Închide meniul

Gigi Becali a spus că Victor Piţurcă a fost singurul antrenor peste care „nu s-a băgat”: „Nu concep ca banii mei să fie comandați de altcineva”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2023, 20:23

Gigi Becali a spus că Victor Piţurcă a fost singurul antrenor peste care „nu s-a băgat: „Nu concep ca banii mei să fie comandați de altcineva

Gigi Becali a spus că Victor Piţurcă e singurul antrenor peste care nu s-a băgat

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gigi Becali a spus că Victor Piţurcă a fost singurul antrenor peste care „nu s-a băgat”. Piţurcă a avut două mandate cu Gigi Becali la echipă. În primul mandat, Becali era doar finanţator. Piţurcă l-a avut pe Becali patron în scurtul mandat din 2010, când a stat doar două meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a recunoscut că nu s-a implicat deloc în mandatul lui Victor Piţurcă.

Gigi Becali a spus că Victor Piţurcă a fost singurul antrenor peste care „nu s-a băgat”

„Vreau să vă mai spun ceva ca să rămână stabilit. Singura perioadă în care nu m-am implicat a fost Pițurcă. Atât! Și m-am certat atunci cu el de la un jucător. Totdeauna m-am implicat numai eu. Totdeauna! Nu mai stau să zic cu cine și când, deci totdeauna! În afară de Pițurcă, atât. Eu nu concep ca banii mei să fie comandați de altcineva”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali, mulțumit de Elias Charalambous

Gigi Becali este mulțumit de Elias Charalambous. Patronul de la FCSB a avut cuvinte de laudă pentru noul antrenor al vicecampioanei României. Chiar și așa, latifundiarul din Pipera a recunoscut că doar el va fi cel care va decide la echipă, chiar dacă tehnicianul cipriot are cunoștintele necesare pentru a prelua în totalitate echipa.

Mai mult decât atât, Gigi Becali a vorbit în termeni laudativi despre Elias Charalambous, pe care îl consideră peste Mihai Pintilii, în ceea ce privește calitățile de antrenor.

Reclamă

„Eu vă spun un lucru. Când l-am adus, am zis că la început trebuie să se acomodeze cu Pintilii. Acum trebuie să se acomodeze Pintilii cu el. V-am dat raspunsul, nu? L-am adus pentru ceva şi acum mi-am dat seama la ce se întâmplă. E un bun antrenor, un bun specialist.

L-am adus pentru că trebuia să aducem antrenor. Şi acum chiar am adus un antrenor. Până mor o să mă ţină pe mine cineva? Până pun mâinile pe piept, comand eu”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Elias Charalambous

Ilie Dumitrescu a transmis un mesaj clar pentru Elias Charalambous, după ultimele declaraţii ale antrenorului de la FCSB. Fostul internaţional consideră că tehnicianul cipriot nu îi poate pune condiţii lui Gigi Becali, şi astfel este de părere că antrenorul nu are libertate totală la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

E foarte greu să-i pui condiții lui Gigi Becali, să te așezi cu el la masă și să-i ceri condiții. El e un antrenor valoros, dar până să ajungi în fața patronului și să-i ceri condiții…

Nu există să-i pui condiții lui Gigi Becali. E greu, nu că e greu, e imposibil. Nu mai ajungi față în față cu Gigi Becali, ești pregătit, ți se spune care va fi statutul înainte să ajungi în fața lui Gigi Becali.

Probabil că s-a referit la procesul de pregătire. L-am văzut că e foarte activ pe bancă, ceea ce e important și lipsea de la FCSB”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României Vezi toate știrile
Citește și