Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre noul antrenor de la FCSB! Ce a spus despre negocierile cu Ciobotariu şi cine este favorit să vină

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 noiembrie 2022, 14:10

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre noul antrenor de la FCSB! Ce a spus despre negocierile cu Ciobotariu şi cine este favorit să vină

Gigi Becali e patronul lui FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre noul antrenor de la FCSB. Becali spune că nu s-a înţeles cu niciun antrenor până în momentul de faţă, deşi s-a înaintat varianta că a bătut palma cu Liviu Ciobotariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor AS.ro, principala ţintă a lui Gigi Becali ar fi Ilie Poenaru, antrenor care s-a despărţit în această săptămână de UTA.

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre noul antrenor de la FCSB

Totuşi, patronul de la FCSB a precizat că nu s-a înţeles cu niciun antrenor până în momentul de faţă. Pe lista lui Becali este şi Andrei Prepeliţă.

Nu m-am înţeles cu Ciobotariu. Nu se ştie nimic acum. Nu ştiu nimic, nu m-am înţeles cu nimeni„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Motivul pentru care Ilie Poenaru ar putea refuza FCSB

Motivul pentru care Ilie Poenaru ar putea refuza FCSB e legat de faptul că aceasta ar fi ultima echipă pe care o poate pregăti în acest sezon. Ţinând cont de viteza cu care Becali schimbă antrenorii, el ar putea rămâne pentru această campanie doar cu varianta unei reveniri la UTA. Asta pentru că regulamentul e clar: un antrenor poate conduce doar două echipe într-un sezon.

Reclamă

„În primul rând, mă bucură că cei de la FCSB au încredere în mine şi că poate că îşi doresc să avem o colaborare. Nu pot vorbi nimic. Încă nu am semnat rezilierea. Am nevoie de câteva zile libere şi trebuie să analizez cu atenţie pasul următor.

Nu ştii unde mergi, sunt multe întrebări la care trebuie să găsesc răspunsuri. Nu mi-e frică, dar la ce se întâmplă acum în România trebuie să fim mult mai atenţi. Nu fac referire la UTA Arad.

Există posibilitatea să merg în altă parte, să nu îmi iasă şi să stau foarte mult acasă”, a spus Poenaru, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Poenaru a plecat de la UTA!

Ilie Poenaru a plecat de la UTA! Anunţul oficial a fost făcut de arădeni. Antrenorul e pe lista scurtă a lui Gigi Becali, după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia de la FCSB.

„La solicitarea antrenorului Ilie Poenaru și a staff-ului său tehnic, clubul UTA anunță rezilierea de comun acord a contractelor acestora. Le mulțumim tuturor pentru perioada petrecută la Arad și le dorim mult succes în viitor!”, se arată pe site-ul oficial al arădenilor.

Poenaru se afla pe banca celor de la UTA din mai 2022. De-a lungul carierei, el le-a mai pregătit pe Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și