Închide meniul

Gigi Becali, decizie radicală! Face două transferuri de urgenţă pentru titlu şi grupele Champions League: „Asta ne trebuie!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 octombrie 2023, 11:37

Gigi Becali, decizie radicală! Face două transferuri de urgenţă pentru titlu şi grupele Champions League: „Asta ne trebuie!

Surpriză în lotul FCSB-ului

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a luat o decizie radicală şi face două transferuri de urgenţă la FCSB pentru titlu şi grupele Champions League. Becali a anunţat că va aduce în iarnă un atacant şi un mijlocaş de creaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a dat seama deupă remiza cu U Cluj, scor 2-2, că echipa are nevoie de întăriri. Astfel, patronul de la FCSB a spus că va aduce un atacant care să intre mai mult în combinaţii şi un mijlocaş de creaţie.

Gigi Becali a luat o decizie radicală şi face două transferuri de urgenţă la FCSB

Echipa e valoroasă, dar ne trebuie un atacant şi încă un mijlocaş de genul lui Olaru, e mai greu, dar măcar un mijlocaş puternic, coordonator, adică un inter. Altceva nu văd, pentru că fundaşii centrali… Dawa şi ăştia sunt buni. Deci un atacant ne trebuie şi un mijlocaş.

Băluţă îmi place în dreapta, e activ, se mişcă, aleargă… dar ziceam că poate ne mai trebuie şi în dreapta. Eu nu accept jucători care nu participă la joc. Hai să îl aşteptăm 25 de ani, că am dat bani pe el… nu merge aşa! Că fotbalul e atunci, 90 de minute. Trebuie să luăm jucători ca să fim siguri. Acum noi nu avem niciun fel de problemă, avem 4 puncte. CFR să vedem când joacă dacă le ia, că cu ei ne batem. Problema e că trebuie să facem o echipă foarte valoroasă, să joace din primul minut.

Îmi trebuie un atacant combinativ, un atacant care să primească mingea la picior şi să intre în combinaţii. Compagno s-ar putea să nu mai aibă încredere în el, dacă nu a mai jucat. Numai că avem şi alţii, nu joacă un singur jucător. Cum este echipa mai eficientă„, a spus Gigi Becali.

Reclamă

Gigi Becali a tunat şi a fulgerat după FCSB – U Cluj 2-2

Gigi Becali a tunat şi a fulgerat după FCSB – U Cluj 2-2. În stilul caracteristic, patronul FCSB şi-a criticat jucătorii după ce echipa lui s-a încurcat acasă cu U Cluj.

Și schimbările… avem doi jucători care au dormit pe teren: Miculescu și Compagno. Au intrat și n-am văzut de la ei nimic. Nu e nicio problemă, suntem pe primul loc, nu e înfrângere, dar trebuie să facem mici retușuri, să ne dăm seama de jucătorii care trebuie să joace, cei care nu trebuie să joace.

Dawa nu m-a supărat, așa a fost decizia ca să-l vadă și pe Lixandru. Ovidiu Popescu a înțeles că e mare fotbalist și stă numai în față. Tavi Popescu el crede că e fotbal la sală, gâdilă mingea.

Reclamă 4 / 0/3

Acum se formează o echipă mare la FCSB, aici se pasează din prima mingea, iar Tavi Popescu gâdilă mingea. O gâdilă de două ori și îi dă mingea adversarului că nu mai are chef de ea. Trebuie să facem și niște transferuri, să vedem.

Dacă era Băluță în teren nu se mai întâmpla să ne egaleze. El nu a mai putut fizic și a cerut schimbare, de-asta nu a mai jucat. Așa a intrat Miculescu și a dormit pe teren.

Ce să facă Coman? A pus-o pe tavă să dea gol. Echipa are cinci ocazii de a marca, n-am ce să spun că n-a mers atacul, dar trebuia să marcăm. Mai am răbdare cu Miculescu, ce să fac cu el? N-am ce să fac, dar nu înțeleg de ce e atât de slab. Și când a venit la început era cât de cât mai bine, nu era atât de slab.

E o întrebare pentru mine. Trebuie să joace repede (n.r.: Tavi Popescu), nu trebuie să gâdile mingea. Nu știu ce se întâmplă. Nu poate un fotbalist să fie bun la 18 ani și la 20 de ani să fie mult mai slab, nu doar slab.

O să găsim un atacant, momentan nu știu cine. Mi-a plăcut U Cluj, o echipă muncitoare, a luptat până în ultimul moment. Dai gol în minutul 8, trebuie să ții jocul, mingea trebuia să fie numai la noi”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și