Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit de ce Damjan Djokovic a fost rezervă în FCSB – Universitatea Craiova: „Mi s-a părut ceva în neregulă”

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2023, 14:52

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit de ce Damjan Djokovic a fost rezervă în FCSB – Universitatea Craiova: „Mi s-a părut ceva în neregulă

Dan Șucu a bătut palma cu Damjan Djokovic

Damjan Djokovic, în tricoul FCSB-ului / Profimedia

Gigi Becali a dezvăluit de ce Damjan Djokovic a fost rezervă în FCSB – Universitatea Craiova. Vicecampioana României a câştigat partida din Ghencea cu 3-0, în etapa a 8-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic, jucător transferat în această vară la FCSB, a fost printre cei mai importanţi jucători ai roş-albaştrilor în acest debut de sezon. Cu toate acestea, el a fost rezervă în meciul cu Universitatea Craiova, fiind introdus pe teren abia în minutul 77, la scorul de 3-0, în locul lui Darius Olaru.

Gigi Becali a dezvăluit de ce Damjan Djokovic a fost rezervă în FCSB – Universitatea Craiova: „Mi s-a părut ceva în neregulă”

După meciul cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a dezvăluit că a cerut statistica ultimelor meciuri ale celor de la FCSB pentru a vedea câte recuperări a reuşit croatul. Ovidiu Popescu avea cifre mai bune, iar acest lucru a dus la titularizarea sa, potrivit patronului de la FCSB:

L-am întrebat pe MM (n.r. Mihai Stoica – președintele Consiliului de Administrație de la FCSB). Spune-mi. Scoate statistica. Mi s-a părut ceva în neregulă (n.r. la Djokovic) cu danezii și la meciul cu UTA.

Vreau să văd recuperări și deposedări în jumătatea adversă, și Ovidiu Popescu avea mai multe. Am văzut și am zis că e normal să joace Ovidiu Popescu. Dacă era după ei, juca Ovidiu Popescu fundaș dreapta și Djokovic în centru, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

De la sosirea la FCSB, Damjan Djokovic a evoluat în 10 partide, reuşind să înscrie de două ori. Ambele reuşite au venit în meciul retur cu CSKA 1948, câştigat de FCSB cu 3-2.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Octavian Popescu, după atacul jucătorului la Pancu

Gigi Becali l-a făcut praf pe Octavian Popescu, după atacul jucătorului la Pancu. Octavian Popescu a spus că a fost şocat de faptul că Daniel Pancu nu l-a convocat la echipa naţională de tineret a României.

Gigi Becali a spus , ironic, că şi el are ceva cu Tavi Popescu. Jucătorul l-a acuzat pe selecţionerul naţionalei de tineret că are „ceva cu el”.

Reclamă 4 / 0/3

„Şi eu am ceva cu el, cu Tavi Popescu. Toată lumea are ceva cu el. De ce toată lumea îl lăuda, era convocat şi la echipa mare. Acum toată lumea are ceva cu el. Calitatea şi talentul lui nu i le poate lua nimeni, dar nu a jucat, nu a demonstrat şi nu a fost convocat. Du-te bă şi munceşte, nu are nimeni nimic cu tine”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și