Închide meniul

Gică Popescu, reacţie fără precedent după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu: „Nici în perioada de glorie a Cooperativei!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2023, 0:24

Gică Popescu, reacţie fără precedent după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu: „Nici în perioada de glorie a Cooperativei!

Gică Popescu, reacţie fără precedent după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Popescu a avut o reacţie fără precedent după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu în derby-ul Farul – FCSB, scor 0-1, din etapa a 9-a a Ligii 1. Preşedintele constănţenilor a răbufnit la adresa arbitrajului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un penalty controversat a decis derby-ul dintre campioana şi vicecampioana României. Vicecampioana României s-a impus grație golului marcat de Darius Olaru, din lovitură de la 11 metri, în minutul 58. După acest rezultat, FCSB se menține pe primul loc în Liga 1, cu 21 de puncte în 8 meciuri. De cealaltă parte, campioana României se află pe locul 11, cu 9 puncte în tot atâtea meciuri jucate.

Gică Popescu, reacţie fără precedent după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu

Cred că nici în perioada de glorie a Cooperativei nu se dădea un astfel de penalty. Când am ieşit din stadion am făcut o declaraţie… ceea ce mă surprinde pe mine este faptul că nu a fost la VAR.

Analizaţi voi dacă este penalty. Câte milioane de astfel de situaţii se întâmplă în careu? Una este contact, alta este fault şi o simplă atingere. Se întâmplă zeci, sute astfel de atingeri în careu.

Staţi liniştiţi, nu ne cântaţi prohodul pentru că vom juca şi în acest sezon în play-off. 100% vom fi în play-off„, a declarat Gică Popescu la digisport.ro.

Reclamă

Penalty controversat acordat de Sebastian Colţescu în Farul – FCSB

Centralul partidei a dictat o lovitură de la 11 metri în minutul 55 al întâlnirii, după o fază interpretabilă din interiorul careului campioanei.

În minutul 55 al meciului de la Ovidiu, dintre campioana și vicecampioana României, Sebastian Colțescu a dictat o lovitură de la 11 metri după un contact între Adrian Șut și Tudor Băluță. Jucătorul de la FCSB a căzut în careul campioanei, iar centralul a luat imediat decizia menționată anterior. Acesta nu a dorit să revadă faza la marginea terenului, cu ajutorul arbitrajului video. Decizia lui Sebastian Colțescu a stârnit imediat o serie de reacții.

Pentru mine nu a fost fault. Şut a încercat să dribleze cu o minge invizibilă şi a dat în piciorul lui Băluţă. Pentru mine nu e penalty. Iar reacţia lui Şut, parcă îi dăduse cu satârul! Se împiedică de acesta. Veşnica acoperire regulamentară pe undeva o are Colţescu!”, a declarat comentatorul Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Gică Hagi a făcut imediat o criză de nervi pe bancă. „A văzut toată lumea!” i-a strigat managerul Farului arbitrului.

Lovitura de la 11 metri a fost transformată de către Darius Olaru în minutul 58, iar scorul a devenit 1-0 în favoarea „roș-albaștrilor”. Astfel fotbalistul a devenit golgheterul „roș-albaștrilor”, în acest început de sezon.

Verdictul specialistului după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu

A apărut şi verdictul specialistului. Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu este convins că Sebastian Colţescu a greşit şi a avantajat-o pe FCSB.

Penalty a la Colțescu. Nu ai cum să dai așa ceva! (n.r. râde zgomotos). VAR trebuia să intre, greșeala e flagrantă. Cine e la VAR? Eu știu cine, dar vă întreb așa… (n.r. Marcel Bîrsan e arbitru VAR). Am crezut că s-a schimbat Colțescu. A stat o perioadă departe de alte lucruri, dar acum și-a revenit la starea lui de acum 7-8 ani. E inadmisibil”, a spus Adrian Porumboiu pentru prosport.ro.

Farul Constanţa – FCSB 0-1, meci decis de un penalty controversat

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, dintr-un penalti contestat de gazde.

În finalul primei reprize, Compagno a înscris din pasa lui Ovidiu Popescu, în minutul 45+2, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid. În minutul 55 arbitrul Sebastian Colţescu a acordat penalti pentru un contact între Tudor Băluţă şi Adrian Şut, iar Darius Olaru a transformat lovitura de pedeapsă. Farul a replicat prin lovitura de cap pe lângă poartă, din minutul 60, dar campioana a mai avut un şut pe poartă în minutul 89 din repriza secundă, când Târnovanu a intervenit senzaţional la şutul lui Andronache, şi FCSB s-a impus cu 1-0, păstrându-şi prima poziţie din clasament cu 21 de puncte. Farul a pierdut al cincilea meci şi ocupă poziţia a 11-a, cu 9 puncte.

FARUL: Aioani – Dussaut (D. Sîrbu 69), Larie, Artean, Kiki – T. Băluţă (Sali 77), Nedelcu (M. Popescu 69), Grameni – Grigoryan (Mazilu 70), L. Munteanu (Andronache 82), Budescu. ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Reclamă

FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 82), Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu (Djokovic 46), Şut, Olaru (Radaslavescu 82) – Oct. Popescu (Lixandru 70), Compagno (Miculescu 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: T. Băluţă 23, Nedelcu 56, Gheorghe Hagi 59, Budescu 81 / Ngezana 12

Arbitri: Sebastian Colţescu – Radu Ghinguleac, Daniel Mitruţi – Bogdan Dumitrache

Arbitri VAR: Marcel Bîrsan – Mariana Trandafir

Observator: Andrei Ioniţă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și