Închide meniul

Gigi Becali, reacţie categorică când a aflat că Farul are interdicţie în Europa: „Nu cred că Gică Popescu și Gică Hagi au făcut o asemenea greșeală!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2022, 11:03

Gigi Becali, reacţie categorică când a aflat că Farul are interdicţie în Europa: „Nu cred că Gică Popescu și Gică Hagi au făcut o asemenea greșeală!

Gigi Becali, reacţie categorică când a aflat că Farul are interdicţie în Europa: "Nu cred că Gică Popescu și Gică Hagi au făcut o asemenea greșeală!"

Gică Hagi şi Gigi Becali / Profimediaimages

Gigi Becali a vorbit pentru prima dată despre miza uriaşă pe care o poate avea locul secund din Liga 1. Farul are interdicţie în Europa şi riscă să nu primească dreptul de a juca în UEFA Champions League, dacă va câştiga titlul. Echipa patronată de Gică Hagi îşi caută dreptatea la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul lui FCSB nu îşi explică de ce au ajuns într-o astfel de situaţie Gică Hagi şi Gică Popescu. Becali asigură că, dacă a avut loc o fuziune între Viitorul şi Farul, nu există vreo soluţie salvatoare pentru „Rege” la Lausanne.

Gigi Becali a avut o reacţie categorică când a aflat că Farul are interdicţie în Europa

Latifundiarul din Pipera nu îşi explică de ce foştii mari jucători ai Generaţiei de Aur nu au apelat la avocaţi specializaţi.

Nu cred așa ceva, n-am vrut, nu m-a interesat. Dacă a fost fuziune și a absorbit-o Farul, nu pot să câștige. Trebuia să se sfătuiască cu avocați de fotbal, de regulament. Eu nu cred că Gică Popescu și Gică Hagi au făcut o asemenea greșeală. Era simplu, luau numele și erau Farul, cu asta basta„, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Farul este lider detaşat în Liga 1, după 17 etape. Constănţenii au 8 puncte avans faţă de Rapid. CFR Cluj are cu 9 puncte mai puţin, dar are două restanţe de disputat. Tot atâtea meciuri în minus are şi FCSB, dar roş-albaştrii sunt pe locul 8 în clasament. Echipa lui Gigi Becali are 17 puncte în minus faţă de Farul.

Reclamă

Când are Farul primul termen la TAS

În cazul în care Farul va câştiga titlul, echipa de pe 2 va merge în preliminariile Ligii, ţinând cont că dobrogenii sunt încă interzişi în Europa de Administraţia de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal.

Echipa lui Gică Hagi este lider în Liga 1 şi poate spera la titlu, dar fuziunea dintre Farul şi Viitorul le dă mari dureri de cap constănţenilor. Aceştia nu au primit licenţă din partea Administraţiei de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal. Dacă anul trecut, nu s-au clasat pe loc de cupe europene, la capătul acestui sezon sunt şanse mari ca lucrurile să stea altfel.

Acesta este motivul pentru care Farul luptă la TAS pentru a-şi găsi dreptatea. Prima înfăţişare va avea loc în luna decembrie a acestui an şi rămâne de văzut dacă tribunalul de la Lausanne le va da dreptate românilor.

Reclamă 4 / 0/3

În luna decembrie, avem primul termen la TAS. Nu am renunţat la demers”, a spus Gică Popescu, pentru Antena Sport.

Dacă nici TAS nu o va ajuta pe Farul, atunci aceasta nu va avea drept de a juca în cupele europene în stagiunile 2023-2024 şi 2024-2025. Dacă va lua titlul în această situaţie, lupta pentru locul 2 al Ligii 1 va căpăta alte conotaţii.

Accederea în play-off-ul Ligii Campionilor din acest sezon le-a adus echipelor câte 5 milioane de euro. Cele care au ajuns în grupele competiţiei au fost răsplătite cu peste 15 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și