Închide meniul

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Malcom Edjouma: „Întrebați-l pe Șucu”

Alex Masgras Publicat: 20 iunie 2023, 13:01

Reclamă
Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Malcom Edjouma: „Întrebați-l pe Șucu

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Malcom Edjouma

Malcom Edjouma, în FCSB - Farul / ProfiMedia

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Malcom Edjouma. Patronul celor de la FCSB a anunţat că mijlocaşul de 26 de ani poate pleca de la formaţia roş-albastră pentru un milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, Gigi Becali a dat de înţeles că nu vrea să se despartă de francez, mai ales după ultimele zvonuri legate de un interes al celor de la Rapid pentru Edjouma.

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Malcom Edjouma: „Întrebați-l pe Șucu”

Gigi Becali a fost întrebat dacă este dispus să îl vândă pe mijlocaşul de 26 de ani. Patronul de la FCSB a dat de înţeles că nu vrea să îl lase pe francez să plece, în mod special la Rapid, echipă care ar fi interesată de acesta. Gigi Becali a declarat că îl va lăsa pe Edjouma să plece de la FCSB pentru suma de un milion de euro:

„Ce să plece Edjouma? Unde să plece? Cu ce pleacă, cu trenul? Dă Rapid un milion pe el? Să dea un milion și îl dau. Întrebați-l pe Șucu dacă dă un milion. Eu îl dau cu un milion. Ce, îl dau ca pe Oaidă și pe Cristea?”, a declarat Gigi Becali, citat de sport.ro.

FCSB s-a reunit luni, atunci când a avut loc vizita medicală, dar Malcom Edjouma s-a numărat printre absenţi. Potrivit conducerii FCSB, francezul nu a lipsit nemotivat, ci din cauza unor probleme stomatologice.

Reclamă

Mihai Stoica anunţă o revenire la FCSB! Jucătorul nu a mai evoluat de doi ani

Mihai Stoica anunţă o revenire la FCSB, din următorul sezon. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că Ionuţ Panţîru s-a recuperat după accidentarea suferită acum doi ani şi jumătate, şi ar putea evolua la gruparea lui Gigi Becali în următoarea stagiune.

„Panțîru putea juca și acum, doar că încă are un deficit muscular. Se pregătește cu echipa, lucrează și suplimentar pentru a crește masa musculară după doi ani și jumătate de la accidentare, dar este bine. În sfârșit este bine.

S-a operat afară și nu a fost bine, s-a operat apoi în țară și este bine. A fost alegerea lui, nu poți să-i obligi să se opereze unde știi tu.

Reclamă 4 / 0/3

Pe postul de fundaș stânga îi avem pe Radunovic, Panțîru, Pantea, care poate juca și în dreapta, și Pădurariu, un copil care abia a făcut 16 ani, care pare să aibă perspective foarte mari. Pe Panțîru îl așteptăm, e posibil să joace și acum”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și