Închide meniul

Gigi Becali nu poate uita cum a fost învins de două ori de Gică Hagi: „Nu au fost bărbaţi”! Pe ce jucători îi consideră vinovaţi

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iunie 2023, 16:24

Gigi Becali nu poate uita cum a fost învins de două ori de Gică Hagi: Nu au fost bărbaţi”! Pe ce jucători îi consideră vinovaţi

Gigi Becali nu poate uita cum a fost învins de două ori de Gică Hagi

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali nu poate uita cum a fost învins de două ori în acest sezon de Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ambele meciuri despre care a vorbit Gigi Becali, FCSB a condus-o pe Farul, dar a fost întoarsă de fiecare dată.

Gigi Becali nu poate uita cum a fost învins de două ori de Gică Hagi

Cum să pierzi de la 0-2? Cum să pierzi campionatul aşa? Asta înseamnă că nu au fost destul de bărbaţi. Am avut meciul în mână… Poate e mai bine aşa şi mă ajută Dumnezeu să fac echipă care să ia titlul.

Ultimele două meciuri ne-au întors de fiecare dată. Acum am pierdut de la 0-2, cu gafele alea în apărare. Dar a mai fost şi meciul de pe Arena Naţională, când am condus în minutul 93.

Cum să pierzi în minutul 93? Un meci de 6 puncte? Că ăla era ca un meci de play-off. Aveam noi trei puncte în plus şi ei în minus. Intram pe primul loc în play-off. Acolo au greşit şi Dawa şi Tamm.

Reclamă

Asta a fost, dar stăteam şi mă gândeam că mergeam noi la Ovidiu să câştigăm titlul. Acolo unde am condus cu 2-0 şi, din nou, ne-au întors. Că sunt sigur că luam titlul dacă îi băteam. Dar, v-am zis, poate este mai bine aşa”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reacţia lui Gică Hagi după ce Gigi Becali a refuzat să îl felicite pentru titlu! Ce a spus patronul Farului

Gică Hagi a dat de înţeles că nu e deranjat de faptul că nu a primit felicitări de la finul Gigi Becali. Iată reacţia lui Gică Hagi după ce Gigi Becali a refuzat să îl felicite pentru titlu.

Gică Hagi a vorbit foarte diplomat după ce finul lui, Gigi Becali, a anunţat că nu l-a felicitat şi nu-l va felicita pentru titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e nicio problemă, poate o să vorbim zilele următoare. Fiecare interpretează cum vrea, mergem înainte”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro.

Anterior, Gigi Becali explica faptul că ar fi „o ipocrizie, o falsitate” să îl felicite pe Hagi pentru titlu. Becali a spus că el nu face lucruri pe care nu le simte.

E prea mult să stai să feliciți. Ar fi o ipocrizie, o falsitate. Cum adică? Îl feliciți pe ăla care câștigă războiul? Eu nu sunt un fals, eu fac numai ceea ce simt. De exemplu când l-am văzut pe Gică la 2-0 îmi părea rău.

Altă dată nu era așa. Faptul că am pierdut și e Hagi campion am zis ‘lasă, domne’, până la urmă e nașul meu, prietenul meu din copilărie. El în asta și-a pus totul. Viața lui e fotbalul. Mie mi-a dat destule Dumnezeu”, a punctat Gigi Becali.

Gigi Becali a spus că nu va mai lua jucători de la Gică Hagi

Patronul FCSB a dezvăluit că nu va mai transfera jucători de la Gică Hagi. Becali a spus că jucătorii lui Hagi sunt scumpi. Totodată, el a zis că de fiecare dată Gică Hagi a ieşit în câştig în urma afacerilor pe care le-a făcut cu Becali.

Hagi face fotbaliști. Noi nu avem, noi trebuie să îi facem… Vin la noi, în loc să crească, mai scad puțin. Hagi poate să îi ia de jos că îi mai ridică, deci ce să facem…

Nu, nu aducem șapte (n.r. jucători) că nu are rost. De ce să aducem șapte? O să aducem doi fundași centrali, poate doi mijlocași și încă un atacant, deci cinci fotbaliști o să aducem. Atât ce văd eu ca să întărim echipa.

Reclamă

Cinci jucători vor veni sigur. Că e posibil să vină șase, șapte… Dar cinci jucători sigur vor veni. De ce? Pentru că trebuie să luăm banii ăia 7-8 milioane care sunt în Conference League. Nu mai iau jucători tineri, am luat, uite, am luat. Acum trebuie să iau jucători cu experiență că ați văzut ce se întâmplă. Dacă nu ai experiență, mănânci bătaie 3-2 de la 2-0.

(n.r. sunt din România?) Nu, tată, mai mult de afară sunt. Păi, nu ai ce să iei din România. Spune-mi tu unul că îl iau, dar spune-mi pe cine. (n.r. Poate de la Hagi) Hagi e prea scump, nu ne permitem așa mulți bani. Când știi că unul face mai bine decât tine, mai bine nu faci cu el afaceri. Că dacă tot timpul el iese în câștig, păi înseamnă că tu nu știi bine ca el. Și eu dacă am văzut că el iese tot timpul în câștig, păi mai bine îmi văd eu de treaba mea”, a declarat Gigi Becali.

 

Recomandări
  • Gigi Becali nu poate uita cum a fost învins de două ori de Gică Hagi
  • Milionarul crede că acolo a pierdut campionatul FCSB

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „De Paşte campion” Reacţia lui Gigi Becali atunci când i s-a atras atenţia că e foarte aproape să se întâmple acest lucru! 12:38 Novak Djokovic a rămas lider în clasamentul ATP! Ce avans are sârbul faţă de Jannik Sinner şi Carlos Alcaraz 12:01 Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec! Câţi bani va investi pentru Liga Campionilor 11:50 Marius Şumudică, anunţul pe care îl aşteptau toţi rapidiştii: „M-a contactat Angelescu”! Ce urmează să se întâmple 11:22 Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf! 11:06 Kyros Vassaras, verdict categoric după controversa de la FCSB – Rapid! Ce a spus şeful CCA despre golul anulat al giuleştenilor 11:01 Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu 10:34 Formula 1™ pregăteşte o schimbare majoră! Planul pus la cale pentru a răsplăti mai mulţi piloţi în „Marele Circ” 10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! 9:58 Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor Vezi toate știrile
Citește și