Închide meniul

Gigi Becali a anunţat care e singurul fotbalist pe care îl vrea la FCSB, în perioada de mercato de iarnă. „Dacă voi lua un jucător, voi lua doar un super-jucător”

Dan Roșu Publicat: 16 decembrie 2022, 12:27

Reclamă
Gigi Becali a anunţat care e singurul fotbalist pe care îl vrea la FCSB, în perioada de mercato de iarnă. „Dacă voi lua un jucător, voi lua doar un super-jucător

Fotbalistul care l-a „fermecat” pe Gigi Becali, declarație neașteptată

Gigi Becali/hepta

Gigi Becali a anunţat care e singurul fotbalist pe care îl vrea la FCSB, în perioada de mercato de iarnă. Juan Bauza e singura ţintă a patronului roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentinianul de 26 de ani al lui Adrian Mititelu e cotat la 450.000 de euro. El şi-a trecut în cont 4 pase decisive în 16 meciuri disputate în acest sezon. Patronul oltenilor e dispus să-l vândă pe Yassine Bahassa, dar Gigi nu a vrut să audă.

Gigi Becali a anunţat care e singurul fotbalist pe care îl vrea la FCSB, în perioada de mercato de iarnă

„Dacă voi lua un jucător, voi lua doar un super-jucător. Mi-am făcut o părere despre echipă. Nu Pitu. Un jucător care să lumineze jocul. Unul ca Bauza.

Un creator. Nu mă interesează Bahassa, mă interesează un gen de jucător de Bauza. Nu el neapărat”, a spus Gigi Becali, în direct la Pro Arena.

Mititelu l-ar vinde pe Yassine Bahassa la FCSB

Adrian Mititelu a reacţionat, după ce Yassine Bahassa a intrat în vizorul lui Gigi Becali. Patronul de la FC U Craiova 1948 a mărturisit că nu a primit nicio ofertă pe numele mijlocaşului de 30 de ani, însă este deschis să poarte negocieri.

Reclamă

Adrian Mititelu a declarat că Yassine Bahassa este un jucător important pentru FC U Craiova 1948, însă cu toate aceste, este dispus să-l vândă. Patronul otenilor a declarat că se află într-o relaţie bună cu Gigi Becali, relaţie care s-a consolidat după transferul de 1,5 milioane de euro al lui Andrea Compagno.

“Colaborăm foarte bine acum (n.r. – cu Gigi Becali), nu e nicio problemă. Dacă va face o ofertă pentru Bahassa, vom discuta. Nu sunt un patron foarte bogat, să-mi permit să țin echipa la un nivel sus fără alte surse de finanțare, cum ar fi vânzarea unor jucători.

S-a înțeles greșit ce am zis înainte. Ca principiu, orice jucător este de vânzare, dar asta nu înseamnă că vine Bahassa la FCSB. Nu am stabilit un preț, pentru că nimeni nu m-a întrebat de el. Deocamdată, e un jucător foarte important în angrenajul nostru. Dacă continuă pe această linie, cred că ne va ajuta foarte mult și în retur.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno era altceva, nu pot să-l compar cu Bahassa, nu pot să spun o prostie. Pe Compagno când am cerut 1,5 milioane de euro, am cerut ca să scap de Gigi. Tot am sperat că renunță și, când am văzut că a oferit suma asta, mi-a fost jenă să mai spun ceva. Sincer, nu mă așteptam să dea acei bani pe Compagno, pentru România e o sumă foarte mare.

Acum, n-am nicio ofertă pentru niciun jucător. Cred că Bauza de acum va începe să joace foarte bine. Sunt convins că în primăvară va da în pârg! Toată lumea vorbește despre Bauza și despre Bahassa, dar Baeten mi se pare un jucător complet.

Se caută un decar în Golf, Bauza a fost urmărit. Cred că acum era transferat acolo, dacă nu se accidenta. Dar la ora asta nu există nicio ofertă concretă.

Nu am mai vorbit cu Gigi Becali de la meciul cu ei, când ne-au bătut”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și