Închide meniul

Gigi Becali l-a distrus pe Florinel Coman după FCSB – CFR Cluj 0-1: „Și eu dădeam gol la faza aia! Doamne ferește! El se plimba pe teren!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 decembrie 2022, 22:34

Gigi Becali l-a distrus pe Florinel Coman după FCSB – CFR Cluj 0-1: „Și eu dădeam gol la faza aia! Doamne ferește! El se plimba pe teren!

S-a stabilit când se joacă CFR Cluj - FCSB

Profimedia

Gigi Becali l-a criticat pe Florinel Coman după derby-ul FCSB – CFR Cluj 0-1. Patronul roș-albaștrilor l-a desființat pe „Mbappe de România”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a irosit o ocazie uriașă pentru FCSB în minutul 75, când a șutat direct în Scuffet din situație de unu versus unu. Ratarea lui Coman l-a scos din sărite pe Gigi Becali!

Gigi Becali l-a criticat pe Florinel Coman după FCSB – CFR Cluj 0-1

„Dacă ratezi din 5 metri cu poarta goală, nu poți câștiga meciul. Dacă noi nu dăm cu capul din faze fixe… nu putem să câștigăm, n-ai cum! Eu cred că e chestiune de jucători, poate și de antrenat, e posibil, nu știu.

M-a nemulțumit că dacă ai mingea și ești liber cu portarul tu dai în portar. Până la urmă și Vlad, despre care spune cineva că a jucat bine… aia era minge de prins, ce faci mă? Ia uitați-vă la faza lui Coman.

Și eu dădeam gol la faza aia, Doamne ferește, să n-ai forță să dai în minge. Dai pasă la portar din 7 metri? El dinaintea fazei dormea pe teren, se plimba, s-a trezit cu mingea la picior, de-aia a ratat”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

Reclamă

Leo Strizu și-a lăudat jucătorii după FCSB – CFR Cluj 0-1

Leo Strizu crede că CFR Cluj nu a fost superioară FCSB-ului. Antrenorul adus de Gigi Becali a anunțat că nu renunță la titlu!

“Nu avem ce să le reproșem băieților, au vrut, au demonstrat. Așa e în fotbal, dacă nu dai tu gol, dă adversarul. Cred că, dacă îl aveam pe Compagno, el putea să înscrie. CFR-ului nu a făcut nimic în plus, au mizat pe faze fixe. Poate cu puțină atenție la marcaj, puteam să evităm golul. Rezultatul putea fi oricare. Cred că, dacă e să analizez ocaziile de gol, am avut mai multe ocazii.

CFR-ul sunt foarte buni la aceste faze fixe, băieții au știut despre ce este vorba. Este supărător, dar campionatul se joacă. Nu ne pierdem speranța. Vom arătata altfel, spre bine, după perioada de pregătire. Vom avea un joc cu Botoșani, echipa știe că avem nevoie de trei puncte. Acest campionat încă se joacă. Această perioadă în care am fost aproape de echipă, nu am ce să le reproșăm băieților”, la conferința de presă după partidă.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu, analiză după FCSB – CFR Cluj 0-1

Ilie Dumitrescu a analizat derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj, scor 0-1. “Mister” crede că roș-albaștrii suferă la finalizare. L-a lăudat însă pe Andrei Vlad pentru intervențiile în fața jucătorilor lui Dan Petrescu.

“O repriză echilibrată în prima repriză. În partea a doua, CFR-ul a împins jocul. Toate ocaziile le-au avut din faze fize. Sunt ocaziile lui Burcă şi Yuri, dar Vlad a făcut un meci foarte bun. FCSB a avut o reacţie bună. Coman a ratat ocazie bună, şi Edjouma la fel. Cred că putea să evite adversarul. FCSB a suferit enorm la ultima pasă. Este o echipă solidă, pragmatică, scoate maximul la faze fixe“, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

În urma succesului de pe Arena Națională, CFR Cluj a acumulat 44 de puncte, tot atâtea câte are și liderul Farul, însă ardelenii sunt dezavantajați de meciurile directe cu echipa lui Gică Hagi. De cealaltă parte, FCSB a rămas pe poziția a patra, cu 35 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și