Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că se va întâlni cu Răzvan Burleanu: „M-a sunat Stoichiţă aseară, mă duc”! Ce va discuta cu preşedintele FRF

Bogdan Stănescu Publicat: 2 mai 2023, 13:43

Reclamă
Gigi Becali a anunţat că se va întâlni cu Răzvan Burleanu: M-a sunat Stoichiţă aseară, mă duc”! Ce va discuta cu preşedintele FRF

Răzvan Burleanu a avut un discurs incredibil după meciurile naţionalei României din luna iunie

Răzvan Burleanu, într-o Adunare Generală a FRF / Hepta

Gigi Becali a anunţat că se va întâlni cu Răzvan Burleanu. Milionarul a precizat că a fost sunat de Mihai Stoichiţă şi că se va duce să se întâlnească cu preşedintele FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dat de înţeles că vrea ca Burleanu să îl schimbe pe Kyros Vassaras din fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA).

Gigi Becali a anunţat că se va întâlni cu Răzvan Burleanu

I-am răspuns (n.r.: cu blaturile). Dacă voiam să fac blat făceam un blat cu Iaşi. Dacă voiam să fac blat, făceam cu Buzău. A dat Bunică gol. Nu era a mea? (n.r.: Gloria Buzău). Nu erau toţi jucătorii mei? Am zis ‘Nu, mă, să joace corect’. Şi uite că Dumnezeu mi-a ajutat.

M-a sunat Stoichiţă aseară. I-am zis că o să vin să vorbesc cu el (n.r.: cu Burleanu), dar nu de fotbal. Eu o să mă duc să vorbesc cu el ca un tată. Ca părinte îi dau un sfat: ‘Apără-ţi tara ta cu demnitate’. Aici nu mai e vorba de ce avantaje îţi face ăla, naşul lui Vassaras. Că naşul lui Vassaras din prima căsnicie este secretarul general al UEFA. Aici nu e vorba de cariera ta sau a mea, e vorba de demnitatea unui neam.

Eu o să fac asta, o să fac manifestaţii împotriva lui (n.r.: a lui Vassaras) şi petiţii la toate instituţiile statului, că nu vine un singur om să batjocorească o naţiune.

Reclamă

Nu sunt duşmănos, sunt mai bătrân, bine, mă, vin eu (n.r.: să se întâlnească cu Burleanu). Am fost o dată, mă mai duc o dată. Nu am orgolii, mă duc. Dacă îl dă afară pe Vassaras mai discutăm de fotbal şi îl învăţ cum trebuie să conducă. E tânăr, nu trebuie să-i fie ruşine.

El nu e om rău, dar dacă ai în jurul tău 7-8 oameni care te învaţă la rău… El băiat deştept este. Numai că trebuie să înţeleagă nişte noţiuni despre cum se conduce o instituţie. El crede că e conducător, dar nu e, e doar băiat bun. El are o mentalitate din asta mondialistă, cu vrăjeală mondialistă, corporatistă. Dacă eşti în România trebuie să conduci o instituţie după principiile neamului tău şi ale ţării tale. Simplu, vorbind…”, le-a spus Gigi Becali jurnaliştilor în faţa palatului pe care îl deţine în Aleea Alexandru.

Gigi Becali a tunat şi a fulgerat la adresa lui Kyros Vassaras: „Vine un străin şi ne batjocoreşte!”

Gigi Becali a tunat şi a fulgerat la adresa şefului CCA, Kyros Vassaras. Milionarul a anunţat că FCSB va solicita arbitri străini pentru meciurile pe care le mai are de disputat în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali s-a enervat teribil atunci când jurnaliştii i-au spus că Vassaras refuză să aducă arbitri străini.

Să vedem dacă i-au ieşit actele lui MM. Dacă nu i-au ieşit actele lui MM o să facă Argăseală (n.r. cerere pentru arbitri străini). O să facă MM sau Argăseală cerere, arbitri străini.

Rămâneţi voi cu Vasarras şi Burleanu! Dar ce, el e stăpânul fotbalului, mă? Dacă noi facem cerere că vrem arbitri străini, adu, mă, arbitri străini. Mă face să fac manifestaţie. Fac cerere la Parlamentul României, la Guvern, vine un străin şi ne batjocoreşte. Aici nu e vorba de fotbal, e vorba de demnitatea unei naţiuni, un popor de 20 de milioane, că suntem de 3 ori mai mari decât grecii!

Nu se poate aşa ceva, vine unul şi ne batjocoreşte. N-o las aşa, chit că ies din fotbal, pe asta n-o las aşa. Fac cerere la Parlament, la Guvern, peste tot. Să ia atitudine în Parlamentul României! Nici în Africa, oriunde, nu se întâmpla ce a făcut ăsta.

Ce face ăsta e o batjocură la adresa unei naţiuni”, a tunat Gigi Becali în faţa jurnaliştilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și