Închide meniul

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul de la Fiorentina: „În altă parte nu ştiu”

Alex Masgras Publicat: 16 iulie 2024, 22:56

Reclamă
Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul de la Fiorentina: „În altă parte nu ştiu

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul de la Fiorentina: "A contactat clubul"

Gigi Becali

Gigi Becali a făcut un anunţ despre viitorul lui Louis Munteanu. Patronul celor de la FCSB este convins că atacantul celor de la Fiorentina nu va ajunge la CFR Cluj, în ciuda declaraţiilor date de Neluţu Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul formaţiei din Gruia a anunţat în cursul zilei de marţi că CFR Cluj se află în negocieri cu Fiorentina şi aşteaptă un răspuns miercuri.

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul de la Fiorentina: „În altă parte nu ştiu”

Cu toate acestea, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că Louis Munteanu nu va ajunge la formaţia din Gruia. Becali nu a vrut să spună nici dacă Louis Munteanu va ajunge la echipa sa, dar nu a scos din calcul nici Rapid, ca posibilă destinaţie a jucătorului celor de la Fiorentina.

„Louis Munteanu nu o să fie la CFR. În altă parte nu ştiu. (n.r. la FCSB?) Nu ştiu. Acum mi-a venit mintea la cap, nu mai dau milioane. Dar la CFR nu va fi. La Rapid e posibil, dar nu la CFR, din ce ştiu eu. CFR a încercat, a contactat clubul Fiorentina, dar Louis nu va merge acolo”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

Neluţu Varga a făcut un anunţ în cursul zilei de marţi despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj. Varga a spus că sunt negocieri cu Fiorentina, iar miercuri ar urma să aibă discuţia decisivă şi cu jucătorul.

Reclamă
Reclamă 4

Neluţu Varga a mai spus că există şanse reale ca treansferul verii în fotbalul românesc să se facă. Louis Munteanu a mai fost dorit de FCSB şi de Rapid.

„Suntem în negocieri. Încă nu avem un feedback clar. Sper ca până mâine să avem un răspuns pozitiv. Acum suntem în negocieri cu clubul, iar mâine urmează cu jucătorul„, a spus Neluţu Varga în exclusivitate pentru AntenaSport.

Louis Munteanu a marcat pentru Fiorentina! Atacantul dorit de FCSB, Rapid şi CFR Cluj e în mare formă

Louis Munteanu a marcat pentru Fiorentina! Fostul atacant al Farului a înscris într-un amical disputat de Fiorentina contra echipei Primavera a formaţiei viola. Antrenorul Raffaele Palladino (40 de ani) l-a introdus pe teren în repriza a doua a meciului, iar Louis Munteanu a reuşit să marcheze.

Reclamă

Prima echipă a Fiorentinei a învins-o pe formaţia Primavera din Firenze cu scorul de 5-2. Fiorentina urmează să mai dispute meciuri amicale cu Reggiana, Bolton, Preston, Montpellier și Grosetto.

Louis Munteanu are contract cu Fiorentina până în vara anului viitor. Fostul atacant al Farului este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.8 milioane de euro.

FCSB şi Rapid au trimis oferte pentru Louis Munteanu, dar niciuna dintre echipe nu a reuşit să îl transfere pe atacantul român. Şi CFR Cluj s-a înscris în cursa pentru Louis Munteanu.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52

„Apreciez mult asta” Elias Charalambous a dezvăluit ce l-a impresionat în meciul FCSB – Virtus: „E ceva foarte drăguţ”

23:36

„Va trebui să semneze un alt contract” Gigi Becali, anunţ uluitor despre William Baeten, după ce acesta a fost prezentat la FCSB!

23:35

Malcom Edjouma, plin de încredere după ce FCSB s-a calificat în turul 2 UCL! Ce a spus despre penalty-ul cu U Cluj

22:56

Tatăl lui Kobe Bryant a murit la 69 de ani. Kobe Bryant a murit în 2020, la 41 de ani

22:43

„Spectacol” Gigi Becali a spus care sunt cei doi jucători care l-au impresionat cu Virtus: „Am tras concluzia”

22:20

FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!” 6 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână
Citește și