Închide meniul

Gigi Becali, detalii despre noul antrenor de la FCSB: „Eu zic că azi, cel târziu mâine, rezolv”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 noiembrie 2022, 10:58

Gigi Becali, detalii despre noul antrenor de la FCSB: „Eu zic că azi, cel târziu mâine, rezolv

Gigi Becali, intervenţie uluitoare în direct la TV

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a venit cu noi detalii despre noul antrenor de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor vrea să aibă pe bancă la meciul cu West Ham înlocuitorul lui Nicolae Dică. Favorit este Liviu Ciobotariu, actualul antrenor al lui FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ciobotariu e și el pe listă, depinde foarte mult și de cei de la Voluntari. Avem 3 variante, între care și Ciobotariu. Nu pot să spun mai multe, nu vreau să supăr oamenii, să creadă că sunt variante și să se simtă prost.

Gigi Becali, detalii despre noul antrenor de la FCSB

Cert e că 100% va fi român. Eu zic că azi, cel târziu mâine, rezolv, pentru că aș vrea să avem antrenor pe bancă mâine, la meciul cu West Ham”, a spus Gigi Becali, citat de gsp.ro.

Becali a renunţat la variantele Andrei Prepeliţă şi Ilie Poenaru şi primii pe listă sunt Liviu Ciobotariu şi Eugen Neagoe. Ultimele informaţii arată că Ciobi s-ar fi înţeles cu Gigi, dar reacţia ilfovenilor este una clară: 100% rămâne la noi!.

Liviu Ciobotariu, antrenor de play-off

Tehnicianul de 51 de ani se află la FC Voluntari din mai 2021. Liviu Ciobotariu a condus gruparea ilfoveană în 68 de meciuri, înregistrând 29 de victorii, 17 remize și 22 de înfrângeri.

Reclamă

Cu Ciobotariu pe bancă, FC Voluntari s-a calificat în play-off-ul din Liga 1, în sezonul precedent, terminând pe locul 4. De-a lungul carierei, antrenorul de 51 de ani le-a mai pregătit pe FC Național, CS Otopeni, Pandurii, Brăila, Dinamo, CSMS Iași, FC Vaslui, AS Tg. Mureș, Al-Faisaly, Al-Tai, FC Botoșani și FC Hermannstadt.

Atac fără precedent la adresa lui Nicolae Dică

Un atac fără precedent la adresa lui Nicolae Dică, după plecarea de la FCSB, a fost lansat în direct de Vivi Răchită. Fostul jucător al Stelei l-a şi avertizat pe Gigi Becali în legătură cu comportamentul lui „Mister Nick”.

„Nicolae Dică trebuia să plece după acel 0-10 cu Silkeborg. Dacă vrei să pleci, pleci. Demisia este o acțiune unilaterală. De unde ai adus tu 20 de milioane de euro? De la Monopoly? El a beneficiat de jucători plătiți, de infrastructură.

Reclamă 4 / 0/3

Singura posibilitate ca un antrenor să găsească un jucător fabulos, să-l aducă, să-l crească și pe care să-l vândă pe milioane. Nu el a făcut pregătirea fizică, nu el a făcut strategia, el a intrat după Toni Petrea.

Știi care sunt antrenamentele tactice la FCSB? Pase între Dawa și Tamm și minge lungă spre Compagno. Și Gigi Becali știa asta… Îi și spuneam că îți strică afacerea omul ăsta. Și cu jucătorii tineri despre care a spus că nu se bazează pe ei, și cu antrenamentele tactice, și cu aroganța după până la extrem, spre mârlănie.

În ultima perioadă nici nu mai mânca la masă alături de staff-ul lui. Sunt lucruri pe care nu poți să le faci dacă vrei să fii jupân, șmecher. Dacă Gigi Becali nu răspundea la telefon, nu își dădea demisia”, a spus Răchită, citat de sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și