Închide meniul

Gică Hagi vrea să transfere încă un jucător de la FCSB, după Cristi Ganea! Pe cine a pus ochii „Regele”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 ianuarie 2024, 23:19

Gică Hagi vrea să transfere încă un jucător de la FCSB, după Cristi Ganea! Pe cine a pus ochii „Regele

Gică Hagi vrea să transfere încă un jucător de la FCSB, după Cristi Ganea

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gică Hagi vrea să transfere încă un jucător de la FCSB, după ce Cristi Ganea a semnat cu Farul. „Regele” nu se opreşte aici cu transferurile, şi a pus ochii pe Denis Haruţ, jucător care însă nu se află pe „lista neagră” a lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Ganea a semnat cu Farul, după ce şi-a reziliat contractul cu FCSB. Doar o jumătate de sezon a evoluat fundaşul la formaţia roş-albastră, intrând în dizgraţiile lui Gigi Becali.

Gică Hagi vrea să transfere încă un jucător de la FCSB

Conform iamsport.ro, Gică Hagi vrea să-l transfere pe Denis Haruţ la Farul. Haruţ este considerat de „Rege” un înlocuitor potrivit pentru Andrei Artean, acesta urmând să plece de la formaţia constănţeană la Apollon Limassol.

Andrei Artean este dorit în Cipru, după cum anunţă sursa citată anterior, iar Gică Hagi va încasa în schimbul căpitanului său suma de 50.000 de euro.

Astfel, ca urmare a plecărilor lui Andrei Artean şi Adrian Mazilu, Gică Hagi vrea să puncteze şi la capitolul veniri. Denis Haruţ este pe „radarul” „Regelui”, acesta dorind să-l transfere pe jucător de la FCSB sub formă de împrumut, până la finalul sezonului.

Reclamă

În această pauză de iarnă, Gigi Becali a dezvăluit că nu este dispus să renunţe la serviciile lui Denis Haruţ, în ciuda faptului că fundaşul a fost mai mult rezervă la FCSB. Lucrurile s-ar putea schimba însă, după venirea lui Nana Antwi, astfel că latifundiarul din Pipera ar putea lua în calcul cedarea lui Haruţ la Farul.

Denis Haruţ a fost transferat de FCSB de la Botoşani în iarna lui 2021, în schimbul sumei de 660.000 de euro. În acest sezon, jucătorul de 24 de ani a bifat 14 meciuri în tricoul roş-albaştrilor, în toate competiţiile.

Cristi Ganea l-a atacat pe Gigi Becali, după transferul la Farul

Ajuns la 31 de ani, Ganea a fost pus pe „lista neagră” de Gigi Becali, din cauza faptului că patronul nu a fost impresionat de evoluțiile acestuia, de la FCSB. În cele din urmă, fundașul s-a întors la echipa lui Gică Hagi, pentru care a mai jucat de 2 ori, în trecut, pe când aceasta se numea Viitorul Constanța.

Reclamă 4 / 0/3

Fundașul s-a declarat fericit pentru faptul că a revenit la echipa lui Gică Hagi și le-a transmis fanilor „marinari” că se simte ca acasă la Farul. De asemenea, acesta a lansat și un atac la adresa lui Gigi Becali și a menționat faptul că a plecat de la FCSB pentru că nu a dorit să stea pe banca de rezerve.

„Bine v-am regăsit. Sunt foarte bucuros să fiu din nou aici. După cum știți, aici este casa mea, aici am crescut, de aici am ieșit în fotbalul mare. Am avut un an destul de greu, am trecut prin câteva probleme. Am venit cu tot sufletul la echipă, să mă simt important și să îmi ajut echipa sa își îndeplinească obiectivele.

Sunt într-un moment greu, pentru că nu am mai jucat în ultimul timp și nu sunt genul de jucător care să stea pe bancă. Nu îmi place ideea asta, mereu am fost învățat să joc”, a spus Cristi Ganea, într-un interviu pentru site-ul clubului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și