Închide meniul

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

Bogdan Stănescu Publicat: 27 iulie 2024, 0:22

Reclamă
Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB - Oţelul 0-2

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2! Surprinzător, Gigi Becali a fost mulţumit de David Miculescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 19 al meciului, David Miculescu a ratat monumental. Atacantul avea toată poarta liberă în faţă, dar a trimis în bară din doar câţiva metri. De altfel, Becali l-a schimbat la pauză. L-a introdus în locul lui pe Daniel Popa.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

În afară de David Miculescu, Gigi Becali l-a lăudat pe Baba Alhassan.

Baba Alhassan mi-a plăcut, că s-a luptat acolo. Miculescu chiar mi-a plăcut, nu poţi să spui, a jucat bine în prima repriză. A fost prea sigur, de asta a ratat. Nu poţi să îi reproşezi unui jucător că ratează. El, poate, a fost cel mai bun.

Luis Phelipe face nişte lucruri bune, dar pe urmă a fost delăsător”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

David Miculescu a avut o ratare monumentală în FCSB – Oţelul! În minutul 19, David Miculescu nu a reuşit să înscrie din doar câţiva metri.

Portarul lui Oţelul Galaţi, Iustin Popescu, se afla pe jos, după ce respinsese un şut trimis de Luis Phelipe. Mingea a ajuns la Miculescu. Atacantul nu a reuşit să marcheze, chiar dacă avea toată poarta liberă. El a trimis în bară.

Miculescu a oferit o ratare cum se vede rar pe terenul de fotbal. După meciul tur cu Maccabi Tel Aviv, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, Gigi Becali a decis că Miculescu va fi titular la FCSB în centrul atacului.

Reclamă

„Nu pot să zic că am surclasat-o (n.r: pe Maccabi), dar prin apropiere. Maccabi, care spunea toată lumea că nu avem nicio şansă, şi care trăgea de timp.

Am avut încă vreo 3 ocazii de a marca şi am luat un gol dintr-o greşeală a noastră. A fost mingea numai la noi, s-a jucat într-o singură parte. Părerea mea, suntem mult peste.

L-am schimbat pe Lixandru fiindcă avea galben. Dacă îl aveam, eram mult mai buni în repriza a doua. L-am pus pe Baba, a ieşit în relief? L-am pus, a avut două ocazii, nu a dat gol.

Miculescu m-a convins şi el va fi cel care va juca titular. Popa e de FCSB, dar nu e de nivelul ăsta. Trebuie să slăbească vreo 3 kg. Dacă nu slăbeşte 3 kilograme, o să aibă o mare problemă mare”, declara Gigi Becali, pentru primasport.ro.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după ce FCSB a fost învinsă de Oţelul, scor 0-2. Patronul campioanei nu a avut milă de Vlad Chiricheş, cel care a greşit decisiv la primul gol marcat de gălăţeni.

FCSB a fost învinsă de Oţelul şi a rămas fără victorie în Liga 1. Gălăţenii lui Dorinel Munteanu au urcat pe primul loc, cu şapte puncte acumulate, după primele trei etape disputate.

Gigi Becali a declarat că Vlad Chiricheş a fost cel care a pierdut meciul FCSB-ului. Patronul de la FCSB a transmis că fundaşul a pasat doar la adversar în meciul cu Oţelul.

„(N.r. Sunteţi îngrijorat) Ăsta este obiectivul. Nu e nicio îngrijorare, pentru că acolo o să avem fundaşi centrali. Au fost astăzi?

Greşeşti o dată, de două ori, de 5 ori, dar tot dai pasă la adversar. Chiricheş, a făcut, a dres, îi mulţumim, dar nu poţi să dai doar pasă la adversar.

E adevărat, e jucător valoros Chiricheş, dar e prea lejer, dă pase la adversar, te nenoroceşte. El a pierdut meciul.

A mai greşit vreo trei şi îl tot ceartă pe ăla că nu e acolo unde dă el pasa. Într-un fel îl respect, că am făcut lucruri mari cu el, dar nu se poate aşa ceva”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

Vlad Chiricheş a comis două gafe uriaşe, în doar două minute, în duelul dintre FCSB şi Oţelul, din etapa a treia a Ligii 1. Fundaşul central a greşit decisiv la golul marcat de Juri Cisotti, pe finalul primei reprize.

Oţelul a reuşit să deschidă scorul în minutul 44, Juri Cisotti reuşind să marcheze, cu un şut din interiorul careului, la care Andrei Vlad nu a avut nicio reacţie.

Faza a pornit de la greşeala lui Vlad Chiricheş. Fundaşul a preluat greşit, din pasa lui David Kiki. Juri Cisotti a fost pe fază şi a preluat imediat, reuşind să finalizeze acţiunea marcând.

În minutul 45+1, Vlad Chiricheş a gafat din nou. Malcom Edjouma a pasat la mijlocul terenului către fundaşul central, însă acesta a pasat ulterior direct către un adversar, Telles. Mijlocaşul lui Dorinel Munteanu a fost aproape să marcheze, însă a irosit o ocazie uriaşă, şutând pe lângă poarta lui Andrei Vlad.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 6 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”
Citește și