Închide meniul

Ianis Stoica, dezvăluiri după despărţirea cu scandal de U Cluj: „Am avut motive”! Mărturisirea fostului fotbalist de la FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 16 februarie 2024, 23:26

Reclamă
Ianis Stoica, dezvăluiri după despărţirea cu scandal de U Cluj: „Am avut motive! Mărturisirea fostului fotbalist de la FCSB

Ianis Stoica, dezvăluiri după despărţirea cu scandal de U Cluj: "Am avut motive"

Ianis Stoica, prima reacţie după ce a semnat cu Hermannstadt / Captură Facebook

Ianis Stoica a făcut dezvăluiri după despărţirea cu scandal de U Cluj. Ianis Stoica a declarat după meciul pierdut de Hermannstadt cu Rapid, cu 2-0, că a avut motivele lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Sabău a fost deranjat de modul în care s-a despărţit Ianis Stoica de U Cluj. Neluţu Sabău spunea că U Cluj l-a plătit mai bine pe Ianis Stoica decât a făcut-o FCSB.

Ianis Stoica, dezvăluiri după despărţirea cu scandal de U Cluj: „Am avut motive”!

Un meci greu, ne-am dorit mai mult, dar nu am fost atât de atenți în fața porții. Ei au fost mai atenți și asta a fost istoria jocului.

Am jucat un 3-5-2, nu 5-3-2. Am fost sistemul gândit de Mister, a fost ok, să zic. 

Am fost mai prudenți pentru că Rapidul are echipă valoroasă. Avea patru victorii, știm ce sume s-au dat pe transferuri, sunt jucători de calitate. Am avut ocaziile noastre. 

Reclamă
Reclamă 4

Este o luptă grea la play-off, sunt șase echipe pe un loc. Echipa care va juca cel mai deștept, va fi acolo. Eu cred că dacă vom lua nouă puncte vom fi în play-off, dar va fi foarte greu.

(n.r: Sabău e supărat pe modul în care ai plecat) M-am integrat bine aici. Am avut niște motive, dar n-aș vrea să le dezvălui din respect pentru cei de acolo, pentru că sunt mai în vârstă decât mine. Am avut motivele mele și sunt bucuros pentru alegerea făcută”, a declarat Ianis Stoica pentru digisport.ro după Rapid – Hermannstadt 2-0.

Neluţu Sabău: „Ianis Stoica a avut la U Cluj un salariu mai mare decât la FCSB”

Modul în care Ianis Stoica a părăsit-o pe U Cluj l-a deranjat pe antrenorul clujenilor, Neluţu Sabău. El a susţinut că la U Cluj Ianis Stoica a avut un salariu mai mare decât la FCSB.

Reclamă

Clubul l-a respectat foarte mult, a avut și un salariu mai mare decât la FCSB, un club cu alte pretenții. Aici nu vreau să tragă niște concluzii cineva că de fapt noi suntem vinovați, că nu i s-au dat nu știu ce sume lui Ianis. Nu există. A fost plătit mai mult decât a fost plătit la FCSB.

Noi l-am respectat și el a crescut foarte mult la U Cluj. În acele condiții în care de multe ori n-ar fi trebuit să joace, pentru că a jucat foarte modest. Asta este realitatea, ați văzut și dumneavoastră. După care, încet, el a început să se transforme. Pentru că și implicarea lui a fost alta, dar noi am stat tot timpul lângă el să-l ajutăm”, a declarat Neluţu Sabău.

Cristiano Bergodi jubilează după ce a câştigat cel de al 250-lea meci ca antrenor în Liga 1: „Punem presiune pe FCSB”

Cristiano Bergodi jubilează după ce a câştigat cel de al 250-lea meci ca antrenor în Liga 1. Antrenorul giuleştenilor se gândeşte la titlu, după Rapid – Hermannstadt 2-0.

Antrenorul italian e, totuşi, prudent. A spus că FCSB e încă departe, deşi giuleştenii s-au apropiat la 6 puncte, dar a recunoscut că victoria cu Hermannstadt pune presiune pe echipa antrenată de Charalambous. FCSB va juca luni, în deplasare, cu U Cluj, de la 20:30. Meciul va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Sunt bucuros pentru că am câştigat şi acest meci foarte greu. În prima repriză erau cu un fundaş în plus.

Ne-a fost greu să îi desfacem, dar echipa s-a comportat bine din punct de vedere tactic. Am îmbunătăţit un pic acest aspect de la meciul cu CFR.

Le-am spus că întotdeauna trebuie să aibă încredere şi să joace mai puţin individual decât colectiv. Se pare că au înţeles bine, dar au avut şi încredere.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și