Închide meniul

Gică Popescu, despre transferul lui Adrian Mazilu la Brighton: „Poate fi mâine, poimâine”. Fabrizio Romano anunţă un acord

Bogdan Stănescu Publicat: 10 iulie 2023, 22:50

Reclamă
Gică Popescu, despre transferul lui Adrian Mazilu la Brighton: „Poate fi mâine, poimâine. Fabrizio Romano anunţă un acord

Gică Popescu a dezvăluit motivul pentru care Ianis Hagi nu va ajunge la Farul

Gică Popescu, în timpul unui interviu/ Hepta

Gică Popescu a vorbit despre transferul lui Adrian Mazilu la Brighton. Preşedintele Farului a precizat că nu se hazardează să anunţe nimic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În schimb, jurnalistul Fabrizio Romano a scris pe Twitter că Brighton s-a înţeles cu Adrian Mazilu şi că actele de transfer urmează să fie semnate în această săptămână.

Gică Popescu a vorbit despre transferul lui Adrian Mazilu la Brighton

Deocamdată nu este nimic concret legat de transferul lui Mazilu.

Voi ştiţi că un contract este perfectat atunci când este o înţelegere cu toate părţile implicate.

Nu am ajuns la nicio înţelegere nici cu Brighton, nici cu alt club. Dacă se va întâmpla, va fi foarte bine. Jucătorul îşi doreşte să facă acest pas.

Reclamă

Discuţii sunt şi au fost săptămâna trecută cu un alt club despre care nu s-a scris absolut deloc. Erau discuţii avansate.

Nu mă hazardez să fac niciun fel de anunţ. Nu pot confirma că negocierile sunt avansate cu Brighton. Am prea multă experienţă ca să mă hazardez să fac declaraţii despre un club sau altul.

Acum nu avem nicio ofertă de la Brighton pe masă, poate fi mâine, poate fi poimâine.

Reclamă 4 / 0/3

Ceea ce ne interesează este meciul cu Sheriff de miercuri. După aceea putem vorbi despre Mazilu.

Mazilu este în lot pentru meciul cu Sheriff. Dacă Gică va dori să îl bage, îl va băga”, a declarat Gică Popescu pentru digisport.ro.

Fabrizio Romano: ”Brighton a ajuns la un acord cu Adrian Mazilu”

Jurnalistul Fabrizio Romano, specialist pe piaţa transferurilor, a anunţat astăzi pe Twitter că Brighton s-a înţeles cu Adrian Mazilu.

Brighton a ajuns la un acord cu Adrian Mazilu, talentata extremă din România, pentru ianuarie 2024. Actele vor fi semnate în cursul acestei săptămâni cu Farul, clubul lui Gică Hagi”, a scris Fabrizio Romano pe contul său.

Daily Mail a scris astăzi că Gică Hagi a insistat ca Adrian Mazilu să continue la Farul şi după ce se semnează actele cu Brighton, ca jucător împrumutat.

Brighton este aproape să închidă afacerea pentru Adrian Mazilu, extrema de 17 ani de la Farul Constanța, echipă pregătită de marele mijlocaș român Gheorghe Hagi.

Mazilu a jucat 71 de minute în Supercupa pierdută de Farul în fața celor de la Sepsi. El a câștigat titlul la primul sezon în prima ligă și a înscris 6 goluri în 19 apariții.

Reclamă

Farul l-ar vrea înapoi sub formă de împrumut, ca parte din înțelegere”, au scris cei de la Daily Mail.

Gică Hagi dă lovitura anului în fotbalul românesc! Adrian Mazilu, la Brighton. Transferul e ca și făcut

Gică Hagi dă lovitura anului în fotbalul românesc. Adrian Mazilu e la un pas de Brighton, echipa care a terminat sezonul trecut de Premier League pe locul 6.

Mai mulți scouteri au venit să îl vadă la Euro 2023, dar Emil Săndoi nu l-a folosit prea mult (34 de minute). Chiar și așa, Brighton îl vrea neapărat pe jucătorul cotat la 1.3 milioane de euro.

Hagi cere pentru cel mai important ”produs de export” 7 milioane de euro. Rămâne de văzut suma pentru care puștiul de 17 ani va ajunge în Premier League.

Dacă Farul va lua cele 7 milioane de euro pentru Mazilu, acesta ar deveni cel mai scump transfer din istoria echipei lui Hagi. Răzvan Marin pleca la Standard Liege, în 2016, pentru 4.8 milioane de euro.

Noi avem speranţe mult mai mari decât voi, ştim foarte bine care e potenţialul lui Mazilu

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și