Închide meniul

Gigi Becali confirmă oferta de la Bari pentru Malcom Edjouma: „Le-am spus că accept și banii în rate”

Alex Masgras Publicat: 1 august 2023, 13:45

Reclamă
Gigi Becali confirmă oferta de la Bari pentru Malcom Edjouma: „Le-am spus că accept și banii în rate

Gigi Becali confirmă oferta de la Bari pentru Malcom Edjouma

Malcom Edjouma, în tricoul lui FCSB / Profimedia

Gigi Becali confirmă oferta de la Bari pentru Malcom Edjouma! Patronul celor de la FCSB a vorbit despre interesul formaţiei din Serie B pentru mijlocaşul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali vrea un milion de euro pentru Edjouma, în timp ce Bari vrea să îl ia sub formă de împrumut în această vară pe mijlocaşul roş-albaştrilor.

Gigi Becali confirmă oferta de la Bari pentru Malcom Edjouma: „Le-am spus că accept și banii în rate”

Patronul celor de la FCSB este dispus să îl dea sub formă de împrumut pe Edjouma pentru 500.000 de euro, cu condiţia să primească un milion de euro vara viitoare. În cazul în care italienii vor să îl ia acum pe Edjouma, aceştia au şi varianta de a plăti în rate suma de un milion de euro pentru mijlocaşul francez.

„Am cerut pe Edjouma un milion și pe Dawa 3. Bari vrea să-l ia împrumut pe Edjouma. Le-am zis că-l dau împrumut, dar să-mi dea 500.000 de euro acum, apoi să mai dea un milion. Le-am spus că accept și banii în rate, dacă vor să-l ia acum”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Pentru FCSB urmează partida retur din preliminariile Conference League cu CSKA 1948 Sofia. În primul meci, în Bulgaria, echipa pregătită de Elias Charalambous s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Florinel Coman. FCSB are un început foarte bun de sezon, cu patru victorii din patru posibile în meciurile oficiale.

Reclamă

FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea

FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea. Anunţul a fost făcut chiar de Gigi Becali. Astfel, partida cu fosta campioană va fi prima pe care o va juca FCSB pe noul stadion Steaua.

FCSB revine în Ghencea. Becali a anunţat că s-a semnat contractul cu armata, iar derby-ul cu CFR Cluj se va juca pe noul stadion Steaua.

„S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat. Când se rezolvă problema, e bine. Nu mai are rost să comentăm ce a fost. Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua. Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim.

Reclamă 4 / 0/3

E vorba despre meciul acesta şi cât e Arena Naţională ocupată. Atât am nevoie, după jucăm pe Arena Naţională.

Pe mine nu mă interesează cum spun alţii, că vreau să ocup Ghencea. Nu vreau discuţii, nu vreau certuri. S-a rezolvat, să fie sănătoşi, s-a revenit la normal. Să fie sănătoşi, să ţină Ghencea. Eu vreau doar să joc meciurile astea”, a spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:45 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și