Închide meniul

Gigi Becali a anunțat că îl dă afară pe Marco Dulca, dar mijlocașul nu vrea să plece! Situație uluitoare la FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 decembrie 2022, 13:13

Gigi Becali a anunțat că îl dă afară pe Marco Dulca, dar mijlocașul nu vrea să plece! Situație uluitoare la FCSB

Marco Dulca, dezvăluiri despre calvarul trăit la FCSB

Marco Dulca, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Gigi Becali a anunțat că îl dă afară pe Marco Dulca, dar mijlocașul nu vrea să plece. Jucătorul de 23 de ani a fost adus la formația roș-albastră în vară, de la Chindia Târgoviște, în schimbul sumei de 250.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dulca n-a primit însă multe șanse, iar acum Becali îl vrea plecat de la echipă.

Gigi Becali a anunțat că îl dă afară pe Marco Dulca, dar mijlocașul nu vrea să plece

Gigi Becali a început „curățenia” de iarnă la FCSB. Alexandru Musi și Ianis Stoica au plecat deja de la vicecampioană, sub formă de împrumut, la Poli Iași, respectiv U Cluj.

Următorul jucător de pe „lista neagră” a patronului FCSB este Marco Dulca. Adus la începutul sezonului, mijlocașul defensiv a fost folosit în numai 13 meciuri, în toate competițiile.

Potrivit spotmedia.ro, Becali l-a exclus pe Dulca din planurile de viitor ale FCSB-ului. Acesta n-a fost inclus în lotul pentru cantonamentul de iarnă, din Turcia, și a fost anunțat să își caute altă echipă.

Reclamă

Marco Dulca mai poate semna doar cu Chindia în acest sezon, echipa de la care a venit la FCSB, însă această variantă nu îl încântă. Tânărul mijlocaș își dorește să rămână la echipa roș-albastră până în vară, pentru a putea negocia apoi cu alte cluburi.

Gigi Becali este dispus să-l cedeze gratis pe Dulca la Chindia, deși a plătit peste 200.000 de euro în vară.

Cotat la 800.000 de euro de transfermarkt.com, Marco Dulca a mai jucat la juniorii lui U Cluj și Swansea, apoi sub comanda lui Gică Hagi, la Viitorul Constanța și Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir îi spulberă visul lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir îi spulberă visul lui Gigi Becali! Fostul șef LPF nu crede că FCSB poate câștiga titlul de campioană, în acest sezon.

În prezent, clasamentul Ligii 1 este condus de Farul Constanța, care a adunat 45 de puncte după 21 de meciuri jucate.

„Oracolul din Bălcești” susține că FCSB și Farul Constanța nu au nicio șansă la titlul de campioană, în actualul sezon. Acesta o dă favorită pe campioana en-titre CFR Cluj.

„Bravo lui Gică Hagi. A făcut și face minuni cu copiii ăia ai lui la Farul. Nimeni nu are curajul lui. A băgat pe teren și copii de 15 ani, iar acum tot el a terminat anul pe primul loc în clasament.

Însă, după părerea mea Farul nu o să câștige campionatul. Și știți de ce? Nu joacă Gică Hagi. Dacă Farul îl avea pe teren pe Gică Hagi, atunci puteam să pun pariu că echipa asta a lui Gică era campioană încă din iarnă.

Dar așa, tot CFR o să câștige campionatul. Echipa este mult mai omogenă și are foarte mulți jucători cu experiență. În plus, dar nu în ultimul rând, CFR Cluj îl are antrenor pe Dan Petrescu.

Eu îl consider cel mai bun antrenor din România. Omul ne arată trofeele câștigate de el și are dreptate. E bun.

Reclamă

Nici FCSB nu va avea nicio șansă la titlu. Mihai Pintilii este încă la început de drum și nu pare că e capabil să câștige meciurile importante împotriva lui Dan Petrescu”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali a anunțat că îl dă afară pe Marco Dulca, dar mijlocașul nu vrea să plece
  • Situație uluitoare la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și