Închide meniul

Gigi Becali e aproape să îl lase pe Adrian Mititelu fără Andre Duarte! Fundaşul şi-a luat rămas-bun de la fani şi de la colegi

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iunie 2023, 9:35

Gigi Becali e aproape să îl lase pe Adrian Mititelu fără Andre Duarte! Fundaşul şi-a luat rămas-bun de la fani şi de la colegi

Gigi Becali e aproape să îl lase pe Adrian Mititelu fără Andre Duarte!

Adrian Mititelu şi Gigi Becali / colaj AS.ro / Hepta

  • Andre Duarte şi-a luat rămas-bun de la fanii lui FC U Craiova
  • Fundaşul lui Adrian Mititelu ar putea ajunge la FCSB!

Gigi Becali e aproape să îl lase pe Adrian Mititelu fără Andre Duarte! Fundaşul lui FC U Craiova şi-a luat rămas-bun de la fani şi de la coechipieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andre Duarte e dorit de Gigi Becali, dar Adrian Mititelu susţinea că nu îi va da drumul acestuia să meargă la FCSB.

Gigi Becali e aproape să îl lase pe Adrian Mititelu fără Andre Duarte!

Încă un an se apropie de final. Dintre toți, cel mai provocator și dificil, atât profesional, cât și personal, dar termin cu un sentiment de împlinire.

Reclamă

În primul rând, mulțumesc colegilor mei care m-au făcut să mă simt ca acasă încă din prima zi în care am ajuns. În al doilea rând, un cuvânt adresat fanilor care au arătat întotdeauna o imensă bunătate față de mine pe care nu o voi uita niciodată. În cele din urmă, mulțumesc oamenilor care au făcut posibil acest pas în carieră și mi-au oferit ocazia să arăt ce pot la un nivel superior.

După 45 de jocuri și 4110 minute, este timpul să mă odihnesc și să mă pregătesc pentru noul sezon care urmează, care cu siguranță îmi va aduce noi provocări și obiective”, a scris Andre Duarte pe Facebook.

Reclamă

Dispută Gigi Becali – Adrian Mititelu pe subiectul Andre Duarte

Gigi Becali nu a făcut un secret din faptul că şi-l doreşte pe Andre Duarte. Adrian Mititelu l-a trimis pe Gigi Becali la rivala CSU Craiova pentru jucători.

FCSB să se ducă la CSU, că se mulează jucătorii pe ei! Toți jucătorii care au fost la clubul ăla au fugit acolo (n.r. – la FCSB), cei mai mulți dintre ei. Nu știu nimic despre oferte, nu mi-a spus nimeni că îl vrea pe Bahassa sau pe Bauza.

În principiu, există discuții pentru Pepe (n.r. – Bauza), dar nu în România. Pepe și Dragoș Albu sunt jucători căutați la ora asta. În rest, nimeni nu a întrebat de nimeni. Vrem să avem o echipă puternică la anul, mai ales că CSU s-a întărit cu Mitriță, am înțeles că o să vină și Băluță. Nu putem să ne facem de râs în meciurile cu CSU”, a declarat Adrian Mititelu într-o conferință de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Ce declarase Gigi Becali despre Andre Duarte

Gigi Becali i-a transmis lui Adrian Mititelu că îl va lua pe Andre Duarte dacă acesta va rămâne liber de contract.

Vreau să vorbesc și despre Mititelu, am văzut că a făcut declarații. Când l-am luat pe Compagno, am dat bani. L-am furat? Dacă îl iau pe Duarte, îl fur? Cum îl iau, cu macaraua? Am văzut că s-a luat Mititelu de impresar. Duarte are un contract. Dacă nu are contract, îl ia Becali, e simplu. Mititelu nu e stăpânul lui. Așa să-i spuneți lui Mititelu! N-am ajuns să ne fie frică de Mititelu, ar fi ultimul circ”, a declarat Gigi Becali.

Cu excepția cazului Duarte, deși eu sunt convins că nu va putea fi liber mai devreme de 2024, în proporție de 95% rămân toți. Vreau să fac echipa purternică și să termin între primii 3-4 la anul.

Câte prostii spune Becali… nu mă interesează. Să îl ia, așa i-a luat și pe frații Costea și a uitat să îi mai plătească”, a declarat, în replică, Adrian Mititelu pentru digisport.ro.

Adrian Mititelu consideră că Andre Duarte e cel mai bun fundaş din România.

Duarte e cel mai bun fundaș din România. Locul doi e departe de el, poate sunt subiectiv”, afirma Adrian Mititelu.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat