Închide meniul

Gigi Becali, partener de afaceri cu Dan Șucu, noul său rival din Liga 1: „N-ați mai văzut așa ceva în fotbal!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 mai 2022, 23:47

Gigi Becali, partener de afaceri cu Dan Șucu, noul său rival din Liga 1: „N-ați mai văzut așa ceva în fotbal!

Gigi Becali a vorbit despre Dan Șucu, noul acționar de la Rapid

Gigi Becali și Dan Șucu, conducătorii de la FCSB, respectiv Rapid / Colaj Hepta

Gigi Becali a vorbit despre Dan Șucu, noul acționar de la Rapid. Patronul FCSB a dezvăluit că îl cunoaște pe noul său rival din Liga 1, care a anunțat că vrea să câștige titlul la cârma giuleștenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dan Șucu, care a achiziționat 50% din acțiunile Rapidului. Cealaltă jumătate îi va aparține lui Victor Angelescu.

Ce a spus Gigi Becali despre Dan Șucu, noul său rival din Liga 1

Latifundiarul din Pipera are și o afacere împreună cu milionarul care deține brandul Mobexpert. Becali a explicat diferența dintre el și Șucu, din punct de vedere al managementului.

„E extraordinar, îl cunosc, e un om de treabă, de cuvânt, îl cunosc bine. Nu se compară cu tot ce a fost până acum în fotbal. Am și o afacere cu el.

Șucu nu e genul ăla de om, e ca mine dar puțin mai sever. Eu mai zic, mai dreg. La Șucu nu merge, își face plan de afaceri și trebuie să-l respecți cu sfințenie. O să vedeți! Șucu e un altfel de om. E foarte meticulos, foarte organizat.”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă

Șucu vrea să transforme Rapid într-o forță în Liga 1

Dan Șucu a preluat 50% din acțiunile Rapidului și are planuri mărețe la gruparea de sub Grant. Împreună cu Victor Angelescu, celălalt conducător al echipei, milionarul care deține Mobexpert vrea să aducă din nou gloria în Giulești.

Șucu a fost prezentat oficial Rapid în cursul zilei de marți, iar la conferința de presă și-a prezentat planul care îi face să viseze pe suporterii „alb-vișinii”.

Omul de afaceri spune că, treptat, bugetul clubului va ajunge la 14 milioane de euro, cu mult peste sumele de care giuleșteanii dispuneau până acum.

Reclamă 4 / 0/3

„Vor fi linii de business clare, responsabilități clare, bugete. Sperăm să vindem 8.000 de abonamente. Sperăm ca firmele mari să fie alături de noi. Sunt mai multe linii de business pe care le avem.

Anul acesta vom avea la dispoziție aproximativ 7 milioane de euro ca buget. Vom încerca să generăm veniturile din liniile de business. Dacă nu vom reuși, sumele respective vor trebui generate de către proprietari. Este normal ca Daniel Niculae să știe sumele pe care se bazează, pentru a face planuri.

Dan Șucu îi face să exulte pe rapidiști: „Bugetul va fi de 14 milioane de euro”

Pentru sezonul 2023-2024, bugetul va fi de 10 milioane de euro, iar în sezonul următor va fi de 14 milioane. Obiectivele stabilite sunt pentru următorii doi ani, sperăm să câștigăm campionatul.

Anul 2021-2022 n-a fost bun pentru Rapid, din punct de vedere financiar. Din punctul meu de vedere, veniturile au fost mai mici decât ne-am fi dorit. În acest sezon, am avut venituri de două milioane și ceva, spre trei milioane, și cheltuieli de patru milioane și ceva. Deci a fost un deficit important.

Anul viitor, sperăm să avem venituri de 6,5 milioane de euro, spre 7 milioane, și cheltuieli echivalente. Nu ne interesează doar ideea de a fi campioni, ci și modul de a câștiga”, a spus Dan Șucu, în cadrul conferinței de presă organizată de Rapid.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și