Închide meniul

Gică Popescu se amuză de şefii Rapidului: „De ei ar trebui să ne fie cel mai frică”. Ce spune despre lupta la titlu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 decembrie 2022, 10:10

Gică Popescu se amuză de şefii Rapidului: „De ei ar trebui să ne fie cel mai frică. Ce spune despre lupta la titlu

Gică Popescu, anunț surprinzător despre milionarii care vor să investească la Farul

Gică Popescu, alături de Gică Hagi / Antena Sport

Gică Popescu se amuză de şefii Rapidului după ce Farul şi-a asigurat clasarea pe primul loc la finalul anului 2022. Preşedintele constănţenilor a analizat lupta la titlu şi e convins că principala favorită rămâne campioana en-titre, CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid, campioană, și Farul, pe 2!”, a declarat Dan Şucu. „Baciul” nu s-a ferit şi l-a ironizat pe acţionarul giuleştenilor.

Gică Popescu se amuză de şefii Rapidului. Mesaj pentru Dan Şucu

Preşedintele echipei lui Gică Hagi nu le scoate din calcule pe FCSB şi Universitatea Craiova.

E bine să stai de sărbători și să știi că ești pe primul loc, dar de-aici în a ne vedea deja campioni e drum lung. Au fost lucruri bune, trebuie să vedem ce am făcut prost acum pe final și să încercăm să ținem pasul. Noi suntem mândri de acest pas și vrem să îl repetăm.

Cine nu își dorește să se bată la primul loc? De dorit, ne dorim cu toții, vedem ce va fi până la final. Primii favoriți sunt cei de la CFR Cluj, nu descalificăm FCSB-ul, Craiova sau Rapidul. Dacă e să ne luăm după declarațiile celor de la Rapid, ar trebui să ne fie cel mai frică de ei„, a declarat Gică Popescu la digisport.ro.

Reclamă

Farul luptă pe două fronturi, în campionat şi la TAS. Dobrogenii sunt încă interzişi în Europa de Administraţia de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal şi îşi caută dreptatea la Lausanne.

Așteptăm rezultatul TAS, a fost acest termen, ne-am pregătit foarte bine, suntem foarte optimiști. Noi sperăm ca până la finalul anului sau prin luna ianuarie.

Dacă rezultatul nu e favorabil, vom face recurs evident. Noi avem speranța ca TAS-ul să ne dea dreptate, pentru că dreptatea e de partea noastră„, a mai zis fostul căpitan al Barcelonei.

Reclamă 4 / 0/3

După 21 de etape, Farul are 45 de puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj. FCSB încheie anul pe a treia treaptă a podiumului, cu 38 de puncte, tot atâtea câte au Rapid şi Universitatea Craiova.

Dan Șucu visează să aducă titlul în Giulești

Dan Şucu își dorește ca Rapid să câștige cel de-al 4-lea titlu din istorie chiar în 2023, când clubul va împlini 100 de ani.

Rapid, campioană, și Farul, pe 2!”, este pronosticul lui Dan Șucu.

Acționarul Rapidului știe care este principalul obstacol care i-a putea împiedica pe Adrian Mutu și elevii săi pe drumul spre mărețul obiectiv: punctele pierdute împotriva echipelor mai slab cotate.

Trebuie să schimbi ceva!”, a fost mesajul indirect al lui Dan Șucu pentru Adrian Mutu.

(N.r. – Când câștigă Rapid titlul?) Depinde, mai suntem puștani. Adică ar trebui curent, destul de repede. Timpul ne cam presează. Eu am spus doi ani! Nu anul ăsta, anul viitor. Nimic nu e imposibil nici anul ăsta, dar nu văd motivul pentru care anul ăsta… Nu arată lucrurile rău în acest sezon, dar mai trebuie rezolvat un lucru.

Un lucru despre care nici eu nu știu cum trebuie rezolvat. Joci bine cu echipe puternice și joci slab cu echipe mai slab cotate. În afaceri nu poți să faci mereu același lucru și să te aștepți la rezultate diferite. Trebuie să schimbi ceva. Și-atunci, din punctul ăsta de vedere trebuie schimbat ceva. Cu echipele mai slabe ca tine ar trebui să defilezi.

Reclamă

Dacă nu e anul ăsta, e anul viitor. Dacă nu e anul viitor, e anul următor. Din punctul meu de vedere, Rapid trebuie să fie o echipă care să se bată totdeauna la titlu. (N.r. – Cine câștigă anul ăsta campionatul?) Rapid, normal! (N.r. – Și pe locul 2?). Farul”, a spus Dan Șucu, pentru gsp.ro, în luna octombrie.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și