Închide meniul

Gică Hagi „a luat foc” după Farul – CFR Cluj 0-0: „E lipsă totală de respect!” „Regele”, discurs dur după ce a fost eliminat din Cupa României

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2022, 22:46

Reclamă
Gică Hagi „a luat foc după Farul – CFR Cluj 0-0: „E lipsă totală de respect! „Regele, discurs dur după ce a fost eliminat din Cupa României

Gică Hagi "a luat foc" după Fraul - CFR Cluj

Gică Hgai, în timpul unei partide/ Hepta

Gică Hagi a avut un disurs dur, după ce Farul a remizat în Cupa României, cu CFR Cluj. „Regele” nu s-a mai putut abţine şi a avut un val de critici faţă de arbitrul partidei, pentru eliminarea lui Andrei Borza din minutul 3 al meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a fost eliminată din Cupa României, după remiza de pe teren propriu cu CFR Cluj. Trupa lui Gică Hagi a încheiat grupa pe locul trei, la egalitate cu U Cluj, iar diferenţa s-a făcut la golaveraj.

Gică Hagi, tiradă după Farul – CFR Cluj 0-0

Gică Hagi a avut un discurs dur după remiza cu CFR Cluj, şi a taxat pe toată lumea. „Regele” s-a arătat nemulţumit de eliminarea suferită de echipa sa, în Cupa României, şi l-a găsit vinovat pe arbitrul partidei, pentru cartonaşul roşu acordat prea devreme lui Andrei Borza.

„Cum vine un jucător de la ei să vorbească aici și de la noi nu? Ce, ai mei nu au ce zice? Dacă lor le spuneți asta, să vină aici, nouă de ce nu? Ce, vă e frică că spune ce s-a văzut? Jucătorul meciului e jucătorul meciului! Apoi trebuie să vină câte unul de la fiecare echipă. Trebuie să spună și jucătorul nostru ce a simțit. De ce să nu vină și la noi căpitanul?

Mie mi s-a comunicat că doar eu trebuie să vin să vorbesc. Noi suntem nimeni… suntem Farul. Hai, spune-mi ce vrei să zic! E lipsă de respect față de munca pe care am depus-o. Mă scuzați, dar nu mai pot. Ce? Vreți să stăm drepți cum vreți voi? Ce vreți să facem? Suntem în România și trebuie să acceptăm.

Reclamă

Respectați-ne! Cât suntem acolo, respectați-ne! Ce a fost, a fost. Cine-s eu? Totul s-a întâmplat pentru că am luat roșu! Nu a fost fault! Acel jucător a jucat tot meciul, iar noi am avut un om în minus. Nici măcar nu s-a dus să verifice faza!

Eu, din ce am văzut, jucătorul advers a jucat tot meciul. A făcut regia cu targa. După s-a întors și a jucat. Dacă îl atinge, nu e roșu. Contează intensitatea. Nici n-am văzut faza, doar ce am remarcat că a jucat 90 de minute. La noi orice e posibil.

Trebuie să tac, să îmi fie frică să zic ceva. Dacă și ofițerul meu de presă e cu voi… să nu vorbească nimeni de la Farul? Lasă, iese Hagi și vorbește. Faceți-mă cum vreți. Nu faceți bine, de aia o luăm în jos

Reclamă 4 / 0/3

Nu s-a discutat deloc de meciul nostru la televizor. Domnilor, chiar așa? Astea trebuie semnalate, nu se poate așa ceva! CFR Cluj – Farul era derby, trebuia să se discute toată ziua. Deloc! ZERO, ZERO! Se vorbea despre orice, dar nu despre noi. Ăsta e derby, tată! Sunt prea multe.

Promovați pe cine vreți. E lipsă totală de respect față de o echipă care a avut jucători din 2005, din 2006. Suntem pe primul loc, cu un meci pierdut, dar noi nu reprezentăm nimic. Vreți să tac?! Eu nu pot! De aia fotbalul româmesc se duce în groapă. De aia suntem deja„, a declarat Gică Hagi, la orangesport.ro.

Dan Petrescu, genial după calificarea în sferturile de finală

Dan Petrescu, genial după calificarea în sferturile de finală. Aceasta a spus că, până acum, Cupa României nu a fost un obiectiv pentru campioana României. Dan Petrescu anunţă o luptă nebună la titlu. Antrenorul campioanei a fost mulţumit pentru calificarea celor de la CFR Cluj în sferturile de finală al Cupei României. CFR Cluj s-a calificat după ce a remizat pe terenul celor de la farul, scor 0-0.

„La Farul nimeni nu are meci uşor. Au echipă valoroasă şi merită să fie pe primul loc. Obiecitivele noastre sunt toate îndeplinite. Suntem în primăvara europeană, în sferturile de finală şi aproape de primul loc. Toate cele şase echipe se vor bate la titlu. O să vedeţi că am dreptate. Farul e favorită pentru că e pe primul loc. Nu am ce să comentez, e un fost mare jucător, un antrenor bun şi nu am ce să zic mai multe.

Cupa nu a fost un obiectiv pentru noi în aceşti ani, dar dacă am ajuns aici, am zis să mergem mai departe. Nu e un obiectiv 9 puncte, dar jucăm la Botoşani, la FCSB. Să reuşim să vedem ce să facem, trebuie să câştigăm pentru că este foarte important. Nu am bagheta magică să cred că Elveţia e cea cu Portugalia. Cred că Elveţia e favorită clară să câştige grupa. Noi sunt într-o situaţie proastă, singura echipă care a produs rezultate e CFR. Naţionala o ia în jos„, a spus Dan Petrescu, după Farul – CFR Cluj 0-0.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și