Închide meniul

Gigi Becali, gata să dea lovitura pe piaţa transferurilor: „Am rămas și eu cu ceva de la Pițurcă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2023, 15:21

Gigi Becali, gata să dea lovitura pe piaţa transferurilor: „Am rămas și eu cu ceva de la Pițurcă!

Gigi Becali, gata să dea lovitura pe piaţa transferurilor

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali anunţă că este gata să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB-ului este tot mai aproape să îl vândă pe Joyskim Dawa în Grecia, la Olympiacos. Omul de afaceri cere 3 milioane de euro pentru fundaşul central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a plătit 350.000 de euro în vara trecută pentru Dawa. L-a adus pe jucătorul francez de la FC Botoşani. Acum fotbalistul în vârstă de 27 de ani poate ajunge să îmbrace tricoul celei mai titrate echipe din Grecia, care are 47 de titluri şi 28 de Cupe.

Gigi Becali, gata să dea lovitura pe piaţa transferurilor

Chiar dacă l-a criticat în mai multe rânduri pe Dawa, finanţatorul vicecampioanei României anunţă că a ascultat sfaturile lui Victor Piţurcă, cel cu care colaborat în 2003-2004 şi în 2010. Becali l-a ţinut în echipă pe Dawa şi acum se felicită.

Au transmis (n.r. – grecii) printr-un impresar că vor să dea două milioane de euro. Eu vreau 3, nu-l dau pentru două milioane!

El a greșit la început, corect, dar eu am văzut în perspectivă și n-am ținut cont de ce ziceau alții. Am văzut că are forță, viteză și mi-am dat seama că trebuie speculat. Am învățat asta de la Pițurcă acum ani de zile, că fotbalistul trebuie să aibă forță și viteză. Uite că am rămas și eu cu ceva de la Pițurcă (n.r. – râde)”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Reclamă

Joyskim Dawa are o cotă de piaţă de 750.000 de euro. A fost integralist în toate cele trei meciuri din campionat ale FCSB-ului, din această ediţie de campionat. În sezonul 2022-2023 a reuşit 3 goluri în 35 de partide din Liga 1.

Gigi Becali mai are oferte şi pentru alţi doi titulari de la FCSB. Adrian Șut este dorit de Trabzonspor, echipă la care în trecut au mai fost legitimați jucători din România, în timp ce Malcom Edjouma ar putea ajunge la Bari, în Serie B, competiție care poate fi urmărită în AntenaPLAY.

Gigi Becali l-a criticat pe Joyskim Dawa după ce s-a vopsit în cap

Gigi Becali nu este fan al noului look cu care s-a afişat Joyskim Dawa la meciul cu FC U Craiova 1948. Patronul lui FCSB l-a ironizat pe fundaşul camerunez născut în Franţa, spunând că schimbarea de look este o strategie pentru a speria adversarii.

Reclamă 4 / 0/3

La Dawa e o strategie. Când ajungi acolo să te sperii. Da, mă, da. Vrea să fie vizibil ca jucător. E o chestiune de marketing. Probabil l-a învățat cineva. Nu contează cum te colorezi la păr. Ca să poți să faci lucrurile astea…

El e impunător, are viteză, dar vedetele își pot permite așa ceva. Neymar, Messi, Ronaldo… Dacă nu ai ajuns vedetă, atunci ești penibil dacă faci d-astea. El joacă la FCSB două meciuri, pac, tatuat. Are Coman, dar el e vedetă și poate să aibă. Vedetele poartă așa ceva”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Dawa a ascultat criticile patronului şi a revenit, după, la look-ul său obişnuit.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și