza!

Eu, din ce am văzut, jucătorul advers a jucat tot meciul. A făcut regia cu targa. După s-a întors și a jucat. Dacă îl atinge, nu e roșu. Contează intensitatea. Nici n-am văzut faza, doar ce am remarcat că a jucat 90 de minute. La noi orice e posibil.

Reclamă

Trebuie să tac, să îmi fie frică să zic ceva. Dacă și ofițerul meu de presă e cu voi… să nu vorbească nimeni de la Farul? Lasă, iese Hagi și vorbește. Faceți-mă cum vreți. Nu faceți bine, de aia o luăm în jos

Nu s-a discutat deloc de meciul nostru la televizor. Domnilor, chiar așa? Astea trebuie semnalate, nu se poate așa ceva! CFR Cluj – Farul era derby, trebuia să se discute toată ziua. Deloc! ZERO, ZERO! Se vorbea despre orice, dar nu despre noi. Ăsta e derby, tată! Sunt prea multe.

Promovați pe cine vreți. E lipsă totală de respect față de o echipă care a avut jucători din 2005, din 2006. Suntem pe primul loc, cu un meci pierdut, dar noi nu reprezentăm nimic. Vreți să tac?! Eu nu pot! De aia fotbalul româmesc se duce în groapă. De aia suntem deja”, a declarat Gică Hagi, la orangesport.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali
Liga 1 • 12 apr., 23:07
„Mihai Popescu şi Louis Munteanu la FCSB?” Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali
FCSB a fost ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu
Liga 1 • 12 apr., 22:37
FCSB, ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu! Cum poate deveni campioană matematic, etapa viitoare, împotriva Rapidului
Universitatea Craiova - Farul 1-2
Liga 1 • 12 apr., 22:30
Universitatea Craiova – Farul 1-2! Cojocaru i-a adus 3 puncte lui Gică Hagi! Campioana, în lupta pentru cupele europene
Cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi
Liga 1 • 12 apr., 21:41
Cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi! A marcat de 2 ori într-o repriză în meciul cu Universitatea Craiova