Închide meniul

Gigi Becali, noi detalii despre atacantul pe care îl va transfera la FCSB: „E în genul lui!” Ce jucători mai are pe listă

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2023, 11:15

Reclamă
Gigi Becali, noi detalii despre atacantul pe care îl va transfera la FCSB: E în genul lui!” Ce jucători mai are pe listă

Gigi Becali, noi detalii despre atacantul pe care îl va transfera la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimediaimages

Gigi Becali a oferit noi detalii despre atacantul pe care îl va transfera la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că a înaintat deja o ofertă pentru a obține semnătura vârfului dorit, despre care susține că se aseamănă cu Philip Otele, atacantul celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mai declarat că, pe lângă un atacant, își mai dorește la FCSB și un mijlocaș, un „optar”. Latifundiarul din Pipera a mărturisit însă că în privința acestui transfer nu se grăbește, și vrea ca mai întâi să-și asigure serviciile unui atacant.

Gigi Becali, noi detalii despre atacantul pe care îl va transfera la FCSB

Gigi Becali a mai declarat că cei doi jucători pe care îi va transfera o vor ajuta pe FCSB să câștige titlul, fiind convins că atacantul va impresiona echipa sa. Patronul roș-albaștrilor a mai declarat că în prezent așteaptă răspunsul din partea vârfului dorit, după ce s-a făcut deja oferta.

Acesta susține că ar putea aduce chiar patru jucători la FCSB în iarnă, fiind nemulțumit de jocul echipei din derby-ul cu Dinamo.

„(n.r. Simțiți că se aliniază astrele în acest sezon pentru FCSB?) Păi, cam așa văd. Echipa e destul de puternică, numai că eu o să întăresc echipa cu doi jucători, sută la sută! Nu știu, poate trei, poate patru, dar doi jucători, un atacant și un optar sută la sută o să iau.

Reclamă
Reclamă 4

Nu îi știu care sunt, dar atacant cinci sute la sută (n.r. aduc) atacant! Dacă noi câștigăm cu atacanții ăștia… Îți dai seama, dacă aduc un atacant bun…?

Am făcut o ofertă la un jucător din străinătate, un atacant, acum să vedem, așteptăm răspunsul. Pentru ceilalți jucători, nu. Nu e ceva grabă, nu ne hazardăm.

E cam genul de jucător al celor de la CFR Cluj, ăla african. Otele, cam în genul lui e, dar e mai bun, e mai tehnic. (n.r. despre derby) Noi nu am jucat extraordinar cu Dinamo. După ce se întorc de la echipa națională cam așa se întâmplă. Dar, ceva ocazii am avut”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Andrea Compagno

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Andrea Compagno. Patronul de la FCSB a declarat că nu se gândește să se despartă cu ușurință de atacantul italian, în ciuda faptului că va transfera un alt vârf în iarnă. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit ce ofertă a primit în schimbul golgheterului echipei din sezonul trecut.

Compagno e un jucător valoros, am nevoie de el. Cum să-l dau pe Compagno? Am zis că vreau un atacant mai combinativ, dar nu pot să renunț la el.

Chiar azi m-a sunat cineva să mă întrebe cât vreau pe Compagno, pentru că există interes din Italia. I-am zis că vreau un milion de euro. Dacă vine o ofertă bună, îl dau. Dar doar dacă vine. Altfel, el va rămâne la noi, pentru că e un jucător bun.

De la noi o să plece 2-3 jucători, dar în vară, nu acum, că nu pot să plece acum. În iarnă, doar lui Crețu i se termină contractul, dar să vedem, că poate îi prelungesc și lui”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 5 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!” 6 „E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB
Citește și