Închide meniul

Gigi Becali a plătit restanța de 200.000 de euro după transferul lui Olimpiu Moruțan. Valeriu Iftime: ”Mă exaspera așa”

Dan Roșu Publicat: 16 august 2022, 8:59

Gigi Becali a plătit restanța de 200.000 de euro după transferul lui Olimpiu Moruțan. Valeriu Iftime: ”Mă exaspera așa”

Gigi Becali este recunoscut pentru gesturile de caritate pe care le face

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

  • Gigi Becali a achitat datoria față de Valeriu Iftime
  • Galatasaray a plătit 4.1 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan

Gigi Becali a achitat banii pentru procentele păstrate de Botoșani după transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Patronul FCSB intrase într-o dispută cu prietenul Valeriu Iftime, dar totul s-a încheiat cu bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali nu primise banii de la gruparea Cim Bom și acesta fusese motivul pentru care întreaga sumă nu ajunsese în conturile omului de afaceri din Moldova. Gigi a virat însă recent cele 200.000 de euro. Galata a plătit 4.1 milioane de euro pentru Olimpiu.

Gigi Becali a achitat banii pentru procentele păstrate de Botoșani după transferul lui Olimpiu Moruțan

”E rezolvat cu Moruțan, am rezolvat. Tot, tot, tot. În mod normal trebuia să plătească vreo 300 de mii de euro, 300 și ceva, și a dat 200.

Reclamă

Trebuia să îmi dea banii după nu știu cât timp, când încasau și ei. Iar eu i-am spus să finalizăm odată toată tărășenia asta, pentru că mă exaspera așa”, a declarat Valeriu Iftime, la Playsport.

Olimpiu Moruțan, două pase de gol în Cittadella – Pisa 4-3

Olimpiu Moruțan a dat două pase de gol în Cittadella – Pisa 4-3. Jurnaliștii italieni au apreciat prestația jucătorului român.

Reclamă

Introdus în minutul 67, Moruțan a pasat decisiv de două ori în prelungirile meciului. Prima dată a făcut-o la golul lui Giuseppe Sibilli, în minutul 90, apoi la reușita lui Canestrelli din minutul 90+8.

Tuttomercatoweb i-a acordat românului nota 6.5 pentru prestația sa.

”A schimbat fața echipei în faza ofensivă, a creat pericol la poarta adversă și a oferit două pase de gol”, au notat italienii.

Reclamă 4 / 0/3

150.000 de euro au plătit italienii pentru împrumutul lui Moruţan. În contract este trecută o clauză specială. Dacă Pisa va promova în Serie A, este obligată să achite 5.500.000 de euro.

Moruțan, salariu de 600.000 de euro la Pisa

Românul s-a despărţit de Galatasaray, după un singur sezon petrecut în Turcia. Fostul mijlocaş de la FCSB ar urma să încaseze acelaşi salariu pe care îl avea şi în Turcia, şi anume 600.000 de euro.

Pisa a ratat promovarea în Serie A, după barajul pierdut cu Monza. Formaţia lui Olimpiu Moruţan s-a clasat pe locul trei în Serie B, sezonul trecut.

George Puşcaş a fost şi el împrumutat la Pisa, timp de jumătate de sezon. În această vară a revenit la formaţia de care aparţine, Reading.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!