Închide meniul

Gigi Becali a greşit schimbările! Malcom Edjouma a făcut penalty la 10 minute după ce a intrat în FCSB – U Cluj

Publicat: 13 iulie 2024, 23:29

Reclamă
Gigi Becali a greşit schimbările! Malcom Edjouma a făcut penalty la 10 minute după ce a intrat în FCSB – U Cluj

Gigi Becali a greşit schimbările! Malcom Edjouma a făcut penalty la 10 minute după ce a intrat în FCSB - U Cluj

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a greşit schimbările în FCSB – U Cluj, meci din prima etapă a Ligii 1. Pe arena din Ghencea, roş-albaştrii nu au reşit să înscrie în primele 45 de minute şi au fost făcute modificări la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cunoscut pentru telefoanele date timpul meciurilor, Gigi Becali a părut că a avut o nouă intervenţie. De la vestiare nu s-au mai întors Daniel Popa şi Mihai Lixandru. În locul lor au intrat David Miculescu şi Malcom Edjouma.

Gigi Becali a greşit schimbările în FCSB – U Cluj

Mutarea putea fi una reuşită. La trei minute după reluarea jocului, Edjouma i-a pasat lui Miculescu, iar atacantul de 23 de ani a trimis mingea în poartă. Tuşierul a ridicat însă fanionul. Poziţia de ofsaid a fost confirmată din cabina VAR.

Francezul revenit după împrumutul la Bari a gafat grav în minutul 55. A intrat cu talpa la Bettaieb, în careu, iar intervenţia a fost analizată imediat cu ajutorul sistemului VAR.

Adrian Cojocaru s-a dus la marginea terenului pentru a revedea faza şi a decis să acorde lovitură de la 11. „Centralul” i-a acordat şi cartonaj galben mijlocaşului de la FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

Penalty-ul a fost transformat în gol de Dan Nistor. Veteranul lui U Cluj a executat impecabil şi nu i-a dat nicio şansă lui Ştefan Târnovanu.

La scurt timp distanţă, campionii Ligii 1 au mai făcut două schimbări. A fost trimis pe bancă şi noul star, Marius Ştefănescu, dar şi Şut. Baba Alhassan şi Alexandru Băluţă şi-au făcut apariţia pe gazon.

Mihai Stoica, stupefiat de decizia lui Sebastian Colţescu din UTA – Rapid

UTA şi Rapid au remizat, scor 1-1, în prima etapă a sezonului. Omondi a reuşit să marcheze pentru 2-1, pentru echipa lui Mircea Rednic, însă Sebastian Colţescu a revăzut faza la VAR şi a anulat reuşita, deşi jocul fusese reluat de aproximativ două minute.

Reclamă

Mihai Stoica a fost surprins de faptul că Sebastian Colţescu a revenit asupra fazei, deşi a dat drumul la joc. MM susţine că nu a întâlnit astfel de situaţii, fiind extrem de uimit de decizia luată de central.

Regulamentul nu le permite arbitrilor să revină asupra unor faze, pentru a le analiza cu ajutorul arbitrajului video, după ce jocul s-a reluat.

N-am văzut în viața mea! Așa ceva n-am crezut că pot să mai văd. Un joc reluat care se oprește că în urmă cu ceva timp i s-a părut cuiva ceva. N-a mers comunicarea înțeleg. Dacă n-a mers comunicarea, rămâne decizia din teren. În fine, foarte interesant!”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:55

LIVE VIDEOPrezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid este ACUM. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut

13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și