Închide meniul

Gică Popescu îl ţine cu picioarele pe pământ pe Adrian Mazilu: „Lăsaţi-l în pace! Încă nu a făcut nimic. Nu sună telefoanele”

Dan Roșu Publicat: 14 martie 2023, 14:17

Reclamă
Gică Popescu îl ţine cu picioarele pe pământ pe Adrian Mazilu: „Lăsaţi-l în pace! Încă nu a făcut nimic. Nu sună telefoanele

Gică Popescu îl ţine cu picioarele pe pământ pe Adrian Mazilu

Adrian Mazilu, în timpul unui meci / Hepta

Gică Popescu vrea să îl ţină cu picioarele pe pământ pe Adrian Mazilu, după ce jucătorul de doar 17 ani a devenit om de bază la Farul Constanţa. Au apărut şi informaţii că echipe mari din Europa, precum Fiorentina sau Feyenoord se interesează de acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ofertele au fost însă infirmate de preşedintele Farului, care anunţă că „nu sună telefoanele” pentru Mazilu. Puştiul cotat la 100.000 de euro de transfermarkt.de a marcat deja cinci goluri în 12 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Gică Popescu îl ţine cu picioarele pe pământ pe Adrian Mazilu

„Lăsaţi-l pe Mazilu în pace, pentru că de fiecare dată când a început să se vorbească despre un jucător, Octavian Popescu, Sali. Acum, l-aţi luat pe Mazilu şi o să înceapă să scadă ca randament.

Sunt încă copii, au doar 17 ani şi e greu să suporte presiunea pusă pe ei. Este un jucător cu perspective exatraordinare, la fel ca Sali sau Borza. Nu sună nimeni!

Când vor ajunge să joace la echipa naţională şi să câştige titluri şi să marcheze 30 de goluri, cu siguranţă că nu vor rămâne aici, ci vor merge la cluburi de afară. Nu mai puneţi presiune pe ei, că sunt încă mici şi nu au făcut nimic”, a spus Gică Popescu.

Reclamă
Reclamă

Fiorentina şi Feyenoord, pe urmele lui Mazilu

În afară de cele două echipe din Franţa anunţate recent de Viorel Moldovan, Adrian Mazilu e dorit şi de alte două cluburi mari, Feyenoord şi Fiorentina. Gruparea Viola este tentată şi de alţi doi fotbalişti de la liderul campionatului, Alexandru Stoian şi Andrei Borza.

Hagi l-a luat pe Mazilu la echipa mare în vara lui 2022, în cantonamentul de la Braşov. Încrederea lui Gică Hagi a fost răsplătită cu cele cinci reuşite din acest sezon.

Mazilu este un alt produs al academiei de fotbal a lui Gică Hagi. Puștiul de 17 ani a fost debutat de „Rege” la prima echipă a Farului în iulie 2022, la meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, din Cupa României.

Reclamă

Adrian Mazilu este nelipsit de la naționalele de tineret ale României. Ultima oară, puștiul lui Hagi a fost convocat la selecționata U18, alături de care a jucat mai multe meciuri amicale în toamna anului trecut.

Gică Hagi, fascinat de Mazilu

„Un copil care a explodat, cum am intrat şi eu la 17 ani. Până atunci, nu ridicasem prea multe indicii. Imediat s-a consolidat ca un jucător foarte bun. Ştiu şi cred că el e un băiat cu picioarele pe pământ.

Sper să meargă din ce în ce mai bine, că are multe de învăţat, să devină mai bun, pentru că meciurile sunt foarte grele, dar a devenit un om de bază”, a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă de după victoria cu Rapid, 2-1.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:57

LIVE VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie”
Citește și