Închide meniul

Gică Popescu a anunțat cu cine își dorește să joace Farul „finala” pentru titlul de campioană: „Aș vrea să se țină scai de noi până la ultimul meci”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 februarie 2023, 20:46

Gică Popescu a anunțat cu cine își dorește să joace Farul finala” pentru titlul de campioană: Aș vrea să se țină scai de noi până la ultimul meci”

Gică Popescu a anunțat cu cine își dorește să joace Farul „finala” pentru titlul de campioană

Gică Popescu / Hepta

Gică Popescu a anunțat cu cine își dorește să joace Farul „finala” pentru titlul de campioană! Președintele Farului speră să o întâlnească pe campioana en titre, CFR Cluj, în meciul care va decide campioana, din actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, formația de la malul mării se află pe primul loc din Liga 1, cu 58 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

Gică Popescu a anunțat cu cine își dorește să joace Farul „finala” pentru titlul de campioană

Gică Popescu își dorește ca Farul să o întâlnească pe CFR Cluj în meciul care va decide cine va ridica trofeul de campioană, la finalul actualului sezon.

„E senzațional să se țină scai de noi campioana ultimilor cinci ani. Aș vrea să se țină scai de noi până la ultimul meci din acest sezon, în play-off. Ar fi senzațional să fie „finala” la Constanța, iar nouă să ne trebuiască și meci egal.

Ar fi nemaipomenit. Suntem niște oameni care iubim performanța. Dan (n.r. Petrescu) își dorește cu siguranță să câștige un nou campionat. Gică (n.r. Hagi), de asemenea, este în pole position și dorește să păstreze această poziție de lider până spre finalul sezonului, iar la final să fie echipa campioană.

Reclamă

Va fi foarte, foarte greu. Eu cred că va fi cel mai dur play-off de până acum. Toate echipele din play-off sunt foarte puternice. Va fi play-off-ul cel mai echilibrat, cu echipe de valori apropiate. Va fi un play-off unde va trebui să greșești foarte puțin, iar atunci când aduni puncte, să încerci să păstrezi distanță, astfel încât să fim sus. Dacă nu va fi locul 1, locul 2 sau 3, pentru că am avea posibilitatea să jucăm în cupele europene, lucru pe care ni l-am dorit de ceva timp”, a declarat Gică Popescu, pentru sport.ro.

Gică Hagi vrea cu orice preț să câștige titlul

Gică Hagi este de părere că, în momentul de față, Farul este cea mai bună echipă din campionat. Ba mai mult, spune că formația de la malul mării merită să câștige titlul de campioană.

„O respectăm pe CFR, respectăm și pe celelalte echipe, care s-au înscris de la începutul campionatului acolo, dar în momentul de față noi trebuie să ne gândim doar la noi, cât de bine o facem. Am demonstrat până în momentul de față că suntem cea mai bună echipă, care joacă cel mai bun fotbal, deocamdată intern. Avem un lot foarte bun, experimentat, foarte talentat.

Reclamă 4 / 0/3

Acești băieți au crescut zi de zi și cred că au capacitatea să viseze la câștigarea campionatului. Pentru noi e un vis. Nu ne-am propus din prima zi, chiar dacă în vestiar știau asta din prima zi. Nu ne ferim să spunem că merităm, că suntem acolo și suntem foarte buni”, a declarat Gică Hagi, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

Gică Popescu, cuvinte de laudă pentru Adrian Mazilu

Recent, Gică Popescu a vorbit în termeni laudativi despre Adrian Mazilu, noua „vedetă” a Farului Constanța.

„Mi-aş dori ca parcursul său să fie unul ascendent, să continue parcursul bun, are şi calităţi fizice incredibile, simţul porţii nemaipomenit! Are tot ce trebuie pentru a fi un mare atacant. Este profilul unui jucător de echipă mare, o echipă care atacă.

Are viteză, are fizic, are simţ al porţii, are ingredientele necesare pentru a deveni un jucător de top! Nu ştim cu cât îl vom vinde, dar dacă nu vom avea bani, asta va trebui să facem. Cum facem în fiecare an.

Dacă nu vom găsi alte surse de venit, atunci poate îl vom vinde dacă va fi cazul, pentru a ne acoperi deficitul de buget”, a spus Gică Popescu, recent, pentru Prima Sport. 

Adrian Mazilu, în vârstă de numai 17 ani, are evoluții foarte bune la Farul, marcând trei goluri în nouă partide jucate.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și