Închide meniul

Ianis Stoica, dezvăluiri după despărţirea cu scandal de U Cluj: „Am avut motive”! Mărturisirea fostului fotbalist de la FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 16 februarie 2024, 23:26

Reclamă
Ianis Stoica, dezvăluiri după despărţirea cu scandal de U Cluj: „Am avut motive! Mărturisirea fostului fotbalist de la FCSB

Ianis Stoica, dezvăluiri după despărţirea cu scandal de U Cluj: "Am avut motive"

Ianis Stoica, prima reacţie după ce a semnat cu Hermannstadt / Captură Facebook

Ianis Stoica a făcut dezvăluiri după despărţirea cu scandal de U Cluj. Ianis Stoica a declarat după meciul pierdut de Hermannstadt cu Rapid, cu 2-0, că a avut motivele lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Sabău a fost deranjat de modul în care s-a despărţit Ianis Stoica de U Cluj. Neluţu Sabău spunea că U Cluj l-a plătit mai bine pe Ianis Stoica decât a făcut-o FCSB.

Ianis Stoica, dezvăluiri după despărţirea cu scandal de U Cluj: „Am avut motive”!

Un meci greu, ne-am dorit mai mult, dar nu am fost atât de atenți în fața porții. Ei au fost mai atenți și asta a fost istoria jocului.

Am jucat un 3-5-2, nu 5-3-2. Am fost sistemul gândit de Mister, a fost ok, să zic. 

Am fost mai prudenți pentru că Rapidul are echipă valoroasă. Avea patru victorii, știm ce sume s-au dat pe transferuri, sunt jucători de calitate. Am avut ocaziile noastre. 

Reclamă

Este o luptă grea la play-off, sunt șase echipe pe un loc. Echipa care va juca cel mai deștept, va fi acolo. Eu cred că dacă vom lua nouă puncte vom fi în play-off, dar va fi foarte greu.

(n.r: Sabău e supărat pe modul în care ai plecat) M-am integrat bine aici. Am avut niște motive, dar n-aș vrea să le dezvălui din respect pentru cei de acolo, pentru că sunt mai în vârstă decât mine. Am avut motivele mele și sunt bucuros pentru alegerea făcută”, a declarat Ianis Stoica pentru digisport.ro după Rapid – Hermannstadt 2-0.

Neluţu Sabău: „Ianis Stoica a avut la U Cluj un salariu mai mare decât la FCSB”

Modul în care Ianis Stoica a părăsit-o pe U Cluj l-a deranjat pe antrenorul clujenilor, Neluţu Sabău. El a susţinut că la U Cluj Ianis Stoica a avut un salariu mai mare decât la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul l-a respectat foarte mult, a avut și un salariu mai mare decât la FCSB, un club cu alte pretenții. Aici nu vreau să tragă niște concluzii cineva că de fapt noi suntem vinovați, că nu i s-au dat nu știu ce sume lui Ianis. Nu există. A fost plătit mai mult decât a fost plătit la FCSB.

Noi l-am respectat și el a crescut foarte mult la U Cluj. În acele condiții în care de multe ori n-ar fi trebuit să joace, pentru că a jucat foarte modest. Asta este realitatea, ați văzut și dumneavoastră. După care, încet, el a început să se transforme. Pentru că și implicarea lui a fost alta, dar noi am stat tot timpul lângă el să-l ajutăm”, a declarat Neluţu Sabău.

Cristiano Bergodi jubilează după ce a câştigat cel de al 250-lea meci ca antrenor în Liga 1: „Punem presiune pe FCSB”

Cristiano Bergodi jubilează după ce a câştigat cel de al 250-lea meci ca antrenor în Liga 1. Antrenorul giuleştenilor se gândeşte la titlu, după Rapid – Hermannstadt 2-0.

Antrenorul italian e, totuşi, prudent. A spus că FCSB e încă departe, deşi giuleştenii s-au apropiat la 6 puncte, dar a recunoscut că victoria cu Hermannstadt pune presiune pe echipa antrenată de Charalambous. FCSB va juca luni, în deplasare, cu U Cluj, de la 20:30. Meciul va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Sunt bucuros pentru că am câştigat şi acest meci foarte greu. În prima repriză erau cu un fundaş în plus.

Ne-a fost greu să îi desfacem, dar echipa s-a comportat bine din punct de vedere tactic. Am îmbunătăţit un pic acest aspect de la meciul cu CFR.

Le-am spus că întotdeauna trebuie să aibă încredere şi să joace mai puţin individual decât colectiv. Se pare că au înţeles bine, dar au avut şi încredere.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și