Închide meniul

Gigi Becali a ajuns să cedeze gratis jucătorul pentru care a refuzat o ofertă de 7.5 milioane de euro! Ce declara patronul FCSB

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 martie 2024, 18:38

Gigi Becali a ajuns să cedeze gratis jucătorul pentru care a refuzat o ofertă de 7.5 milioane de euro! Ce declara patronul FCSB

Gigi Becali a ajuns să cedeze gratis jucătorul pentru care a refuzat o ofertă de 7.5 milioane de euro

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Gigi Becali a ajuns să cedeze gratis jucătorul pentru care a refuzat o ofertă de 7.5 milioane de euro! Patronul FCSB a decis, recent, să nu ceară niciun ban în schimbul lui Ianis Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica era împrumutat la U Cluj, dar a ajuns la Hermannstadt fără ca sibienii să plătească vreun ban.

Gigi Becali a ajuns să cedeze gratis jucătorul pentru care a refuzat o ofertă de 7.5 milioane de euro!

În urmă cu doi ani, Gigi Becali susţinea că Arsenal i-a oferit 7.5 milioane de euro pentru Ianis Stoica.

Becali declara că a refuzat oferta, solicitând în schimbul jucătorului care avea atunci 19 ani 10 milioane de euro.

Eu, la ora asta, am 7.5 milioane de euro pe Ianis Stoica. (n.r – de la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20%”, declara Gigi Becali în urmă cu doi ani.

Reclamă

Ianis Stoica e în mare formă. El nu concepe să se întoarcă la FCSB

Ianis Stoica a fost MVP în Hermannstadt – Oţelul Galaţi 4-1. Fostul jucător al lui Gigi Becali a marcat în minutele 26 şi 49 ale jocului.

În urma acestui joc, Hermannstadt a urcat pe loc de play-off. Sibienii au însă o deplasare infernală în ultima etapă, la Cluj, cu CFR.

După joc, Ianis Stoica a fost întrebat dacă golurile pe care le marchează îl pot ajuta să revină la FCSB. „Eu sunt aici lăsat liber, nu mai am treabă cu FCSB”, a replicat Ianis Stoica pentru primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să încep prin a lăuda brigada de arbitri, un arbitraj excelent, este şi meritul lor că s-a practicat un fotbal frumos. Am început mai greu, dar important este finalul. Rămânem în luptă, depindem de alte rezultate, dar mergem la CFR să câştigăm.

(n.r.: despre gestul în care şi-a bătut obrazul) A fost un semn pentru mine, să mă descarc după ce am fost criticat și etapa trecută, când mingea n-a intrat în poartă. (n.r. fază din meciul cu Dinamo) S-a dat ofsaid. Cu acel punct, poate eram mai sus acum. Nu zic că am fi câștigat, dar am fi avut un punct la pauză. Nu a fost pentru U Cluj, nu am nimic să le reproșez.

Depindem de alte rezultate, dar și dacă vom fi în play-out nu este dezamăgire. Obiectivul este locurile 7-8, dacă se vor alinia planetele și vom intra în play-off va fi bine, dacă nu, asta e. Vrem să câștigăm play-out-ul”, a mai declarat Ianis Stoica pentru sursa citată.

Ianis Stoica, dezvăluiri după despărţirea cu scandal de U Cluj: „Am avut motive”! Mărturisirea fostului fotbalist de la FCSB

Ianis Stoica a făcut dezvăluiri după despărţirea cu scandal de U Cluj. Ianis Stoica a declarat după meciul pierdut de Hermannstadt cu Rapid, cu 2-0, că a avut motivele lui.

Neluţu Sabău a fost deranjat de modul în care s-a despărţit Ianis Stoica de U Cluj. Neluţu Sabău spunea că U Cluj l-a plătit mai bine pe Ianis Stoica decât a făcut-o FCSB.

Un meci greu, ne-am dorit mai mult, dar nu am fost atât de atenți în fața porții. Ei au fost mai atenți și asta a fost istoria jocului.

Am jucat un 3-5-2, nu 5-3-2. Am fost sistemul gândit de Mister, a fost ok, să zic. 

Reclamă

Am fost mai prudenți pentru că Rapidul are echipă valoroasă. Avea patru victorii, știm ce sume s-au dat pe transferuri, sunt jucători de calitate. Am avut ocaziile noastre. 

Este o luptă grea la play-off, sunt șase echipe pe un loc. Echipa care va juca cel mai deștept, va fi acolo. Eu cred că dacă vom lua nouă puncte vom fi în play-off, dar va fi foarte greu.

(n.r: Sabău e supărat pe modul în care ai plecat) M-am integrat bine aici. Am avut niște motive, dar n-aș vrea să le dezvălui din respect pentru cei de acolo, pentru că sunt mai în vârstă decât mine. Am avut motivele mele și sunt bucuros pentru alegerea făcută”, declara Ianis Stoica pentru digisport.ro după Rapid – Hermannstadt 2-0.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și