Închide meniul

Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar

Publicat: 11 octombrie 2024, 8:33

Reclamă
Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman de la FCSB: „Asta e bucuria mea!. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar

Gigi Becali l-a găsit pe "noul Florinel Coman" de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Profimedia

Gigi Becali a făcut un anunţ euforic şi este sigur că l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB. Patronul campioanei Ligii 1 a anunţat cine îl va face uitat, în acest sezon, internaţionalul român transferat cu 5 milioane de euro la Al-Gharafa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera şi-a recăpătat încrederea în Octavian Popescu, după ce atacantul de 21 de ani a reuşit o „dublă” salvatoare în meciul cu Gloria Buzău. Au fost primele goluri ale lui Tavi Popescu după un an de aşteptare.

Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB

Becali a anunţat că tânărul jucător va fi noul executant de lovituri libere de la FCSB.

Asta e bucuria mea. Şi-a revenit şi George (n.r. Tavi Popescu). El era în creştere, a făcut operaţia aia, e posibil să devină mai bun decât era înainte. Plusul la el este că ia mingea, să dea lovituri.

El bate cel mai bine loviturile libere acum. Coman bătea, dar bătea plasat şi o bătea portarul. Numai el va bate de acum înainte loviturile libere. De pe stânga n-ar trebui să bată el.

Reclamă
Reclamă

El dă tare, nu neapărat plasat, aşa cum dădea Coman, plasat, să o ia portarul pe piept. A început să aibă încrederea. Dacă ar fi mai bun decât înainte, vă daţi seama ce va fi…„, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Octavian Popescu a avut o cotă de piaţă de 4 milioane de euro în vara anului 2022. De atunci, aceasta i-a tot scăzut şi a ajuns în prezent la 1.8 milioane de euro.

Octavian Popescu, reacţie savuroasă: „Dacă m-am vopsit, nu înseamnă că nu ştiu să mai joc!”

Octavian Popescu a oferit prima reacţie, după „dubla” spectaculoasă marcată în victoria cu 3-2 obţinută de FCSB, în duelul cu Gloria Buzău. Decarul roş-albaştrilor s-a declarat extrem de bucuros de cele două goluri marcate.

Reclamă

Decarul roş-albaştrilor a transmis că a trecut printr-o perioadă dificilă după operaţia suferită în vară, şi încă este într-un proces de recuperare. Mijlocaşul chiar a glumit pe seama faptului că s-a vopsit şi a transmis că acesta lucru nu i-a afectat jocul.

Mă bucur că am reușit să marchez, am dat un gol frumos, nu am mai marcat de un an, trebuia să vină și golul. Eu am trecut printr-o perioadă grea după accidentare, nici acum nu sunt la 100%, dar asta este. M-am simțit bine, am bătut la încălzire două lovituri libere bune și l-am rugat pe Șut să mă lase pe mine să bat.

Sper să revin, am prins mai multă încredere, am nevoie să mi se ofere încredere. E foarte bine că am început să acumulăm puncte. Am început mai greu, pentru că avem și Europa, doar o să ne revenim pe parcurs.

Mi-a dat și asta puțină încredere (n.r. convocarea la naționala U21) sper să ne calificăm. Am vrut să fac o schimbare, nu cred că dacă mi-am vopsit părul nu mai știu să joc fotbal”, a declarat Octavian Popescu, conform digisport.ro.

După pauza datorată meciurilor echipelor naţionale, FCSB va disputa derby-ul cu Dinamo.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:04

Drumul spre World Cup e la Antena 1: Lituania – România, marţi, 15 octombrie, ora 21.45!

11:04

În ce constă upgrade-ul Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu

10:52

„Merg pe o bombă!” Florin Răducioiu anunță o surpriză în lupta la titlu! Echipa pe care mizează

10:45

Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu

10:19

Aleix Garcia a dat cărțile despre perioada petrecută la Dinamo! Ce le-a spus spaniolilor: „Mi-am făcut bagajul rapid!”

9:56

Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 3 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 4 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 5 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 6 VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos
Citește și