Închide meniul

Gigi Becali a anunţat în ce condiţii Mihai Pintilii devine antrenor principal la FCSB: „Dacă se întâmplă asta, rămâne Pintilii!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 noiembrie 2022, 18:03

Reclamă
Gigi Becali a anunţat în ce condiţii Mihai Pintilii devine antrenor principal la FCSB: „Dacă se întâmplă asta, rămâne Pintilii!

Gigi Becali a anunţat în ce condiţii Mihai Pintilii devine antrenor principal la FCSB

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Hepta

Gigi Becali ia în calcul ca Mihai Pintilii să devină antrenor principal la FCSB, în locul lui Nicolae Dică. Patronul roş-albaştrilor i-a fixat un obiectiv celui care, în prezent, ocupă postul de delegat al vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii va sta pe bancă în ultimul meci al lui FCSB din acest sezon al Conference League. FCSB – West Ham este în această seară, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali a anunţat în ce condiţii Mihai Pintilii devine antrenor principal la FCSB

Latifundiarul din Pipera nu se grăbeşte să îi găsească înlocuitor lui Dică nici în meciurile din campionat cu Rapid şi FC U Craiova 1948. În cazul în care Pintilii obţine 6 puncte în cele două dispute, atunci el va fi „principal” cu acte în regulă.

Până când e pauză, nu mai numesc niciun antrenor. O să stea Pintilii pe bancă și cu West Ham, și cu Rapid, și cu Craiova. Am vreo zece antrenori pe listă, dar nu iau nicio decizie până la pauza competițională. Dacă batem pe Rapid și pe Craiova, rămâne Pintilii„, a declarat Gigi Becali pentru playsport.ro.

După ce Nicolae Dică şi-a dat demisia, Gigi Becali şi-a făcut o listă scurtă de pe care nu au lipsit Ilie Poenaru, Andrei Prepeliţă, Eugen Neagoe şi Liviu Ciobotariu.

Reclamă

Antrenorul lui FC Voluntari a rupt tăcerea şi a spus că a fost sunat de Gigi Becali pentru a veni antrenor de la FCSB.

V-aş ruga să nu insistaţi pe acest subiect. Tot ceea ce s-a scris şi s-a discutat în media este real. Cei de la FCSB m-au dorit şi vreau să le mulţumesc celor care m-au propus şi domnului Gigi Becali care s-a gândit la mine. Faptul că am avut rezultate bune aici, înseamnă că am fost apreciat pentru tot ce am făcut aici şi în cariera mea.

Nu vreau să discut mai multe despre acest subiect. Motivele nu am să vi le spun, pentru că nu pot să vă spun gândurile mele şi nu este normal să spun ce am vorbit cu ei. A fost o decizie a mea pe care am luat-o. Dacă sunt aici îmbrăcat cu tricoul lui FC Voluntari, înseamnă că am decis să rămân aici„, a spus Liviu Ciobotariu.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii, reacţie categorică la conferinţa de presă

Mihai Pintilii a răspuns fără ezitare la întrebarea „ești cea mai bună soluție pentru următoarele două-trei luni la FCSB?”. Fostul secund al lui Nicolae Dică susţine că mai are nevoie de acumulat experienţă pentru a ajunge principalul lui Gigi Becali.

Trei ani, patru ani, cinci ani (n.r. ironic)! Încă nu sunt pregătit pentru asta, am mai spus-o, eu sunt aici doar ca interimar sau la meciul ăsta. E prea devreme, sunt aici doar să ajut și deocamdată sper să iasă totul bine, să schimbăm atitudinea, să aibă suporterii un meci de calitate.

Conducerea va hotărî, sper să ia cea mai bună soluție. Noi trebuie să ne antrenăm, meciurile vin. Trebuie să luptăm”, a spus Pintilii, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu West Ham.

Mihai Stoica are încredere deplină în Pintilii

Mihai Stoica e convins că Mihai Pintilii e antrenorul ideal pentru FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică. MM crede Pintilii poate deveni „principal” pe banca roș-albaștrilor.

FCSB e fără antrenor după ce Nicolae Dică și-a dat demisia, iar cel care va sta pe banca roș-albaștrilor în următoarea perioadă e Mihai Pintilii. MM Stoica vrea ca Pintilii să rămână definitiv în acest rol.

Dacă Marius Croitoru, fără experienţă ca antrenor, Prepeliţă, la fel, fără nicio experienţă, au făcut-o la Botoşani şi FC Argeş, nu sunt 100% convins, ci 200% că poate să o facă şi Pintilii. El era şeful din vestiar, era genul pe care ceilalţi îl iubeau. E un tip foarte deschis, luminos, era genul Rădoi jucător la Steaua, niciodată nu a făcut ordine în vestiar ţipând la un jucător.

Ştie şi simte jocul. Înainte să imi aleg un colaborator îl duc aşa putin prin fotbal, nu fac intenţionat asta, dar mai scriu când mă uit la un meci şi Pintilii se uită la toate meciurile. Nu suport oamenii care vor să lucreze în fotbal şi nu se uită la meciuri. Nu e normal aşa ceva! Poate nu sunt foarte bun eu, controversat, dar mă uit la toate meciurile posibile.

Reclamă

Vedem mâine sau dumincă dacă vestiarul şi-l doreşte pe Pintilii sau doreşte un alt antrenor. Pintilii nu are licenţa PRO cum nu a avut-o nici Poenaru, Croitoru, Prepeliţă„, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

După 16 etape, FCSB este în afara locurilor de play-off. Are 20 de puncte, cu 17 mai puţin decât liderul Farul. Totuşi, roş-albaştrii au două restanţe de disputat.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” Vezi toate știrile
Citește și