Închide meniul

Gigi Becali îi provoacă pe rapidişti: „Rrahmani n-ar juca titular la FCSB”. De ce îl preferă pe Compagno

Dan Roșu Publicat: 26 septembrie 2023, 12:39

Reclamă
Gigi Becali îi provoacă pe rapidişti: „Rrahmani n-ar juca titular la FCSB. De ce îl preferă pe Compagno

Gigi Becali îi provoacă pe rapidişti

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali îi provoacă pe rapidişti şi susţine că Albion Rrahmani nu ar juca niciodată titular la FCSB, acolo unde patronul roş-albaştrilor îl preferă pe actualul atacant, Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kosovarul Rapidului a marcat deja şase goluri în acest sezon, prin trei duble. De partea cealaltă, italianul cotat la 2.5 milioane de euro şi-a trecut în cont patru reuşite. Chiar şi aşa, Becali preferă forţa vârfului venit de la FC U Craiova 1948.

Gigi Becali îi provoacă pe rapidişti: „Rrahmani n-ar juca titular la FCSB”

„E jucător bun, la mine nu joacă. Ce să joace la mine? Nu joacă în locul lui Compagno, pentru că are putere şi forţă. Rrahmani are ştiinţă, se demarcă bine, dar nu are tehnică şi forţă. De ce să îl iau? Tehnică înseamnă să faci înşurubare când eşti unu la unu.

E mai avansat în tehnică decât Compagno. El ori trebuie să fie mult mai tehnic sau mult mai puternic. Deci, la mine nu joacă. Compagno e puternic, dar îl schimb pentru că nu intră în combinaţii. El ţine adversarii sus. Depinde de echipă”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Albion Rrahmani surprinde la 49 de zile după ce a semnat cu Rapid

Albion Rrahmani a făcut câteva declaraţii surprinzătoare la 49 de zile după ce a semnat cu Rapid. După dubla din meciul cu CFR Cluj, kosovarul a anunţat că se gândeşte deja la un tranfer într-un campionat puternic.

Reclamă

Atacantul de 23 de ani cotat la 600.000 de euro a reuşit trei „duble” de la venirea la Rapid, cu FC U Craiova 1948, Dinamo şi CFR Cluj. Kosovarul se gândeşte deja la un transfer în top 5 campionate din Europa.

„E un sentiment foarte bun când marchezi, în primul rând am câștigat trei puncte, puncte importante. E treaba mea să marchez și bineînțeles că mă simt bine. Nu m-am așteptat, CFR e o echipă foarte bună.

Când eram la Ballkani am jucat contra lor în Conference League și știam mentalitatea lui CFR Cluj. Am marcat șase goluri și bineînțeles că mă simt bine aici.

Reclamă 4 / 0/3

Mă simt ca acasă aici, iubesc Rapidul și fanii sunt grozavi. Nu știu dacă voi sta mult aici pentru că noi jucăm ca să avansăm în cariere, să mergem la echipe mari în Europa. De ce nu? Vreau să joc în primele cinci ligi ale Europei”, a spus Rrahmani”, a spus Rrahmani.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și