Închide meniul

Gigi Becali i-a găsit poreclă lui Elias Charalambous: ”Eu îi zic Ilie Haralamb”. De ce l-a pus antrenor la FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2023, 12:25

Reclamă
Gigi Becali i-a găsit poreclă lui Elias Charalambous: ”Eu îi zic Ilie Haralamb”. De ce l-a pus antrenor la FCSB

Gigi Becali anunţă că a câştigat "războiul" cu Florin Talpan

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Captură AntenaSport

Gigi Becali a făcut declaraţii spumoase despre noul antrenor al FCSB, Elias Charalambous, căruia i-a găsit deja poreclă. Becali îi rosteşte numele cipriotului în limba română şi a dezvăluit ce l-a determinat să îl pună antrenor la FCSB pe fostul jucător al lui PAOK.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali s-a arătat mulţumit doar de rezultatul meciului cu Sepsi, echipa lui câştigând cu 2-1 în deplasare, la Sfântu Gheorghe, nu şi de rezultat.

Gigi Becali i-a găsit poreclă lui Elias Charalambous

„O să vedeți voi că nici Ilie Haralamb, că eu așa îi spun. De aia l-am și luat, că poartă numele unui bunic de-al meu, Ilie, care era fratele bunicii mele, și a tatălui lui Giovanni, care era Haralambie.

Poartă numele a doi din familia mea! Eu de aia l-am luat, mai multe lucruri au fost”, a spus Gigi Becali.

Ce a spus Elias Charalambous după Sepsi – FCSB 1-2

Cipriotul Elias Charalambous a debutat cu dreptul la FCSB. Echipa sa a învins cu 2-1 în deplasarea de la Sepsi şi s-a apropiat la un punct de campioana CFR Cluj şi la 3 puncte de liderul Farul Constanţa.

Reclamă

Sunt foarte fericit pentru jucători, au făcut un mare efort. Am reuşit să luăm cele 3 puncte pe care ni le doream. Cel mai important pentru mine este că am avut reacţie după ce am avut gol. Reacţia a fost incredibilă. 100% mai avem multe lucruri de îmbunătăţit. După meci trebuie să vedem ce greşeli am făcut, nu trebuie să aşteptăm să pierdem pentru a face asta.

Trebuie să jucăm cu toate echipele din play-off. Urmează cu CFR, vom analiza şi ne vom concentra pentru acest meci. Suntem pregătiţi să ne luptăm la titlu, este o echipă care are experienţă să câştige titluri. Asta este mentalitatea acestui club”, a spus Charalambous imediat după Sepsi – FCSB 1-2.

FCSB a câştigat în deplasarea de la Sfântu Gheorghe cu 2-1. Sepsi a deschis scorul în minutul 6, după un autogol al lui Radunovic, dar echipa antrenată de Charalambous a întors rezultatul în doar 13 minute. Andrea Compagno a egalat în minutul 8, cu un şut superb, din cădere, iar Coman a adus-o pe FCSB în avantaj în minutul 19, cu un şut plasat, la colţul lung.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB este marea beneficiară a celei de a doua etape din playoff-ul Ligii 1, fiind singura echipă care a câştigat dintre contracandidatele la titlu. După victoria de la Sfântu Gheorghe echipa lui Becali a ajuns la 33 de puncte, având doar unul mai puţin decât CFR Cluj şi 3 mai puţin decât liderul Farul Constanţa.

Etapa următoare FCSB întâlneşte chiar campioana ultimelor sezoane, CFR Cluj, într-un meci pe care echipa lui Becali îl va disputa în deplasare. Liderul Farul va întâlni Universitatea Craiova.

Cum arată clasamentul playoff-ului Ligii 1

1. Farul – 36p
2. CFR Cluj – 34p
3. FCSB – 33p
4. Universitatea Craiova – 29p
5. Rapid București – 28p
6. Sepsi – 21p

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și