Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2024, 13:07

Reclamă
Gigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm! Singura condiţie pusă

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB. Becali a confirmat că fundaşul stânga de la Farul va ajunge la FCSB dacă nu va semna un nou contract cu echipa lui Hagi. De altfel, aceasta este şi condiţia pentru ca Becali să îl aducă pe Kiki la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor AntenaSport, Kiki se află la antrenament la Farul şi va semna contractul peste o săptămână.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB

Eu am spus aşa. Băi, până când este la Gică, eu nu mă bag. El termină contractul şi nu a semnat cu Hagi, atunci eu îl iau. Ei mi l-au propus cu 6 luni înainte şi le-am zis că eu nu iau jucători de la Gică care mai au contract 6 luni. Cu Kiki, dacă nu va mai semna, peste o săptămână este posibil să îl luăm. Eu le-am spus că îl luăm peste o săptămână. Eu nu iau jucători sub contract cu Hagi. Ei au spus că nu semnează mai departe cu Hagi. Dacă nu semnează, eu îl iau„,a  spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AntenaSport.

În vârstă de 30 de ani, David Kiki este cotat la 1,1 milioane de euro. Fundașul din Benin a fost jucător de bază la formația lui Gică Hagi, bifând 34 de meciuri în acest sezon la Farul, reușind să marcheze un gol și să ofere două pase decisive.

David Kiki a fost și pe radarul lui Ludogorets, însă fundașul a ales să semneze cu FCSB, urmând să se dueleze cu Risto Radunovic pentru postul de titular în flancul stâng al apărării roș-albaștrilor.

Reclamă
Reclamă 4

David Kiki va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună la FCSB, acesta putând evolua atât pe poziția de fundaș stânga, cât și de fundaș central. Contractul lui Kiki cu Farul expira la finalul acestui sezon.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:56

Mădălina Amăistroaie și Alex Creț s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team Romania a ajuns la 95 de sportivi

15:44

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul! Lovitura reușită de echipa „Regelui”

15:38

„E regele nostru, icoana noastră!” Bănel Nicoliţă a răbufnit când a auzit că Gică Hagi este criticat: „M-am săturat de cârcotaşi”

15:36

Anglia – Slovenia și Danemarca – Serbia LIVE TEXT (22:00)! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

15:28

Franţa – Polonia şi Olanda – Austria LIVE TEXT (19:00). Lupta pentru optimi se dă între Austria şi Polonia

15:15

VIDEODenis Drăguș a fost prezentat oficial de Trabzonspor! Turcii i-au pregătit un video de senzație românului!

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și