Închide meniul

Gigi Becali, avertizat de Sorin Ghionea în legătură cu Octavian Popescu: „Pui o presiune enormă pe umerii copilului!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 mai 2022, 10:26

Gigi Becali, avertizat de Sorin Ghionea în legătură cu Octavian Popescu: „Pui o presiune enormă pe umerii copilului!

Sorin Ghionea l-a avertizat pe Gigi Becali în legătură cu Octavian Popescu

Octavian Popescu, după un gol marcat pentru FCSB / Hepta

Gigi Becali, avertizat de Sorin Ghionea în legătură cu Octavian Popescu. Fostul căpitan de la FCSB consideră că patronul „roș-albaștrilor” pune o presiune mult prea mare pe umerii „perlei” sale, prin declarațiile exagerate pe care le face.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a spus în repetate rânduri că așteaptă să încaseze o sumă uriașă de pe urma lui Octavian Popescu.

Gigi Becali, avertizat de Sorin Ghionea în legătură cu Octavian Popescu

Sorin Ghionea nu este de acord cu abordarea lui Becali, despre care spune că nu face decât să-i îngreuneze munca puștiului de 19 ani.

Fostul mijlocaș, care a evoluat pentru „roș-albaștri” în perioada 2002-2010, spune că Toni Petrea și ceilalți jucători trebuie să-l ajute pe Octavian Popescu pentru a se dezvolta în mod corespunzător.

„Sunt jucători cu calitate, nu la sumele exorbitante care se vehiculează. Sau, să dea Dumnezeu să fie, poate nu mă pricep. Pui o presiune enormă pe umerii copilului, financiară, din partea suporterilor, din partea conducerii, din partea tuturor.

Reclamă

El trebuie ajutat, echipa să-l ajute. Cred că autoritatea antrenorului într-un vestiar este foarte, foarte importantă. El te vede cum te pregătești, în ce formă ești, ce probleme ai.”, a spus Sorin Ghionea, pentru playsport.ro.

Constantin Budescu are un sfat pentru Octavian Popescu: „Mai poate sta câţiva ani în ţară”

Și Constantin Budescu are un sfat pentru Octavian Popescu. „Budi” nu crede că „perla” lui Gigi Becali ar trebui să plece de la FCSB, în această vară, chiar dacă vine după un sezon excelent alături de roş-albaştri.

Cota lui Popescu este de 3 milioane de euro, dar Gigi nu vrea să se despartă de „perla” de la FCSB pe mai puţin de 30 de milioane de euro. 9 goluri şi 4 pase decisive şi-a trecut în cont Tavi, în 37 de meciuri din această campanie.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că o să îşi revină! Din păcate pentru ei, au pierdut acest campionat. Toată lumea se aştepta să îl câştige. La Tavi e devreme să plece, pentru că e tânăr şi mai poate sta câţiva ani în ţară. E un jucător foarte bun”, a spus Budescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Octavian Popescu (19 ani) a ajuns în atenția presei din Italia. Jurnaliștii din Peninsulă l-au comparat pe puștiul-minune de la FCSB cu Adrian Mutu grație calităților sale ofensive. Italienii sunt siguri că „perla” lui Gigi Becali ar face față cu brio într-unul din cele 5 campionate de top din Europa.

Ioan Andone, avertisment pentru Gigi Becali

Budescu și Ghionea nu sunt singurii care l-au avertizat pe Octavian Popescu. Ioan Andone a lansat un avertisment pentru Gigi Becali în privința lui. ”Fălcosul” este de părere că tânărul fotbalist mai are de demonstrat lucruri în Liga 1.

”Să câștige campionatul cu FCSB, să aibă un parcurs european extraordinar, tot anul asta să înceapă să joace mai mult la echipa națională. Îi trebuie puțin timp să ajungă titular și atunci vorbim peste 2-3 ani de zile de o sumă mare de transfer.

E unul dintre cei mai talentați jucători care au apărut în ultimii 10 ani. Nu, face o prostie (n.r. dacă pleacă în afară). Dacă se duce la o echipa mare nu joacă, la o echipă de top. E crud încă, el trebuie să stea doi ani aici să joace non stop. El de anul asta a început să joace. Trebuie să aibă cel puțin 100 de meciuri jucate.

Vorbim prea repede despre plecare. Stai domnule să facă performanță în România. Patronii oricum cer sume mari și nu o să-i lase să plece. Părinții pun presiune: ”Vezi că ai o oferta bună. Tu în România câștigi 100.000 euro, vezi că acolo ai 1 milion de euro!”

Parinții pot să greșească, dar părinții trebuie să gândească la viitorul unui fotbalist. E important cum faci pașii care te duc către un transfer. Dacă te grăbești, poate să fie un dezastru!”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și