Închide meniul

Gigi Becali a ajuns subiect de glume pentru un fost jucător de la Steaua: „Pleacă, tată, înapoi de unde ai venit!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 septembrie 2022, 21:03

Gigi Becali a ajuns subiect de glume pentru un fost jucător de la Steaua: „Pleacă, tată, înapoi de unde ai venit!

Gigi Becali este recunoscut pentru gesturile de caritate pe care le face

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a ajuns subiect de glume pentru Valeriu Răchită, fostul fundaș de la Steaua și Petrolul. Patronul FCSB este arhicunoscut pentru faptul că își pierde răbdarea cu jucătorii la scurt timp după ce îi transferă. Strategia controversată a latifundiarului din Pipera a fost criticată inclusiv de Răchită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător din Ghencea se opune total modului în care Becali gestionează relațiile cu proprii jucători. Ultimul exemplu de acest gen este cel al lui Vadim Rață, care va fi trimis înapoi la FC Voluntari de patronul FCSB după numai 3 meciuri disputate.

Gigi Becali a ajuns subiect de glume pentru un fost jucător de la Steaua

După înfrângerea cu Farul, 1-3, finanțatorul FCSB-ului a anunțat că, de acum înainte, va fi mult mai strict cu contractele noilor veniți:

„Ia verificaţi-l 6 luni. Vrei să joci la FCSB, să te verific… 6 luni la strung, să văd dacă ştii cu maneta”, a spus Becali, pentru Pro Arena.

Valeriu Răchită s-a amuzat pe marginea declarației lui Gigi Becali și n-a ezitat să-i trimită câteva „săgeți”:

Reclamă

„O inovație! Acum, a spus că jucătorii care vor veni la FCSB vor veni să dea probe la strung. Adică, luăm tată, facem pe un an de zile, plus încă doi-trei, dar după șase luni semnezi rezilierea. Dacă în șase luni nu te-ai adaptat, pleacă, tată, înapoi de unde ai venit.

E încă o formă de contract de activitate sportivă care, probabil, va fi brevetată de patronul de la FCSB. Nu știu, eu nu văd un fotbalist profesionist care să accepte lucrurile astea, dar probabil că sunt”, a spus Valeriu Răchită, pentru Digisport.

Gigi Becali renunță la Vadim Rață, după numai 108 minute jucate la FCSB

Gigi Becali ia măsuri drastice şi dă afară un jucător după Farul – FCSB, scor 3-1, din etapa a 8-a a Ligii 1. Patronul vicecampioanei a anunţat că se va băga peste antrenor şi că nu mai are răbdare cu Vadim Raţă, care este ca şi plecat după numai 108 de minute jucate în tricoul roş-albastru, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera nu îl mai vrea pe internaţionalul moldovean şi e dispus să îl trimită înapoi la FC Voluntari. Astăzi ar fi fost ultima zi în care trebuia să achite 325.000 de euro, în conturile ilfovenilor, pentru mijlocaşul de 29 de ani

Să vedem dacă vrea să-l ia Voluntari. Din punctul meu de vedere, da (n.r.- pleacă)„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Patronul lui FCSB a răbufnit şi la adresa unui alt jucător abia transferat. I-a transmis un ultim avertisment lui Marco Dulca, cel care a fost titular la Ovidiu, dar a fost schimbat la pauză.

Cea mai mare greșeală și o să mă impun și o să-i cer să schimbe sistemul de joc. Nu se poate să câștigăm cu sistemul ăsta. Dacă joci 4-2-3-1, trebuie să joci cu doi mijlocași defensivi. Noi ce am jucat, 4-1-1-3-1? Dacă joci 4-3-3 e altceva, domini mijlocul terenului. Noi am avut 4-0-4-1. Dulca a fost zero, Olaru e inter, nu am avut jucător defensiv.

Mijlocul terenului dacă nu-l domini, poți să ai cinci de Messi și de Haaland, tot pierzi. Va juca 4-3-3, s-a terminat cu 4-2-3-1. Dacă vrei așa, joci și cu Oaidă, și cu Malcom. Dică va schimba asta la ordinul meu: 4-3-3! La revedere! Dacă ei nu pot să joace ce vrei tu, lasă-i să joace ce știu„, a mai spus patronul lui FCSB

Recomandări
  • Gigi Becali a ajuns subiect de glume pentru un fost jucător de la Steaua
  • Ce a spus despre patronul FCSB

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Nu mai e copil! El ştie cel mai bine!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și