Închide meniul

Gigi Becali, despre Florinel Coman: „Cât e el în echipă, nu mi-e frică de nimic”

Dan Roșu Publicat: 9 mai 2023, 15:33

Reclamă
Gigi Becali, despre Florinel Coman: „Cât e el în echipă, nu mi-e frică de nimic

Gigi Becali, despre Florinel Coman

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Gigi Becali a vorbit din nou la superlativ despre Florinel Coman. „Mbappe” a ieşit evidenţă şi în meciul cu Sepsi. Chiar dacă nu a marcat, el a oferit două pase decisive, iar roş-albaştrii au bătut cu 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a dezvăluit recent şi că i-a mărit salariul lui Coman, de la 20.000, la 30.000 de euro. El rămâne cel mai bine plătit jucător din lotul vicecampioanei. Jucătorul cotat la 2.5 milioane de euro are trei goluri şi trei pase decisive, în cele 7 partide disputate în play-off.

Gigi Becali, despre Florinel Coman: „Cât e el în echipă, nu mi-e frică de nimic”

„Atâta timp cât e Coman în echipă acum nu îmi e frică de nimic. E bine că au marcat Cordea și Miculescu. Tavi Popescu ce să facă?

Noi trebuie să luăm campionatul acum, nu ne interesează Tavi Popescu. A intrat, o să intre iar. Normal, că e jucător de viitor. Să dea gol, să joace și gata”, a spus Becali.

FCSB are nevoie de evoluţiile excelente ale lui Coman şi în ultimele trei etape din play-off, cu CFR şi Rapid (acasă) şi Farul (deplasare). Dacă va lua maximum de puncte din cele trei dueluri şi echipa lui Hagi mai face un pas greşit, clubul din Berceni va fi din nou campion, după opt ani de pauză.

Reclamă

Gigi Becali anunţă transferuri

Gigi Becali nu mai vinde FCSB şi anunţă super-transferuri. Dacă FCSB va câştiga titlul în Liga 1, atunci patronul roş-albaştrilor e convins să bage din nou bani în echipă. Ultimele transferuri scumpe reuşite de Gigi au fost Andrea Compagno (1.5 milioane de euro) şi David Miculescu (1.7 milioane de euro).

„Dacă suntem campioni, pentru ce s-o vând? Fac o investiție și forțez Liga Campionilor. Mai iau doi fundași centrali, mai iau un atacant și forțez Liga Campionilor! 50 de milioane! Ne trebuie doi fundași centrali”, a mai spus Becali.

Pe de altă parte, cu câteva zile în urmă, Gigi spunea că va vinde clubul. El chiar a avut o ofertă de 25 de milioane de euro, dar a cerut imediat 40 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a dezvăluit ce convenţie are cu Mihai Rotaru

Gigi Becali a dezvăluit ce convenţie are cu Mihai Rotaru. Patronul de la FCSB susţine că a vorbit cu omologul său de la Universitatea Craiova, şi l-a asigurat că-l va ajuta să prindă locul trei. Pentru acest fapt, Becali i-a cerut şi o condiţie lui Rotaru, aceea ca oltenii lui Eugen Neagoe să învingă Farul în următoarea etapă.

Gigi Becali a dezvăluit ce plan şi-a făcut cu Mihai Rotaru, înainte de ultimele runde rămase de disputat în play-off. Patronul de la FCSB susţine că l-a contactat pe acţionarul din Bănie, şi i-a propus un „târg”.

„Am convenţie cu Rotaru. I-am dat mesaj. I-am zis că e fratele meu mai mic. Tu mă faci campion, eu te pun pe locul trei. Hagi locul 1, el voia locul 2. Dar nu se mai poate. Eu bat Farul, tu baţi CFR sigur. Glumele noastre. E om de calitate”, a mai spus Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și