Închide meniul

Gigi Becali a făcut „revoluţie” în echipa de start a FCSB-ului! Jucătorii care nu au scăpat de furia patronului

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2023, 20:07

Reclamă
Gigi Becali a făcut „revoluţie în echipa de start a FCSB-ului! Jucătorii care nu au scăpat de furia patronului

Decizia radicală luată de Gigi Becali, după ce a fost testat pentru consum de droguri

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt şi a făcut „revoluţie” în echipa de start a FCSB-ului în meciul cu FCU Craiova, din etapa a 16-a a Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor se înfuriase după înfrângerea cu Rapid şi a anuţat că mai mulţi jucători vor fi lăsaţi pe bancă în următoarele partide ale vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Gata cu Ovidiu Popescu. El ne-a distrus!”, a răbufnit latifundiarul din Pipera la o zi după derby-ul cu Rapid. Mijlocaşul a fost trimis pe bancă pentru confruntarea cu oltenii lui Mititelu. Rezervă este şi Dorin Rotariu, care riscă să fie dat afară în această iarnă.

Gigi Becali a făcut „revoluţie” în echipa de start a FCSB-ului!

Au apărut 4 schimbări în primul 11 al FCSB-ului, faţă de meciul cu Rapid. Radaslavescu i-a luat locul lui Andrea Compagno, iar Lixandru a apărut titular în centrul defensivei. L-a scos din echipa de start pe Dawa.

La mijloc, aşa cum a dezvăluit Gigi Becali, şi-a făcut apariţia Damjan Djokovic. Şi Vali Creţu joacă din primul minut.

Echipa de start a FCSB-ului din meciul cu FCU Craiova:

Reclamă

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic, Ad. Șut, Olaru – Al. Băluță, Radaslavescu, Fl. Coman

Cum a arătat echipa de start a FCSB-ului din meciul cu Rapid:

Târnovanu – Al. Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Al. Băluță, A. Compagno, Fl. Coman

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Pantea şi Octavian Popescu sunt suspendaţi şi ratează meciul cu gruparea din Bănie. Tavi Popescu fusese criticat dur de patron.

L-am băgat pe Tavi Popescu. Nu îţi vine să crezi că un jucător care a fost cel mai bun în România e acum cel mai slab. Echipa a fost făcută greşit, dar după, cu schimbările făcute, a fost şi mai slabă, cu Tavi”, a declarat Gigi Becali.

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB!

Becali îi va plăti 160.000 de euro jucătorului de 28 de ani cotat la 500.000 de euro. Astfel, şansele ca fotbalistul venit liber de contract să mai joace sunt foarte mici.

L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chix. Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Și chiar și un mijlocaș.

Asta e cu Rotariu. Îi dau 8 luni 160.000 de euro și la revedere! Pentru mine, cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o încolo de treabă. Băi, dar nimic?”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Rotariu nu este singurul jucător care nu va mai prinde echipa la FCSB. Pe lista lui Gigi Becali a ajuns şi Ovidiu Popescu.

Noi nu avem echipă de Maradoni. Avem un Coman, un Olaru. Avem patru jucători. Şut, Olaru, Coman şi Băluţă. Ei fac să fie echipa foarte bună. Hai şi Radunovic. Pe Târnovanu nu putem să îl punem că a greşit o dată.

Reclamă

Djokovic o să prindă. Mi-am dat seama. Gata cu Ovidiu Popescu. El ne-a distrus. De acum încolo Djokovic va juca şi va juca atacant Miculescu. I-am văzut, am încercat. Nu e vreun Maradona, dar măcar se bate şi nu returnează mingea la adversari„, a mai declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și