Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că nu este interesat de Baba Alhassan: „Voi credeți că eu mă apuc să cumpăr toată Liga 1”

Dan Roșu Publicat: 23 septembrie 2022, 16:41

Reclamă
Gigi Becali a anunţat că nu este interesat de Baba Alhassan: „Voi credeți că eu mă apuc să cumpăr toată Liga 1

Gigi Becali l-a făcut praf pe Joyskim Dawa

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat că nu este interesat de Baba Alhassan, unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1. Ghanezul de 22 de ani cotat la 250.000 de euro a marcat 6 goluri în 10 meciuri pentru surpriza debutului de sezon, Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cine mi-l propune, tată? Dacă unii au o marfă de vânzare, gata, hop cu ea la Gigi Becali? Voi credeți că eu mă apuc să cumpăr toată Liga 1? Și ăsta cât oare o costa?

Gigi Becali a anunţat că nu este interesat de Baba Alhassan

De la 1 milion de euro în sus, nu? Pe ce post este? Mijlocaș central? Păi nu îl am acolo pe Olaru? Nu, tată! Nu e adevărat. Nu mă interesează niciun Alhassan. Și nici vreau să spun lucruri aiurea de băiat că nu îl știu”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Cu Alhassan într-o formă de vis, FC Hermannstadt a urcat până pe locul 3 în Liga 1, fiind singura echipă neînvinsă după primele 11 etape.

În cazul în care l-ar fi dorit pe mijlocaşul de 22 de ani, Gigi Becali ar fi fost nevoit să scoată din buzunar numai 300.000 de euro, o sumă infimă prin comparație cu sumele cheltuite de patronul FCSB în ultima vreme pentru aducerea unor jucători precum Andrea Compagno sau David Miculescu.

Reclamă
Reclamă 4

Baba Alhassan, dorit în Spania

În același timp, există interes și din străinătate pentru Baba Alhassan. Albacete (Spania) şi Hapoel Beer Sheva (Israel) s-ar afla pe urmele ghanezului care a marcat 3 “duble” în noul sezon din Liga 1.

250.000 de euro este cota lui Alhassan, potrivit transfermarkt.com. El a mai jucat la echipa U19 a spaniolilor de la Real Valladolid, înainte să semneze cu FC Hermannstadt.

Nicolae Dică a dezvăluit că Gigi Becali îl sună după meciuri

Nicolae Dică a explicat că a fost contactat în mai multe rânduri de latifundiarul din Pipera după înfrângeri cu scopul de a-l încuraja.

Reclamă

“Dicanio” este conștient că sprijinul lui Gigi Becali este limitat și că echipa trebuie să înceapă să livreze rezultate bune și în campionat, pentru a-și asigura postul pe banca FCSB-ului.

„Nu, chiar m-am bucurat că, după jocuri, când sunt supărat, nervos, mă sună și mă încurajează. Sunt lucruri care contează pentru mine și m-am bucurat că m-a încurajat, are încredere că putem să ducem echipa sus în clasament.

Omul îți dă încredere, dar până la un moment dat. Dar e important că staff-ul are încrederea conducerii. Îmi doresc 100% să iau titlu, altfel nu veneam, nu?”, a spus Nicolae Dică, potrivit Digisport.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și