Închide meniul

Gigi Becali a invocat ajutorul divin! Ivan Mamut şi „călcâiul lui Dumnezeu” în Universitatea Craiova – FCSB 0-1: „Doar aşa luăm titlul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 mai 2022, 0:22

Gigi Becali a invocat ajutorul divin! Ivan Mamut şi „călcâiul lui Dumnezeu în Universitatea Craiova – FCSB 0-1: „Doar aşa luăm titlul!

Gigi Becali a invocat ajutorul divin după golul lui Ivan Mamut din Universitatea Craiova - FCSB 0-1

Gigi Becali a invocat ajutorul divin / AS.ro

Gigi Becali a invocat ajutorul divin. Patronul roş-albaştrilor a avut o primă reacţie la finalul derby-ului Universitatea Craiova – FCSB, scor 0-1, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Latifundiarul din Pipera e convins că echipa sa avut parte de ajutor divin în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan Mamut a fost eroul lui FCSB cu primul său gol după ce a fost transferat de la Universitatea Craiova. A marcat la prima atingere de balon, în minutul 86, cu călcâiul. Reuşita atacantului croat l-a făcut pe Becali să se gândească cu adevărat la titlu.

Gigi Becali a invocat ajutorul divin după golul lui Ivan Mamut

Mamut ar fi marcat cu „călcâiul lui Dumnezeu” şi l-a făcut pe Gigi Becali să spere la o minune şi în ultima etapă, atunci când FCSB primeşte vizita lui CFR Cluj.

Nu am niciun fel de impresie față de victoria de azi, așa a vrut Dumnezeu. Când ei au două bare și noi dăm gol cu călcâiul, înseamnă că așa a vrut Dumnezeu.

Așa v-am spus și la începutul play-off-ului, că luăm titlul doar dacă vrea Dumnezeu. Deocamdată așa se pare, să vedem dacă vrea până la final„, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă

Toni Petrea a explicat cum de a decis să îl trimită pe teren pe Mamut, chiar dacă au apărut zvonuri că Gigi Becali ar fi făcut schimbarea.

Am trăit foarte intens, ne aşteptam la un meci dificil. Era o echipă căreia îi place să atace, care vrea să aibă posesia. Am împins din ce în ce mai mult. A venit un gol meritat, exact când trebuia, care a turnat puţin plumb. Era 0-0, trebuia să câştigăm. Ce să fac, să bag un fundaş (n.r. de ce a ales să-l introducă pe teren pe Ivan Mamut)?

Doar dacă nu simţi fenomenul ăsta nu ai cum să fii impasibili. Fiecare meci din play-off l-am considerat o finală. Sunt foarte bucuros şi fericit că am reuşit să câştigăm foarte multe meciuri. Mai avem două finale„, a declarat Toni Petrea imediat după Universitatea Craiova – FCSB 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

Becali, la mănăstrire înainte de Universitatea Craiova – FCSB 0-1

Becali a finanțat construcţia bisericii mari din cadrul Mănăstirii Pantocrator, din Drăgăneşti. Înaintea derby-ului s-a dus acolo pentru a se închina la Icoana Maicii Domnului, adusă din Grecia. Alături de el, la coadă au stat aproximativ 7.000 de pelerini.

Biserică, biserică, biserică! În fiecare duminică la Hristos, dacă vreţi să vă meargă bine„, a transmis omul de afaceri, porivit antena3.ro.

Gigi Becali a avut-o alături pe soţia sa, Luminiţa Becali, dar şi pe nepoţica sa. Au fost momente emoţionante în momentul în care finanţatorul vicecampioanei României a umblat, prin curtea bisericii, cu o icoană în mână. Oamenii l-au înconjurat şi s-au grăbit să o sărute. Unii dintre ei chiar i-au pupat mâinile, după cum se vede pe imaginile surprinse de sursa citată anterior.

Patronul lui FCSB a şi împărţit cu bani. S-a oprit în momentul în care a văzut un copil în scaun cu rotile şi i-a oferit câteva sute de lei. Gigi Becali a urcat şi pe scenă, alături de un sobor de preoţi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și