Închide meniul

Gigi Becali, avertisment teribil pentru Vlad Chiricheş. Ultimatum la FCSB: „Dacă se întâmplă, nu mai joacă! Ne vrăjim între noi?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2024, 20:31

Reclamă
Gigi Becali, avertisment teribil pentru Vlad Chiricheş. Ultimatum la FCSB: „Dacă se întâmplă, nu mai joacă! Ne vrăjim între noi?

Gigi Becali, avertisment teribil pentru Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheş şi Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Gigi Becali a lansat avertisment teribil pentru Vlad Chiricheş chiar înaintea meciului Maccabi Tel Aviv – FCSB, care se vede LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Patronul campioanei României nu îi mai permite nicio eroare veteranului de 35 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheş a fost titular în înfrângerea cu Oţelul, scor 0-2, din etapa a 3-a a Ligii 1. Fundaşul central a făcut două gafe uriaşe pe stadionul din Ghencea şi a stârnit furia lui Becali. Fostul căpitan al naţionalei României a primit un ultimatum.

Gigi Becali, avertisment teribil pentru Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheş a revenit pe bancă în confruntarea de la Budapesta. Ngezana şi Dawa sunt titulari în centrul defensivei.

Chiricheş mai are un an şi jumătate contract cu noi, nu avem ce să facem. El normal, e util echipei, va mai juca… dar dacă mai face asemenea greşeli după nu va mai juca. Chiricheş trebuie respectat pentru ce a făcut el, pentru ce a fost înainte.

Lui Chiricheş îi mulţumesc, am luat bani pe el, am făcut lucruri frumoase… dar dacă va mai da pase la adversar nu o să mai joace! Să ne vrăjim între noi? Nu se poate să faci astfel de greşeli!„, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Revenit după un deceniu la FCSB, Vlad Chiricheş nu a scăpat de „blestemul” accidentărilor. A avut mari probleme şi a jucat, în total, în 11 meciuri din Liga 1.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce a fost criticat, ca urmare a greşelilor comise în înfrângerea suferită de FCSB cu Oţelul, scor 0-2. Fundaşul şi-a asumat eşecul şi i-a transmis un mesaj latifundiarului din Pipera.

Vlad Chiricheş a transmis că jocul său pare „zeflemist” însă el îşi doreşte să înceapă construcţia încă de la nivelul fundaşilor. Acesta şi-a recunoscut greşeală, mărturisind că echipa a fost cu gândul la duelul cu Maccabi Tel Aviv.

Reclamă

Jocul l-am început bine, am avut câteva ocazii bune. După a venit pasa aia a mea mai moale, îmi asum această înfrângere. Toate lucrurile mai rele au plecat de la faza aceea. Am primit gol, nu am reuşit să mai facem un joc bun.

Mi-e foarte greu să vorbesc despre ceilalţi, pasa mea a fost cam moale. Mi-e greu să-ţi răspund, să spun un motiv pentru care nu am reuşit să obţinem o victorie. Am fi putut să înscriem, păcat că nu am făcut-o. După, jocul a fost mai apăsător pentru noi.

Am discutat în vestiar, dacă nu aveam încredere că putem să întoarcem scorul, nu avea rost să ieşim de la vestiare. După a venit şi golul doi, o execuţie extraordinară şi ne-a fost şi mai greu.

Foarte probabil, cumva în subconştientul nostru, toată lumea vorbeşte de meciul cu Maccabi, şi probabil nu ne-a făcut bine asta. Se simţea în aer că nu era un meci atât de important, rezultatul arată asta. Ne-am prezentat lamentabil.

(N.r. Despre criticile lui Gigi Becali) Probabil, câteodată, jocul meu pare zeflemist, poate crede că joc la mişto, dar îmi doresc. Felul meu de a juca e să contruiesc din apărare, să ducem cât mai uşor mingea spre atacanţi. Poate nu e ce vrea patronul, dar sper ca în următoaree jocuri să fie mai bine şi să câştigăm”, a declarat Vlad Chiricheş.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:20

LIVE TEXTAUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache!

12:03

Pan Zhanle, reacţie imediată după scandalul de dopaj din jurul echipei Chinei: „Din mai până în iulie am avut 21 de teste”

11:31

Cum a reacţionat Gigi Becali după ce a aflat că Mircea Lucescu e în pole-position pentru preluarea naţionalei! Sfat pentru FRF

11:13

„Ziceai că e Maradona, era peste tot!” Gigi Becali, impresionat de un jucător, după ce FCSB a învins-o pe Maccabi

11:08

Scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber la care David Popovici a luat bronz: „E un trişor. Nu e real ce s-a întâmplat”

11:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Emoţii uriaşe în finalele la canotaj şi gimnastică la Paris

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și