Închide meniul

Gigi Becali, răspuns pentru Malcom Edjouma, după ultimele declarații ale mijlocașului de la FCSB: „Va da gol de frică acum!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2023, 15:44

Gigi Becali, răspuns pentru Malcom Edjouma, după ultimele declarații ale mijlocașului de la FCSB: Va da gol de frică acum!”

Gigi Becali a spus că Victor Piţurcă e singurul antrenor peste care nu s-a băgat

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gigi Becali i-a oferit un răspuns lui Malcom Edjouma, după ultimele afirmații ale mijlocașului de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a declarat, râzând, că francezul trebuie să marcheze cât mai multe goluri, pentru nu mai fi schimbat la pauza meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, în acest an. Chiar și așa, atunci când nu marchează, mijlocașul este schimbat la pauză de către Gigi Becali.

Gigi Becali, răspuns pentru Malcom Edjouma, după ultimele declarații ale mijlocașului de la FCSB

Malcom Edjouma a declarat, imediat după meciul FCSB – Universitatea Craiova 1-1, că trebuie să marcheze cât mai mult pentru a evita situațiile în care este schimbat la pauză. Mijlocașul l-a „înțepat” astfel pe Gigi Becali, iar patronul roș-albaștrilor a venit imediat cu replica.

Latifundiarul din Pipera a declarat că l-a transferat pe Malcom Edjouma tocmai pentru a da goluri cât mai multe. Becali a mai mărturisit, în mod ironic, că mijlocașul acum este nevoit să marcheze, de frica faptului că ar putea fi schimbat.

Pe Edjouma de-aia l-am luat, ca să dea goluri. Păi, așa trebuie să facă, trebuie să dea (n.r.- râde). Dă gol de frică acum, neapărat. Că altfel imediat îl scot”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu.

Reclamă

Malcom Edjouma a marcat golul egalizator în partida cu Universitatea Craiova, din prima etapă de play-off. În 2023, francezul traversează o formă de vis, reușind să înscrie de șase ori, în 10 runde disputate.

Malcom Edjouma, mesaj direct pentru Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Malcom Edjouma a avut un mesaj direct pentru Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova, scor 1-1, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani este fericit că nu a fost schimbat la pauză şi că a avut şansa de a marcat, în minutul 66.

Edjouma l-a „înţepat” pe patron şi a anunţat că, pentru a fi integralist, este obligat să marcheze meci de meci.

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să fim mai exacţi în faţa porţii, să marcăm dintr-o ocazie sau două. Fizicul meu pun impact pe defensiva adversă, uneori nu mă pot bloca. Sunt foarte fericit că am marcat. Este play-off şi îmi pare bine să joc cu echipele mari. Când e dificil trebuie să-ţi arăţi calităţile.

Am fost în faţa lui, am împins mingea şi m-a lovit. Pentru mine a fost penalty. Nu ştiu de ce arbitrul nu a fluierat. Am vrut să fiu în faţa lui şi m-a lovit. Mi-am pierdut echilibrul şi după ce să fac, eram jos!

Cred că putem câştiga titlul, trebuie să fim mai exacţi în faţa porţii. Toate meciurile dificile, dar trebuie să nu ne fie frică.

Nu ştiu cum să răspund pentru că e greu şi pentru mine. Trebuie să înscriu de fiecare dată pentru a rămâne pe teren. Dacă nu marchez, sunt schimbat după 45 de minute. Nu este responsabilitatea mea. Dacă joc 45 de minute, joc 45! Nu am ce să fac„, a declarat Malcom Edjouma la digisport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali, răspuns pentru Malcom Edjouma
  • Ce a declarat patronul de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și