Închide meniul

Gigi Becali, noi detalii despre atacantul pe care îl va transfera la FCSB: „E în genul lui!” Ce jucători mai are pe listă

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2023, 11:15

Reclamă
Gigi Becali, noi detalii despre atacantul pe care îl va transfera la FCSB: E în genul lui!” Ce jucători mai are pe listă

Gigi Becali, noi detalii despre atacantul pe care îl va transfera la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimediaimages

Gigi Becali a oferit noi detalii despre atacantul pe care îl va transfera la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că a înaintat deja o ofertă pentru a obține semnătura vârfului dorit, despre care susține că se aseamănă cu Philip Otele, atacantul celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mai declarat că, pe lângă un atacant, își mai dorește la FCSB și un mijlocaș, un „optar”. Latifundiarul din Pipera a mărturisit însă că în privința acestui transfer nu se grăbește, și vrea ca mai întâi să-și asigure serviciile unui atacant.

Gigi Becali, noi detalii despre atacantul pe care îl va transfera la FCSB

Gigi Becali a mai declarat că cei doi jucători pe care îi va transfera o vor ajuta pe FCSB să câștige titlul, fiind convins că atacantul va impresiona echipa sa. Patronul roș-albaștrilor a mai declarat că în prezent așteaptă răspunsul din partea vârfului dorit, după ce s-a făcut deja oferta.

Acesta susține că ar putea aduce chiar patru jucători la FCSB în iarnă, fiind nemulțumit de jocul echipei din derby-ul cu Dinamo.

„(n.r. Simțiți că se aliniază astrele în acest sezon pentru FCSB?) Păi, cam așa văd. Echipa e destul de puternică, numai că eu o să întăresc echipa cu doi jucători, sută la sută! Nu știu, poate trei, poate patru, dar doi jucători, un atacant și un optar sută la sută o să iau.

Reclamă

Nu îi știu care sunt, dar atacant cinci sute la sută (n.r. aduc) atacant! Dacă noi câștigăm cu atacanții ăștia… Îți dai seama, dacă aduc un atacant bun…?

Am făcut o ofertă la un jucător din străinătate, un atacant, acum să vedem, așteptăm răspunsul. Pentru ceilalți jucători, nu. Nu e ceva grabă, nu ne hazardăm.

E cam genul de jucător al celor de la CFR Cluj, ăla african. Otele, cam în genul lui e, dar e mai bun, e mai tehnic. (n.r. despre derby) Noi nu am jucat extraordinar cu Dinamo. După ce se întorc de la echipa națională cam așa se întâmplă. Dar, ceva ocazii am avut”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Andrea Compagno

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Andrea Compagno. Patronul de la FCSB a declarat că nu se gândește să se despartă cu ușurință de atacantul italian, în ciuda faptului că va transfera un alt vârf în iarnă. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit ce ofertă a primit în schimbul golgheterului echipei din sezonul trecut.

Compagno e un jucător valoros, am nevoie de el. Cum să-l dau pe Compagno? Am zis că vreau un atacant mai combinativ, dar nu pot să renunț la el.

Chiar azi m-a sunat cineva să mă întrebe cât vreau pe Compagno, pentru că există interes din Italia. I-am zis că vreau un milion de euro. Dacă vine o ofertă bună, îl dau. Dar doar dacă vine. Altfel, el va rămâne la noi, pentru că e un jucător bun.

De la noi o să plece 2-3 jucători, dar în vară, nu acum, că nu pot să plece acum. În iarnă, doar lui Crețu i se termină contractul, dar să vedem, că poate îi prelungesc și lui”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și