Închide meniul

Mihai Stoica, convins că Mihai Pintilii e antrenorul ideal pentru FCSB: „Nu sunt 100% convins, ci 200%!”

Alexandru Ivan Publicat: 2 noiembrie 2022, 23:46

Reclamă
Mihai Stoica, convins că Mihai Pintilii e antrenorul ideal pentru FCSB: „Nu sunt 100% convins, ci 200%!

Mihai Pintilii a dezvăluit ce a vorbit cu Gigi Becali despre Nicolae Dică

Mihai Pintilii, într-un meci la FCSB / Hepta

Mihai Stoica e convins că Mihai Pintilii e antrenorul ideal pentru FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică. MM crede Pintilii poate deveni „principal” pe banca roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB e fără antrenor după ce Nicolae Dică și-a dat demisia, iar cel care va sta pe banca roș-albaștrilor în următoarea perioadă e Mihai Pintilii. MM Stoica vrea ca Pintilii să rămână definitiv în acest rol.

Mihai Stoica, convins că Mihai Pintilii e antrenorul ideal pentru FCSB

„Dacă Marius Croitoru, fără experienţă ca antrenor, Prepeliţă, la fel, fără nicio experienţă, au făcut-o la Botoşani şi FC Argeş, nu sunt 100% convins, ci 200% că poate să o facă şi Pintilii. El era şeful din vestiar, era genul pe care ceilalţi îl iubeau. E un tip foarte deschis, luminos, era genul Rădoi jucător la Steaua, niciodată nu a făcut ordine în vestiar ţipând la un jucător.

Ştie şi simte jocul. Înainte să imi aleg un colaborator îl duc aşa putin prin fotbal, nu fac intenţionat asta, dar mai scriu când mă uit la un meci şi Pintilii se uită la toate meciurile. Nu suport oamenii care vor să lucreze în fotbal şi nu se uită la meciuri. Nu e normal aşa ceva! Poate nu sunt foarte bun eu, controversat, dar mă uit la toate meciurile posibile.

Vedem mâine sau dumincă dacă vestiarul şi-l doreşte pe Pintilii sau doreşte un alt antrenor. Pintilii nu are licenţa PRO cum nu a avut-o nici Poenaru, Croitoru, Prepeliţă„, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Pintilii nu se simte pregătit să o antreneze pe FCSB

Mihai Pintilii a răspuns fără ezitare la întrebarea „ești cea mai bună soluție pentru următoarele două-trei luni la FCSB?”. Fostul secund al lui Nicolae Dică susţine că mai are nevoie de acumulat experienţă pentru a ajunge principalul lui Gigi Becali.

„Trei ani, patru ani, cinci ani (n.r. ironic)! Încă nu sunt pregătit pentru asta, am mai spus-o, eu sunt aici doar ca interimar sau la meciul ăsta. E prea devreme, sunt aici doar să ajut și deocamdată sper să iasă totul bine, să schimbăm atitudinea, să aibă suporterii un meci de calitate.

Conducerea va hotărî, sper să ia cea mai bună soluție. Noi trebuie să ne antrenăm, meciurile vin. Trebuie să luptăm”, a spus Pintilii, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu West Ham.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii a fost căpitanul lui FCSB

Mihai Pintilii a jucat pentru FCSB în perioadele 2012-2014 și 2016-2020. Mijlocașul a câștigat două campionate și o Supercupă. A purtat și banderola de căpitan.

Gigi Becali îl apreciază mult pe Mihai Pintilii, despre care a dezvăluit că a refuzat un salariu lunar de 15.000 de euro de la Federaţie şi a rămas pe o sumă de cinci ori mai mică în funcţia de secund la FCSB. Oferta a venit pentru a deveni secundul lui Edi Iordănescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și