Închide meniul

Gigi Becali e de acord că Dawa trebuia să primească roşu pentru intrarea la Hanca: „Nu are scuză”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 octombrie 2023, 23:41

Reclamă
Gigi Becali e de acord că Dawa trebuia să primească roşu pentru intrarea la Hanca: „Nu are scuză

Gigi Becali e de acord că Dawa trebuia să primească roşu

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali e de acord că Dawa trebuia să primească roşu pentru intrarea la Hanca. Patronul FCSB-ului a mărturisit că el a comandat schimbarea lui Dawa, pentru a nu primi al doilea galben.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB-ului s-a temut că Dawa va primi uşor un al doilea cartonaş galben, având în vedere că ar fi meritat să primească roşu de la intrarea din minutul 25. În minutul 35 a fost înlocuit.

Gigi Becali e de acord că Dawa trebuia să primească roşu pentru intrarea la Hanca: „Nu are scuză”

O fi fost supărat Dawa, dar Hanca a avut dreptate. Nu se poate aşa intrare. O mică scuză e că a atins mingea. Dar nu e scuză, dacă a atins mingea ce, poţi să îi rupi capul omului?

Pe Dawa de aia l-am schimbat. Dacă eram arbitru, îi dădeam al doilea galben dacă spunea ceva, să fac dreptatea”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Gigi Becali nu şi-a menajat jucătorii, după remiza cu Petrolul. Patronul de la FCSB i-a făcut praf pe Miculescu şi Ganea, mărturisind despre fundaşul stânga faptul că acesta nu va mai prinde prea multe minute la echipa sa, după ultimul meci jucat.

Reclamă

„Ar putea să fie o etapă iar favorabilă”

„Meciul a fost numai în favoarea noastră. Au dat un gol dintr-o lovitură şi au mai dat un gol. N-ai de ce să faci fault acolo. Ar putea să fie iar o etapă favorabilă. Îi bate Farul pe CFR, face egal şi Craiova.

Emoţii nu sunt. Când ai 3,4,5 puncte în faţă nu mai există emoţii. Emoţii ai când eşti în spate şi trebuie să recuperezi. Eu vă zic trăirile unui patron. Nu ştie nimeni să spună de ce te retragi. Când te retragi, nu mai ai fotbalişti în teren, să facă posesie. Nu mai aveam fotbalişti în teren.

„Pe Ganea n-o să-l mai vedeţi”

L-am băgat pe Ganea, l-am băgat data trecută, şi acum. N-o să-l mai vedeţi. Nu a făcut nici faza defensivă, nici faza ofensivă.

Reclamă 4 / 0/3

Târnovanu, dacă tu stai şi te uiţi la o minge, care nici nu era tare. O să vorbesc şi eu cu ăştia. Nu mi-a plăcut, a luat un gol pe care nu trebuia să-l ia.

Compagno are 2 metri… pierzi mingea. Normal, un atacant bun dădea gol. S-a dus bine după aia în tuşă. Pantea a luat-o razna săracul, ce cauţi să faci fault acolo. După aia vine Ngezana… ce cauţi tu să faci faultul ăla acolo?”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată.

Ion Crăciunescu a dat verdictul după intrarea foarte dură a lui Dawa la Hanca: „Trebuia roşu! E un fault grosolan”

Ion Crăciunescu a dat verdictul după intrarea foarte dură a lui Dawa la Hanca. În minutul 25 al partidei, Joyskim Dawa l-a atacat dur, cu picioarele înainte, pe Sergiu Hanca.

După părerea mea e un fault grosolan. Uitați-vă la piciorul stâng. Poți să atingi mingea, s-o și joci, dar când o joci în maniera asta, cu consecințele astea, nu mai contează. Trebuia roșu”, a declarat Ion Crăciunescu pentru digisport.ro.

Joyskim Dawa a gesticulat nervos atunci când a fost înlocuit cu Mihai Lixandru. Dawa a primit cartonaşul galben, iar imediat după meci Elias Charalambous a explicat că „roş-albaştrii” s-au temut să nu mai încaseze un alt cartonaş galben.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și