Închide meniul

Gigi Becali are probleme după transferul lui „Vicinius” la FCSB! De ce se amână debutul jucătorului „cu cea mai mare viteză”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 ianuarie 2024, 14:26

Reclamă
Gigi Becali are probleme după transferul lui „Vicinius la FCSB! De ce se amână debutul jucătorului „cu cea mai mare viteză

Gigi Becali are probleme după transferul lui "Vicinius" la FCSB. Ce se întâmplă cu Nana Antwi şi de ce nu poate debuta

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali are probleme după transferul lui „Vicinius” la FCSB. Nana Antwi, noul fundaş dreapta al liderului Ligii 1, nu va putea debuta nici în derby-ul cu Universitatea Craiova, care va fi duminică, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul vicecampioanei României a plătit 50.000 de euro în conturile lui FC Urartu, pentru a-l putea aduce pe Antwi încă din această iarnă. Totuşi, africanul de 23 de ani mai are de aşteptat până când va putea îmbrăca tricoul roş-albastru.

Gigi Becali are probleme după transferul lui „Vicinius” la FCSB

Totuşi, Antwi nu poate fi încă legitimat. Agentul fotbalistului a dezvăluit că sunt probleme cu permisul de muncă al fotbalistului ghanez.

Durează puțin cu permisele de muncă. E destul de mare aglomerația la emigrări. Sunt mulți străini care vin să lucreze în România și se amână mult vizele de ședere. Sper cât de repede posibil o să se finalizeze toate documentele.

(n.r. – deadlineul e 12 februarie, când se încheie perioada de transferuri?) Da, da. Mai sunt două săptămâni. Cu siguranță o să se rezolve în perioada asta”, a declarat Florin Vulturar pentru fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali a făcut o comparaţie senzaţională între tânărul fundaş şi starul de la Real Madrid, Vinicius Junior. Becali a dezvăluit şi care este porecla pe care i-a pus-o.

E ca racheta. Nu am văzut jucător cu asemenea viteză. Acum trebuie să îl măsurăm că el s-ar putea să fie jucătorul cu cea mai mare viteză din lume. E cel mai rapid. Trebuie să îi facem măsurătoarea.

Trebuie să îl comparăm cu ăla. Cu Vicinius (n.r. – Vinicius) de la Real Madrid trebuie să îl comparăm. Eu așa îi zic, Vicinius, nu îi zic Vinicius”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunţat că Nana Antwi nu va mai ieşi din echipa de start de la FCSB după ce va avea drept de joc. Valentin Creţu şi Alexandru Pantea ies din schemă.

Clauze incredibile din contractul lui Nana Antwi la FCSB

Gigi Becali l-a „betonat” pe Nana Antwi, noul fundaş dreapta al celor de la FCSB. I-a pus o clază de reziliere de 20.000.000 de euro, de patru ori mai mare decât a lui Florinel Coman, scrie iamsport.ro.

  • contract pe 5 ani şi jumătate
  • înţelegerea expiră pe 30 iunie 2029
  • 10.000 de euro salariu lunar în primul an
  • creştere progresivă a venitului lunar cu 1000 de euro de la sezon la sezon, până când jucătorul ajunge la un salariu de 14.000 de euro lunar
  • 50.000 de euro primă de instalare
  • 20.000.000 de euro clauză de reziliere
  • 15 la sută din suma unui viitor transfer va încasa Antwi, însă după ce se scad cheltuielile clubului cu suma de transfer plătită şi salariul încasat de fotbalist
  • 100.000 de euro bonus de calificare în grupele Champions League
  • 30.000 de euro bonus de calificare în grupele Europa League
  • 15.000 de euro bonus de calificare în grupele Conference League
  • 500 de euro chirie lunară pentru apartament
  • 2 bilete de avion anuale dus-întors până în Ghana

Antwi a fost al treilea jucător transferat de FCSB în această iarnă. Liderul din Liga 1 îi mai adusese pe Luis Phelipe, de la Poli Iaşi, şi Baba Alhassan, de la Hermannstadt.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și