Închide meniul

Gigi Becali s-a decis dacă îl ofertează pe Andre Duarte de la FC U Craiova 1948: „Mititelu să stea liniştit!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2023, 20:46

Gigi Becali s-a decis dacă îl ofertează pe Andre Duarte de la FC U Craiova 1948: „Mititelu să stea liniştit!

Gigi Becali, gata să dea lovitura pe piaţa transferurilor

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali s-a decis dacă îl ofertează pe fundaşul central Andre Duarte de la FC U Craiova 1948. Patronul lui FCSB a făcut anunţul, după ce au apărut zvonuri că portughezul de 25 de ani ar fi o ţină a roş-albaştrilor pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duarte a fost jucător de bază la Craiova lui Mititelu. Jucătorul cotat la 750.000 de euro a jucat în 43 de meciuri, în toate comeptiţiile, pentru alb-albaştri. Fundaşul este în conflict cu patronul şi anunţă că va deveni liber de contract peste o lună. În schimb, conducătorii clubului au anunţat că înţelegerea a fost prelungită automat până în vara anului viitor şi că a fost deja înregistrată la FRF.

Gigi Becali s-a decis dacă îl ofertează pe Andre Duarte de la FC U Craiova 1948

Chiar dacă a anunţat că îşi doreşte să transfere de urgenţă doi fundaşi centrali, latifundiarul din Pipera anunţă că, cel puţin pentru moment, Andre Duarte nu este pe lista lui.

Eu nu știu cine îi bagă în cap lui Mititelu verzi și uscate, dar vreau să îi transmiteți că eu nu fac așa ceva. Nu subminez niciun club. Eu doar respect contractele scrise și legile. Ce este scris în contract, aia respect. Uite, nu mă interesează acum Duarte, e bine? Dar și dacă m-ar interesa nu o să mă apuc să vorbesc despre jucătorul ăsta acum prin presă. Mititelu să stea liniștit!„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Mititelu îi pronunţase numele lui Becali şi a dat de înţeles că Gigi Becali ar fi în spatele încercării lui Duarte de a deveni jucător liber de contract.

Reclamă

Adrian Mititelu: „Am auzit că lui Gigi Becali îi cam plac fotbaliștii liberi de contract”

Este prea mult spus teamă. Nu o să îl pierd pe Duarte anul ăsta. Peste un an sunt şanse mari să îl pierd pentru că îi expiră contractul. Dar anul ăsta este un puseu de-al lui şi dorinţa impresarului de a lua bani la semnătură dintr-un eventual transfer sau o închipuită plecare ca jucător liber. Noi am prezentat şi documentele şi registrul de la Ligă. El are contract până în 2024. Impresarul are comisionul pentru al doilea an pe care îl încasează acum. Problema este că impresarul şi cu jucătorul, de fapt impresarul, vrea să speculeze o chestiune care se discută la nivel de jurisdicţie europeană fotbalistică.

Am auzit că lui Gigi Becali îi cam plac fotbaliștii liberi de contract, dar Gigi Becali este unul dintre puţinii sfinţi în viaţă, cu 456 de icoane la Palat şi aţi văzut că pupă toate moaştele din lume, este plecat în deplasări cu preoţi… Nu cred că poate să instige la ruperea unui contract. După ce a făcut măgăria aia cu Vlad, i-a părut rău şi şi-a cerut iertare. S-a spovedit pentru chestia asta. Nu ştiu dacă Iulian Cristea este mai bun decât Duarte. Dar nu cred că Gigi Becali, cu o avere de 1 miliard de euro, nu cred că va merge să submineze interesele unui alt club„, a declarat Mititelu la fanatik.ro.

Vicecampioana României are nevoie de întăriri în defensivă, după ce Gigi Becali a început „curăţenia de vară”. Primul jucător care a părăsit-o pe FCSB, după „finala” pierdută cu Farul, a fost Iulian Cristea. Şi Sorin Şerban va mai pleca, alături de Răzvan Oaidă, Valentin Creţu, Boban Nikolov, Deian Sorescu, Joonas Tamm şi Billel Omrani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și