Închide meniul

Gigi Becali a decis ce se va întâmpla cu David Miculescu, atacantul pe care a plătit 1.7 milioane de euro. Anunţul făcut de patronul FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 octombrie 2022, 18:43

Reclamă
Gigi Becali a decis ce se va întâmpla cu David Miculescu, atacantul pe care a plătit 1.7 milioane de euro. Anunţul făcut de patronul FCSB

Gigi Becali a decis ce se va întâmpla cu David Miculescu, atacantul pe care a plătit 1.7 milioane de euro

David Miculescu, într-un duel cu Nicuşor Bancu / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a decis ce se va întâmpla cu David Miculescu, atacantul de 21 de ani care a avut evoluţii sub aşteptări după ce a fost transferat de FCSB de la UTA. Tânărul jucător a înscris numai două goluri în cele 7 meciuri din Liga 1 în care a îmbrăcat tricoul roş-albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri are în continuare încredere deplină în Miculescu, fotbalistul pentru care a plătit nu mai puţin de 1.7 milioane de euro.

Gigi Becali a decis ce se va întâmpla cu David Miculescu

Miculescu a fost titular în numai două meciuri din Liga 1. A jucat însă din primul minut în Silkeborg – FCSB, scor 5-0, şi a făcut o gafă uriaşă. Chiar şi aşa, Gigi Becali e convins că Miculescu îşi va arăta, în cele din urmă, adevărata valoare.

”Miculescu e atacant bun. Nu se pune problema să renunț la el. Va rămâne. A greșit acolo, se mai întâmplă, nu a fost el cel mai slab de pe teren. A vrut să ajute, mai ales că Boboc era absent.

David este un tânăr care va crește foarte mult”, a spus Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă

David Miculescu a făcut o eroare uriaşă în Danemarca. La o centrare venită pe bara a doua, Miculescu a resping balonul cu piciorul, însă nu a ținut cont că avea un adversar în spatele său. „Perla” de la FCSB l-a lovit direct în cap pe fotbalistul lui Silkeborg. Arbitrul a dictat penalty pentru joc periculos.

De la 11 metri, Helenius l-a învins pe Târnovanu fără emoții. Era minutul 35 și deja al treilea gol încasat de roș-albaștri în Danemarca.

Laszlo Balint știe de ce David Miculescu nu strălucește la FCSB

Momentan, David Miculescu n-a avut, la FCSB, impactul pe care mulți îl așteptau. Laszlo Balint, fostul său antrenor de la UTA, a găsit motivul.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul de 43 de ani consideră că concurența acerbă cu Andrei Cordea, aflat într-o formă excelentă, îi pune mari probleme lui David Miculescu.

„David a jucat în nota echipei. În general, FCSB a fost foarte slabă cu Silkeborg. Din punctul meu de vedere, Miculescu este un jucător cu potențial, însă la FCSB așteptările sunt mari. Trebuie să conștientizeze că nivelul pe care l-a arătat la UTA nu este suficient. Din păcate, acest detaliu de răbdare nu stă în picioare la un club precum FCSB. Acolo randamentul trebuie să fie imediat. Însă cred că ar trebui să aibă încredere cei de acolo în el.

Crede-mă că poate deveni un jucător foarte bun, însă trebuie să-și asume concurența. Iar la FCSB concurența e acerbă pe postul de mijlocaș ofensiv dreapta, care cred eu că-i postul său. Îl are pe Cordea, care e OK, nu e chiar același profil, dar e tot stângaci, intră bine în interior, apare și la finalizare, iar acum e într-o formă excelentă. Cred că asta îl apasă (…)

Trebuie să realizeze că a ajuns la un cub important. Că aici mereu va fi concurență, iar asta trebuie să-l ajute, să-l ambiționeze. În condiții de concurență poți progresa mult. Trebuie să se deblocheze. Cred că ar trebui să aibă parte de sprijin, însă știm bine că la FCSB așteptarea e o clepsidră cu puțin timp. Am totuși încredere în David”, a spus Laszlo Balint, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
Vezi toate știrile
Citește și