Închide meniul

Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu şi-au setat obiectivele după ce s-au transferat la FCSB: „Acum e momentul potrivit” / „Nu e presiune pentru mine”

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2022, 13:59

Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu şi-au setat obiectivele după ce s-au transferat la FCSB: „Acum e momentul potrivit / „Nu e presiune pentru mine

Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc

Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc

  • Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu, primele declaraţii după transferul la FCSB
  • Cei doi au fost aduşi de la Farul

Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu sunt cele mai noi transferuri realizate de FCSB. Gigi Becali i-a adus „la pachet” de la Farul. Cei doi şi-au setat obiectivele la noua echipă, şi speră să câştige cât mai multe trofee.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu pot debuta în următoarea partidă de campionat a FCSB-ului. Roş-albaştrii întâlnesc Mioveni, într-un meci ce va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, în format live text, pe as.ro.

Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu şi-au setat obiectivele la FCSB

Radu Boboc speră să evolueze alături de FCSB în Conference League. Totodată, fundaşul dreapta declară că transferul la echipa patronată de Gigi Becali a venit într-un moment în care se simţea pregătit de o nouă provocare.

Reclamă

„Ne dorim să jucăm în grupele cupelor europene, ne dorim să obţinem rezultate bune şi în campionat, ne dorim să câştigăm cât mai multe trofee. Acum e momentul potrivit pentru acest transfer, m-am maturizat, am strâns multe meciuri şi la naţionala de tineret, sunt foarte pregătit pentru această provocare”, a declarat Radu Boboc, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Mioveni.

De cealaltă parte, şi Eduard Radaslavescu a oferit primele declaraţii din postura de jucător al FCSB-ului. Tânărul mijlocaş mărturiseşte că a avut multe de învăţat de la Gică Hagi, „Regele” încuranjându-l înainte de transferul la roş-albaştrii.

Reclamă

„Nu e o presiune pentru mine, vine de la un alt club unde aveam presiune. Am învăţat multe de la domnul Hagi şi cred că sunt pregătit pentru acest transfer. Domnul Hagi ne-a zis să venim aici cu încredere, cu tupeu, să avem curaj, să muncim în continuare, să continuăm să creştem în carieră şi să devenim cei mai buni”, a declarat Eduard Radaslavescu, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă.

Nicolae Dică, mulţumit de ultimele transferuri realizate de FCSB

Nicolae Dică a purtat discuţii cu ultimii jucători alăturaţi lotului FCSB-ului. Antrenorul roş-albaştrilor a declarat că atât Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, cât şi Marco Dulca nu sunt în urmă cu pregătirea fizică şi pot debuta în orice moment.

„Am vorbit cu ei acum înainte de antrenament, sunt pregătiţi. S-au antrenat normal la echipele de unde au venit. Nu este nicio problemă. Singurul Marco Dulca care a fost plecat 2 zile. Dar nu este o problemă”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Mioveni.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, antrenorul roş-albaştrilor a mai mărturisit că-l aşteaptă şi pe cel de-al patrulea jucător ce se va transfera la FCSB, al cărui nume nu a fost divulgat de Gigi Becali.

„Să sperăm că va veni şi al 4-lea. Deocamdată nu este, aşteptăm. Sperăm să se facă şi al 4-lea transfer în următoarele zile. Mai contează acum, vedem (n.r. dacă e jucător român). Eu am spus că mi-l doresc, cu restul se ocupă conducerea”, a mai declarat Nicolae Dică.

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a făcut 4 transferuri într-o singură zi

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a anunţat că a făcut 4 transferuri în mai puţin de 24 de ore. Patronul lui FCSB i-a transferat pe Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani) şi un alt jucător al cărui nume nu a fost făcut public. Ilie Dumitrescu l-a felicitat în direct pentru mutările surprinzătoare.

Chiar dacă Becali a plătit 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu, fostul atacant al Generaţiei de Aur e convins că aducerea lui Eduard Radaslavescu este marea lovitură a verii dată de vicecampioana României.

Sezonul trecut, Radaslavescu a jucat în 24 de meciuri de campionat pentru Farul şi a reuşit un gol şi o pasă decisivă. A evoluat la naţionala României U19 şi U20.

„Gigi, pe Radaslavescu cine ți l-a recomandat? E cel mai bun transfer pe care l-ai făcut în ultimii patru ani. Nu ştiu cine te-a învăţat, dar te felicit! Are cel mai mare potențial. Bravo! E cel mai bun transfer! Are fizic, are calitate.

Ai luat 3 milioane și te-ai orientat imediat în piață. Ai luat cei mai buni jucători din campionat. Ești calificat rău! Ce pot să zic, eşti calificat! Te miști bine, ce să faci„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”